Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    09. Svibanj 2025. 16:17

Ari, super je datum sutra😎 meni se sve utisalo malo, uzasno sam umorna spavam cijeli dan, kaze mi frendica da je moguce da mi je sve malo stalo jer je dan pa se ne luci tolko oksitocina. Nadam se da je u pravu i da mi navecer krece show🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

rosie0111
    09. Svibanj 2025. 18:26

PikyB

rosie0111

PikyB

Cijelu noc me boljelo, pa od 8–10 nista i sad je opet pocelo.. vidjet cu razmak sad, plan je da do 5 min razmaka budem doma. Jedini bed mi je sto mi je muz bolestan😒 kaslje dosta i bojim se da ga nece pustiti u radaonu😒

Pa i bolje da ne ide u rađaonu ako je bolestan, zbog bebe…

Da nece ici ako ce biti bolestan dok krenem u radaonu. A kad cu krenuti tko zna😂 sad mi je opet pauza od trudova, dosta nepravilno jos sve to djeluje. Prvi put nisam imala prirodne trudove tako da mi je ovo sve novo. Ocekivala sam ipak brze raspetljavanje nego ovo svaka 2 sata i izmedu nesto sitno😂

Sretno, nadam se da će i muž ozdraviti  🙏

• PikyB
    09. Svibanj 2025. 18:45

rosie0111

PikyB

rosie0111

PikyB

Cijelu noc me boljelo, pa od 8–10 nista i sad je opet pocelo.. vidjet cu razmak sad, plan je da do 5 min razmaka budem doma. Jedini bed mi je sto mi je muz bolestan😒 kaslje dosta i bojim se da ga nece pustiti u radaonu😒

Pa i bolje da ne ide u rađaonu ako je bolestan, zbog bebe…

Da nece ici ako ce biti bolestan dok krenem u radaonu. A kad cu krenuti tko zna😂 sad mi je opet pauza od trudova, dosta nepravilno jos sve to djeluje. Prvi put nisam imala prirodne trudove tako da mi je ovo sve novo. Ocekivala sam ipak brze raspetljavanje nego ovo svaka 2 sata i izmedu nesto sitno😂

Sretno, nadam se da će i muž ozdraviti 🙏

Hvala! Radili smo test nije ni gripa ni covid, izgleda je alergija. Ali kako god meni se sve smirilo😒 i sad sam bas jadna jer sam se poveselila da cu danas upoznati svoju bebicu ali ocito jos nista.. jeste imale iskustva s prestankom trudova skroz? 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Kawa
    09. Svibanj 2025. 21:23

pikyb sretno ❤️
    ari ma joj nista se kod mene ne desava 🤣 otvorena jedva za prst, plodna voda uredna. moram opet u nedjelju na amnioskopiju. pretragu nisam osjetila, ne znam jel doktorica bila toliko njezna ili je do toga sto se beba spustila, ne bi se reklo po trbuhu ali osjecam udarce dosta nize i cesce idem u wc. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Blackie.
    09. Svibanj 2025. 21:55

I ja obavila pregled danas. Beba je i dalje poprijeko, isto kao prije tjedan dana. 😒 Zatvorena sam, cerviks tek malo uloziv. Sljedeci petak ponovno kontrola i ako stanje ostane isto uskoro nakon toga CR. 

Cure kod kojih se nesto pokrece sretno! 🤞🤞 

28 👩‍❤️‍👨 31
    3/24 - biokemijska
    9/24 ➕🤞🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.