Ocito nista od punog miseca curke moje 😅
Taman san zavrsila s ciscenjem (opet) i legla na kauc jer su mi krenule bh kontrakcije pa san shvatila da san malo pretjerala. Mislim da ne cistim do daljnjeg 😂
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Kod mene isto i dalje ništa novog. Čistim... 🤣🧹
Upravo sam cijelu košaru od kolica bacila u tuš i oprala i sad se nadam da se neće ništa raspati i da će se osušiti dok se vratimo iz rodilišta jer je natopljena vodom 🙈
Malo me panika od sutrašnjeg pregleda u bolnici, navikla sam na svoju ginek i opet počinje rasti strah što će oni reći za jednjak i želudac. Valjda će biti sve ok 🙏🏽
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Evo obavila ctg, jela dok sam lezala. Sve ok 😀 hvala na savjetima. Bas sam se preplasila bila jucer…
Super da je sve ok :) Stvarno mi nije u redu što ne objasne lijepo kako se pripremiti i što činiti na ctg-u, meni ctg radi sestra od doktorice i uvijek ima kutiju keksi ili čokolade i onda nutka sve trudnice dok se beba ne pokrene. Divna žena.
Tera samo pomalo, prvi tjedni i mjeseci su teški. Ja sam uvijek svojim frendicama koje bi pitale kako sam govorila da sam u onom filmu Beskrajan dan, kad se Bill Murrayu iznova i iznova ponavlja isti dan, doslovno sam se tako osjećala. I onda kad su rodile bi mi rekla da se uvijek sjete mene i beskrajnog dana
Kaže meni mama, s djecom dan nikad da prođe, a godina proleti. To je baš tako. 😀 Inače i meni je bilo teško s njom jednom, sad iz ove perspektive ne sjećam se više zašto mi je uopće bilo teško...🤣
Meni je šou s njih dvoje malih, imam osjećaj da samo spremam, mjenjam pelene i uspavljujem. Rijetko izlazimo van kuće, samo kad mi je muž tu, nikako njih dvoje nagoditi, to mi je baš teško zbog starije male, stalno je muž vodi okolo, valjda će to postati lakše s vremenom 🤷🙏
Kod mene isto i dalje ništa novog. Čistim… 🤣🧹
Upravo sam cijelu košaru od kolica bacila u tuš i oprala i sad se nadam da se neće ništa raspati i da će se osušiti dok se vratimo iz rodilišta jer je natopljena vodom 🙈
Malo me panika od sutrašnjeg pregleda u bolnici, navikla sam na svoju ginek i opet počinje rasti strah što će oni reći za jednjak i želudac. Valjda će biti sve ok 🙏🏽
Ne brini, sigurno je sve ok. Da je tvoja dr mislila da nije vec bi te uputila drugom dr u bolnicu da to pogledaju.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji