Kod mene isto ništa novo, nema nikakvih bolova. Zateže me klasično trbuh dok šećem jer radim veće ture i to je to.
Sretno vam svima koje smo ostale, da čim prije sve prirodno krene i da se onima kojima se nisu bebice namjestile neka do poroda bude super. 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Sretno PikyB ako nešto kreće, sretno i drugim curama koje su u terminu!
Ja ću očito zadnja od proljetnica, kod mene se ništa ne događa, niti sam otvorena, beba je glavicom dole, ali nije toliko nisko, dapače stomak mi je dosta visok. Imam ponekad BH, ali imam ih od dvadesetog tjedna.. u utorak. mi je novi pregled pa ćemo vidjeti događa li se nešto.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sretno svima u iscekivanju❤️ tko zna koja ce se beba prva odluciti doci😂 mom se ocito ne zuri bez obzira na sve simptome😂 mantram da danas krene jer jos jedna noc trudova i iscekivanja lagano cu poluditi😂
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
bas me zanima koja ce beba prva, izgleda mi kao da cete prije vi koje imate jos koji tjedan nego ja koja sam presisala termin 🤣
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ja sam valjda jedina koja se nada da se porod nece jos pokrenuti, barem do iduce kontrole 🫣😂
Da beba dobije jos malo vremena za okrenuti se mozda 🤞
Ali napeto je skroz, bas nas je malo ostalo i stvarno moze bilo koja biti iduca 😁
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Ja sam valjda jedina koja se nada da se porod nece jos pokrenuti, barem do iduce kontrole 🫣😂
Da beba dobije jos malo vremena za okrenuti se mozda 🤞
Ali napeto je skroz, bas nas je malo ostalo i stvarno moze bilo koja biti iduca 😁
Evo i ja se nadam da nece jos, meni nekako jos prerano 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure, koje želite potaknuti trudove, jeste probale sa štipkanjem bradavica i podraživanjem trbuha? Ja sam tako pokrenula kod sebe u prošloj nakon ulaska u 40tt. Bio je neki doktor koji je pokazivao te vježbice, ja osobno nisam tome nikad prisustvovala, al sam onako po instinktu štipkala i "grebala" po trbuhu i stvarno se pokrenulo drugi dan nakon toga.
💙 5/2023
Cure, koje želite potaknuti trudove, jeste probale sa štipkanjem bradavica i podraživanjem trbuha? Ja sam tako pokrenula kod sebe u prošloj nakon ulaska u 40tt. Bio je neki doktor koji je pokazivao te vježbice, ja osobno nisam tome nikad prisustvovala, al sam onako po instinktu štipkala i "grebala" po trbuhu i stvarno se pokrenulo drugi dan nakon toga.
Ma nista to ne radi 🫠
Sortiraj odgovore
Najstariji