Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pjegica.
    18. Ožujak 2025. 21:54

Samy samo si pripazi na rok jer sve sjedalice se po pravilu smiju koristiti odredeno vrijeme. Npr moja je pred istekom taman na njoj je 4 godine uporabe pa mi je zgodno bas sad sta cemo je opet koristiti 😁

• cupko
    18. Ožujak 2025. 21:58

Pjegica.

Samysamo si pripazi na rok jer sve sjedalice se po pravilu smiju koristiti odredeno vrijeme. Npr moja je pred istekom taman na njoj je 4 godine uporabe pa mi je zgodno bas sad sta cemo je opet koristiti 😁

Ček, sjedalica ima rok upotrebe? Ja sam i nju (jaje) dobila od šogorice, kako da znam koji joj je rok? 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    15 t, it's a boy💙

Pjegica.
    18. Ožujak 2025. 23:30

U papirima ti pise koliko dugo se moze koristiti a na njoj negdje je oznaceno kad je proizvedena

• samy_lo
    19. Ožujak 2025. 08:05

A da znam pjegice, nemam palire od ove, pa zato bi i uzela drugu.

Cupko, ma budes stigla, prvi porod, kontrakcije krenule nesto iza 22h, a rodila ujutro u 9h

rosie0111
    19. Ožujak 2025. 09:58

samy_lo

A da znam pjegice, nemam palire od ove, pa zato bi i uzela drugu.

Cupko, ma budes stigla, prvi porod, kontrakcije krenule nesto iza 22h, a rodila ujutro u 9h

Može se naći i na internetu po serijskom broju ili tako nešto, ali da, bolje uzeti novu ako niste sigurni. 

Yvone
    19. Ožujak 2025. 10:23

Tera i Samka jel se što pokrenulo? 
    Ari kako ragada, kako dojenje?
    Ostale mamice koje ste rodile, javite se kad stignete kako teče oporavak i kako su bebice.
    Lejla jeste krenule malo van kuće?
    Kako ste vi ostale? Meni je sve ljepše kad je vani sunce. Baš se veselim proljeću 😊

• Phatana
    19. Ožujak 2025. 10:38

Pure Gold bars for sale at +27785383038
    Quantity 200kg of pure gold bars
    Origin Uganda
    Price: $42, 000
    Purity: 97%
    Brightness: 24 karats
    At Gold pure Partners, we pride ourselves on delivering the epitome of luxury and value with our meticulously sourced and refined gold. With a purity of 97% and certified as 24 karats, our gold stands as a testament to unparalleled quality and craftsmanship.
    Each piece of gold from Pure Gold Partners is a timeless investment, radiating with timeless beauty and enduring value. Whether you’re a jewellery enthusiast, a collector, or an investor, our gold offers a touch of sophistication to any collection.
    Crafted to perfection and sourced responsibly, our gold represents not just a metal, but a symbol of prestige, wealth, and refinement. Join us in embracing the allure of pure gold and elevate your standards with Pure Gold Partners. For more contact phone; Text or Call: +27785383038
    Email: golddnuggets@gmail.com

• Samka
    19. Ožujak 2025. 10:53

Rodio se Dzenan jutros u 5:15 carski tezak 4400

Samka

Čokoladica 🍀
    19. Ožujak 2025. 10:58

Samka

Rodio se Dzenan jutros u 5:15 carski tezak 4400

Čestitam 💙 brz oporavak zelim!

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Yvone
    19. Ožujak 2025. 11:02

Samka čestitke!!!! Želim vam brz oporavak i puno sreće i zdravlja ❤️❤️❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.