cokoladice moje prijateljice koje su se same cistile prije poroda kazu da bude i par puta u danu i bas rijetka stolica. ja se ne bih nesto previse u to pouzdala kao znak da se ista priblizava 🤷🏻♀️ i ja sam analizirala svaki odlazak u wc pa me evo u 41. tjednu 🤣
i da jos sam u komadu, jutros na pregledu mi je ispao sluzni cep, odraden mi je i stripping (tako pise u nalazu) pa ako do cetvrtka ne krene samo vjerojatno ce me hospitalizirati i u petak indukcija.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
cokoladice moje prijateljice koje su se same cistile prije poroda kazu da bude i par puta u danu i bas rijetka stolica. ja se ne bih nesto previse u to pouzdala kao znak da se ista priblizava 🤷🏻♀️ i ja sam analizirala svaki odlazak u wc pa me evo u 41. tjednu 🤣
i da jos sam u komadu, jutros na pregledu mi je ispao sluzni cep, odraden mi je i stripping (tako pise u nalazu) pa ako do cetvrtka ne krene samo vjerojatno ce me hospitalizirati i u petak indukcija.
Pa evo ni ne priblizava se 🤣 nema trudova, ali moram ponavljati ctg jer je 'uredan, ali na gornjoj granici'. Valjda je sve ok 🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Ciscenje je malo cesce ipak, nekoliko rijetkih stolica.
Meni su prestali pripremni trudovi, drugi dan da ih nema, tako da zatisje.
A i maleni je danas dosta mirniji nego inace. Vjezbam na pilates lopti da se mali spusti jos vise u zdjelicu i jos cu jedan tretman akupunkture pa cemo vidjeti, ako ne ide indukcija 😒
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Cure, jel neka morala ponavljat ctg? Moram sutra opet ic. Dr je samo rekao 'kao da na trenutke spava' i to je to. Sad me strah
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Hej nikako ulovit vremena da vam pišem. Vidim da vas je puno sad u samom finišu i želim vam svima što lakše i brže porode🙂
Mi smo uglavnom dobro, jedino mi je počela puno bljucat i zadnja 3-4 dana mi je i po 2-3 put na dan povraćala u mlazu cijeli obrok odmah nakon hranjenja. Ja ju dojim na zahtjev, kad je razmak 3 sata od hranjenja sve je oke, a kad oće cicat nakon sat i pol, dva, to uglavnom ispovraća i izbljuca. Zvat ću opet patronažnu da provjerimo kako dobiva na težini.
Kako su nam ostale bebice? Moina upratila sam nešto da ste vi bili u bolnici, nadam da je sada sve oke?
3🧒
cokoladice ne brini, moj je na zadnja dva ctga bio uspavan pa sam bila prikopcana preko sat vremena dok se probudio, i nikad nije bila panika. sad znam da moram obavezno nesto slatko pojest i napit se slatkog soka neposredno prije nego legnem na onaj stol, legnem na bok i ako treba prodrmam trbuh jer mi je tako doktor napravio prosli put. rekla sam bolje bi mu bilo da tako spava i kad vani izade 😁
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Cure, jel neka morala ponavljat ctg? Moram sutra opet ic. Dr je samo rekao 'kao da na trenutke spava' i to je to. Sad me strah
Kao i kod Kawa dali su mi caj da popijem i malo duze sam bila na ctg sve je bilo ok!
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Ciscenje je malo cesce ipak, nekoliko rijetkih stolica.
Meni su prestali pripremni trudovi, drugi dan da ih nema, tako da zatisje.
A i maleni je danas dosta mirniji nego inace. Vjezbam na pilates lopti da se mali spusti jos vise u zdjelicu i jos cu jedan tretman akupunkture pa cemo vidjeti, ako ne ide indukcija 😒
Ja sam zadnja dva tjedna često imala kao neki proljev pa bi se ponadala, ali nijednom nije bilo to to 🤷
Što se tiče ctg kako su cure i napisale, često se dogodi da spavaju. Moj je znao i divljati pa se izgubi signal, ni to im nije pasalo 🤣
Ja sam isto isla pojest nesto, ali dok sam opet dosla na red proslo je sat vremena. A neke cure su grickale dok su lezale spojene na ctg. Znaci da taj tren pojedem nesto slatko? Bas su me preplasili, a ne kuzim zasto. Prvi put radim ctg pa ga ne znam procitat, ali u par navrata ta crta ode prema dolje i to je taj tren kad 'spava'
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji