Inače meni svi govore da je sutra pun mjesec pa nek budem spremna, pa eto da i vi znate! 😂🌝
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Inače meni svi govore da je sutra pun mjesec pa nek budem spremna, pa eto da i vi znate! 😂🌝
Mojim nekim frendicama je krenulo bez pripremnih uglavnom drugorotkinje. Meni je prvi puta pukao vodenjak moze i to biti slucaj..
Sto se djeca radaju na puni mjesec? 😅 ajde bas da to vidimo😂
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
NanaJ,meni se spustio nesto oko 36 tjedana ali evo od jucer do danas bas jako se spustio nadam se da je to to🤞
Oooj znaci meni ne gine indukcija 😂 ja svaki dan ustajem s nadom da se napokon spustio ali jok 🥲
Nadam se da kod tebe krece, tebe isto tvoje dijete vec sad u trbuhu trenira s tim pripremnim trudovima 🫣
Ja sam trazila i dukciju sad, imala i sa prvom. Meni je to bilo super. Brzo i planirano.
Tako sam i ja 😅. Nekako sam bila sigurnija kad je moja doktorica 🤷. Jeste dogovorili termin?
S prvim sam imala svoje trudove koji su ludacki boljeli a koliko sam citala “umjetni” tj izazvani bole jos i vise 😂 ali dobro kako bude bit ce, s jedne strane mi je cak i ok da dodem do indukcije jer cu imati sve unaprijed isplaniramo radi fragmina pa samim time ni epiduralna nece biti upitna, a i ja sam osoba koja voli imati sve unaprijed poslozeno.
Dogovoreno je najkasnije 23.5 ide indukcija odnosno s ravnih 39 tt 🤞🏻 ali zadnji put je govorila da bi moglo biti i s 38+5 odnosno 21.5, vidjeg cemo u petak situaciju
Ja sam sad na porodu dobila svoje trudove nakon pregleda, poslije su me spojili na drip, šta ja znam, boli i jedno i drugo kao vrag iskreno 🤣 uvijek bi uzela drip da malo ubrzam, ali svatko bira kako mu odgovara naravno.
Mojim nekim frendicama je krenulo bez pripremnih uglavnom drugorotkinje. Meni je prvi puta pukao vodenjak moze i to biti slucaj..
Sto se djeca radaju na puni mjesec? 😅 ajde bas da to vidimo😂
Vukodlaci 🤣🤣🤣
Ja sutra imam ujutro pregled, zanima me jel mi se ista pokrenulo od zadnjeg vag pregelda 🫣
Vidim nikakvih novosti među nama zadnjima 🤣
Ja danas i drva slagala i vrt sijala, bilo bi baš smiješno da krene noćaš i da me pitaju što sam zadnje radila prije poroda haha.
Mene zanima može znate li ili je li koja doživjela da je krenulo bez tih pripremih bolova? Ili baš mora to lagano početi boljeti koji dan/tjedan prije? 🤣
Mene s prvim nije nista boljelo, sluzni cep mi je poceo ispadati a trudove sam dobila nakon par sati od ispadanja 🤨
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
NanaJ,meni se spustio nesto oko 36 tjedana ali evo od jucer do danas bas jako se spustio nadam se da je to to🤞
Oooj znaci meni ne gine indukcija 😂 ja svaki dan ustajem s nadom da se napokon spustio ali jok 🥲
Nadam se da kod tebe krece, tebe isto tvoje dijete vec sad u trbuhu trenira s tim pripremnim trudovima 🫣
Ja sam trazila i dukciju sad, imala i sa prvom. Meni je to bilo super. Brzo i planirano.
Tako sam i ja 😅. Nekako sam bila sigurnija kad je moja doktorica 🤷. Jeste dogovorili termin?
S prvim sam imala svoje trudove koji su ludacki boljeli a koliko sam citala “umjetni” tj izazvani bole jos i vise 😂 ali dobro kako bude bit ce, s jedne strane mi je cak i ok da dodem do indukcije jer cu imati sve unaprijed isplaniramo radi fragmina pa samim time ni epiduralna nece biti upitna, a i ja sam osoba koja voli imati sve unaprijed poslozeno.
Dogovoreno je najkasnije 23.5 ide indukcija odnosno s ravnih 39 tt 🤞🏻 ali zadnji put je govorila da bi moglo biti i s 38+5 odnosno 21.5, vidjeg cemo u petak situaciju
Ja sam sad na porodu dobila svoje trudove nakon pregleda, poslije su me spojili na drip, šta ja znam, boli i jedno i drugo kao vrag iskreno 🤣 uvijek bi uzela drip da malo ubrzam, ali svatko bira kako mu odgovara naravno.
Trenutno sam u takvom raspolozenju da bih sve uzela jer moj mali valjda misli da je moj zeludac i mjehur boksacka vreca 🥲
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pregledi🤰👩⚕️
12.05 - Pjegica, PikyB
13.05 - Čokoladica, Kokili
15.05 - Cupko
16.05 - Nanaj, Blackie
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Termini🤱👶
06.05 - Kawa💙
12.05 - Pjegica💜
17.05(06)- Tinchilina💜💙
20.05. - Kokili💛
22.05 - Cupko 💙
23.05. - Blackie 💜
25.05 - Addna24
28.05 - Čokoladica💜, PikyB💙, Simbalija💜
30.05 - NanaJ💙
Porodi🍼🧸👶🥳
13.02 - AriBari💜 Zg SD
21.02 - Littlebaby💜 Zg Vinogradska
25.02 - Mak💙
27.02 - Lejla💜 Zg Vinogradska
04.03 -Jen_dva 💙 Petrova
07.03. - Plavooko💙 Vinogradska
08.03 - Anxiety 💙
19.03 - Samka 💙
20.03 - Tera 💙
27.03 - Peja 💜
28.03 - Moonika💙Petrova
29.03 - Leje 💜, Dddd💙
30.03 - Mimi 💙
31.03 -Loane💙 Vinogradska, Točkica 💜 Ri
04.04 - Yvone💙 SD
06.04 - Mama_ana💜 Vinogradska
07.04 - Samy_lo 💜
08.04 - Omerta💙 SD
12.04 - Rosie💙
13.04 - Minnieus💜Vinogradska
15.04 - Tea💙
16.04 - Rose💜 Vinogradska, Flower💙 Virovitica
19.04 - Sirenita💜
23.04 - Babybell💜 SD
29.04 - Moina 💙 Austrija
Ako mi je tko promakao vičite😊
Bebika, Lerex, Misko, Filomena, Drugacija vase termine micem jer je od njih proslo vise dana, tako da pretpostavljam da ste rodile vec, pa se javite kad stignete i ako jos citate😊
Popis stvari za bebu: stranica 168
Popis za rodiliste: stranica 296
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Trenutno sam u takvom raspolozenju da bih sve uzela jer moj mali valjda misli da je moj zeludac i mjehur boksacka vreca 🥲
Joj teško je pred kraj baš, ubija, ja sam se naspavala tek kad sam rodila 😅
Nista jos od mene, 1-2 cm otvorena i ctg ne pokazuje neke lude kontrakcije.. tako da jos cekamo😬
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Uh, imala sam bome sto citati. 10 stranica zaostatka. Od svega sto sam procitala u glavi ste mi ostale vi sa zadnjih par stranica sto jedva cekate porod. 😂
Nadam se da ce vam uskoro krenuti i da ce proci brzo i sa sto manje boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji