Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    11. Svibanj 2025. 11:06

Sretan majcin dan😍

Ja sam opet imala istu noc kao do sada trudovi nepravilni i jaka menstrualna bol, ciscenje u noci i tako😒 sad me bas dosta bole leda i pritisak dolje, ali nikakvi ritmovi ili kontrakcije..
    Sutra imam redovni pregled pa cu vidjeti sto dr kaze. Dosta iscrpljujuce svaki dan ocekujem a ono nista..🤯

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Moina
    11. Svibanj 2025. 11:16

Book curek, evo da se javim da smo prije 2 dana stigli doma! 🥰
    Malinie super, lijepo papa. Ja mlijeka nemam bas pa kombiniram dojenje i bocicu i dalje. Nek jede to kaj imam, kad sve ode - ode! 🤷🏼‍♀️ kupili smo Lansinoh bocice koje preporucuju u bolnici za dojilje. Imam 100 philips avent bocica staklenih od male, ali poklonit cu ih dalje jer staklene se mogu godinama koristiti.

Netko je pisao za patronaznu. Meni je patronazna dolazila svaki dan, vagala ga i sve. Onda smo i preko poziva i poruka jos pricale. Uglavnom ona je meni to jutro dosla oko 11 sati. Ja sam joj rekla kako mi se cini jako zut, puno vise nego prije. I da sam jako zabrinuta jer ga ne mogu probudit na duze od minutu, ne zeli sisat i ne zeli bocu cijeli dan. Rekla mi je idi provjeri birilubin odmah! Zvala sam doktoricu i kaze doktorica da oni izvade krv pa salju u labos u grad. Patronazna je rekla ne ne trebas rezultate odmah, idi na hitnu. Reko ok dobro idemo na hitnu. Tamo ja sve kazem i meni zena preko saltera kaze mozete doci u petak u 11 da mu provjere bilirubin. Ja inako kakav mrtvi petak? Danas je utorak, dijete mi nece bit zivo do petka. Kaj da ja sa njim doma radim, nije jeo posteno vrc 2 dana!!! Kaze ona meni, pase petak u 8? Ja sam rekla muzu uzmi maloga, ja idem sa malom tam i reci joj da zelim doktora odmah! Jer ja, ja cu ju zadavit preko saltera! 
    Pogledala doktorica i naravno, ostavili nas u bolnici! Patronazna dolazi opet sutra da ga izvaze.

Uglavnom mi smo doma, lovimo neki ritam. U bolnici je sve to bilo po spagi jer su sestre vodile racuna o tome. Sad doma ja moram sama, plus imamo malu od skoro 3 godine. Na sve sam strane ali mali jako lijepo jede, spava, ima cak i bidne prozore di prati glas svoje seke. Malo je podrigivanje problem jer ga boca uspava i onda nikako da podrigne a onda ga boli trbuh. Tako da po noci i po 10 min ga podrigujem. Ali ako podrigne spava 3-4 sata bez da ispusti zvuk. 

I da SRETAN MAJCIN DAN svim curkama u grupi!

Čokoladica 🍀
    11. Svibanj 2025. 11:18

PikyB

Sretan majcin dan😍

Ja sam opet imala istu noc kao do sada trudovi nepravilni i jaka menstrualna bol, ciscenje u noci i tako😒 sad me bas dosta bole leda i pritisak dolje, ali nikakvi ritmovi ili kontrakcije..
    Sutra imam redovni pregled pa cu vidjeti sto dr kaze. Dosta iscrpljujuce svaki dan ocekujem a ono nista..🤯

PikyB, to je valjda ta priprema. Citala sam da zna trajati danima, a i tjednima. Ali vjerojatno ce to brzo kod tebe kad je vec krenilo. Ja jos nemam nista od toga..

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Moina
    11. Svibanj 2025. 11:19

Curke, sretno vam sa porodima. Vidim da je polako i zadnjim curkama krenulo. Evo zelim vam svima lagan i brz porod, da bebe budu zdrave i da se brzo oporavite.

• PikyB
    11. Svibanj 2025. 11:30

Moina, ajme koja prica.. drago mi je da ste doma i da sve ide polako po planu. Drzite se!

Cokoladice, evo ne znam sto da mislim.. citala sam i ja da zna trajati danima.. evo meni traje danima😂 mozda onda sam aktivan porod bude brz🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Pjegica.
    11. Svibanj 2025. 11:35

Cure sretan vam majcin dan 🥰
    Moina prava horor prica kod tebe, dobro da si reagirala kako jesi treba uvijek slusati svoju intuiciju makar bila i pogresna, jedna nova mama bi se mozda i okrenula i otisla doma.
    Kod mene od jucer neka bol na mjestu di je prije stajao zeludac pa sad je to mozda i vrh maternice ne znam, uz to mi se javlja dolje pritisak ko da mi je kugla kakva i to bas zna zabolit ali nista nije u nekim valovima nema nekog tempa koji mogu ispratit 😑

NanaJ
    11. Svibanj 2025. 15:05

Curke kada su se vama bebice spustile? Ja sam danas 37+2 i bas bas bas je jos uvijek visoko skroz ispod zeluca mi je, znam da se u drugoj drudnoci kasnije spustaju ali brate mili 😂

Miona drago mi je da je sve ok sad, samo nekak papa bolje i AD nego gladno i nesretno dijete, moj prvi sin je “odgranjen” na AD i to onom posebnom radi alergije PKM i evo ga ko planina cak nije toliko cesto ni bolestan 🤞🏻
    Vidim da si spominjala bocice ja od njega isto imam avent staklene i na njih sam dala sisac od lansiloh probala sam s vodom nigdje ne curi a i vidjela sam tu foru na tik toku pa evo da iskoristis bocice probaj i taj trik ☺️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• PikyB
    11. Svibanj 2025. 15:07

NanaJ, meni se spustio nesto oko 36 tjedana ali evo od jucer do danas bas jako se spustio nadam se da je to to🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Yvone
    11. Svibanj 2025. 15:15

Sretan majčin dan svim mamicama ❤️❤️❤️❤️
    Curke, koje ste još 2 u 1 izdržite još malo ove trudničke tegobe i nedaće. 
    Pred ciljem ste, sve do sada je dobro prošlo pa će i porod.
    Pitanje je sata, dana.. kad će beba biti u rukama 🥰
    Moina nek je najkritičnije iza vas. Dobro ste odreagirali a i patronažna i njeni savjeti zlata vrijede, evo i tvoj slučaj to potvrđuje. Mi smo bili u sličnoj situaciji, bio je žut, gubio na kilaži ali izvukli smo se da ne moramo u bolnicu. Patronazna ga je došla svaki dan pogledati taj prvi tjedan, a i čuli smo se nekada još i popodne, ostavila nam u vagu sigurno 2 tjedna, ako ne i više, dok se nismo skroz izvukli. 
    Mi smo sada super, imali smo prvi pregled i odlično je dobio na kilaži. Sada već i po rukama osjećam kako je i u zadnjih tjedan dana značajno dobio na kilaži. Povremeno zna imati grčeve ali nije ništa strašno. Voli se voziti u kolicima i autu za razliku od brace i seke pa to maksimalno iskorištavamo. 
    Ja jedva čekam prvi pregled za tjedan i pol. Još uvijek povremeno osjetim pritisak i bolove, kako koji dan.. ali ide nabolje.

NanaJ
    11. Svibanj 2025. 15:37

PikyB

NanaJ,meni se spustio nesto oko 36 tjedana ali evo od jucer do danas bas jako se spustio nadam se da je to to🤞

Oooj znaci meni ne gine indukcija 😂 ja svaki dan ustajem s nadom da se napokon spustio ali jok 🥲
    Nadam se da kod tebe krece, tebe isto tvoje dijete vec sad u trbuhu trenira s tim pripremnim trudovima 🫣 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.