Blackie cestitam! Zelim brz oporavak
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Blackie cestitam! 🩷
Cure, jesu vam se smirile bebe u zadnjim tjednima? Vise je kao guranje/istezanje, nema vise brzopoteznih udaraca svom snagom 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Čestitke na novopridošloj malenoj 🤗
Pišem prvo u ovu grupu jer se tu spominjao Blagaić, sa sv. Duha. Evo i mene je sad pred sami kraj dopao on 🙈
Matijeviça nema, a čini mi se da ga neće bit ni sljedeći tjedan. Ugl, pregled je radila neka nova stažistica? Ili specijalistica, ne znam kako se kaže i teško se snalazila i on njoj, jooooj sunce nejde to tak. Pa sunce ovo pa sunce ono. 🫣😅 ugl, drago mi je da mi nije on vodio trudnoću od početka. I odmah me poslao na dodatne pretrage kao pripremu za anesteziologa i planirani carski, a mislim da me Matijević ne bi bar još tjedan dana jer je spomenuo kraj mjeseca, a po ovome ispada da ću iću tjedan dana ranije. Ok, sad su oko 2600 g pa mislim da je ok i to, al sad kak se to sve približilo rado bih da idu krajem mjeseca haha 🙈
💙 5/2023
Nasa cura je stigla jucer 🥰🥰🥰
Ostala je u istom polozaju tako da je bio carski rez. Mislim da se fizicki dobro oporavljam obzirom na situaciju, ali sam tooooliko umorna.
Borimo se s dojenjem, ona zijeva ko mala pirana 😅 Nekad ulovi dobar hvat isprve, nekad nikako… cesto zaspe na cici pa nisam sigurna koliko pojede uopce 🤷♀️
Mlijeka jos nema, samo kolostrum.
Pokusavam se ne brinut oko tog dojenja i polako dan po dan… Znam da nakon carskog to moze ici malo sporije.
Sretno curke koje cekate porod! 🤞
Cestitam 😁🧡 meni je mlijeko krenilo 5.dan od carskog, 2.dan samo kolostrum tako da ne brini. I sretno s oporavkom
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Čestitam Blackie ❤️🥰
Ja obavila, i dalje ništa, piše na nalazu rodnički dio smekšan, 1 cm, prohodno za prst, glavica, vodenjak održan.
Rekla sam za želudac, ona je rekla koliko vidi da je sve ok i ako je na anomalyiju bilo sve ok da misli da nema biti što, ali kad sam pitala dal onda to više ne trebam naglašavat mi je rekla neka ipak na porodu kažem da pedijatar zna dodatno pregledati.
Tako da na kraju opet nisam shvatila jel imao danas nešto u želudcu ili ne, pokopat će me to do poroda 🙄
Inače ima oko 3300-400 g.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Blackie cestitke 🤗🤗
Cokoladica je da smirila se pri kraju vise se gurka, namjesta tu i tamo koji udarac ali ne kao prije.
Rosie bravo za sistematski, baš super napredujete 👏
Ne treba ti grižnja savjesti, sve će doći na svoje, bitno je da budeš ok. Vjerujem da ćete vrlo brzo moći zajedno van. Ovo je uhodavanje 😊
Točkice i moj zna bljucati dosta. I po nekoliko puta na dan. Pohlepno jede pa se naguta zraka, teško se podrigne…Imamo h krug papanje, kakanje, bljucanje, štucanje…
Blackie čestitke i brz oporavak želim!! Bitno da je sve dobro prošlo na porodu.
Tinchilina sretno do kraja. On je možda komunikacijski nezgodan koliko se sjećam po grupi, ali sigurna sam da zna što radi. A možda te do kraja i dopadne netko drugi.
Što se tiče toga kako izgleda dan s bebom… sada su mali i sve sto s njima možemo je hraniti i presvlačiti, umirivati i uspavljivati ali vrlo brzo će početi reagirati na okolinu i smijati se i igrati. Onda i dani izgledaju drugačije. Ali sve brzo prođe i tako brzo odrastu…
Blackie cestitam! 🩷
Cure, jesu vam se smirile bebe u zadnjim tjednima? Vise je kao guranje/istezanje, nema vise brzopoteznih udaraca svom snagom 🤣
Moj lupao i u radjaoni🤣🤣
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Čokoladice moj se stvarno bio smirio nekoliko dana pred porod ali eto nije pravilo.
Ostale curke super za dobre preglede, nek ste dobro vi i bebe, svakako će uskoro van 😊
Blackie cestitkeee!!
Moje dojenje fijasko se polako svodi kraju. Mlijeka sve manje, sad doslovno kapi projim. Napune minse grudi 2 puta na dan pa mu to dam, sto ima ima. Tako da samo boca vise manje. Narucila sam lansinoh nastavke XS jer se davio sa nastavkom S. Od kak imamo manji nastavak hranjenje duze traje ali napokon nesto vuce i muci se malo. Prije mi je sve samo u zelidac skliznulo. I da vidjela sam i ja da avent boce funkcioniraju sa lansinoh nastavcima ali to koristim samo doma. Svejedno sam kupila jos 2 staklene original boce jer me strah da minse u torbi sve ne prolije
Sortiraj odgovore
Najstariji