Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    26. Veljača 2025. 21:51

E da a ja isto ne kužim šta će ustvari nekome kolostrum, to je ionako samo za prvih par dana za bebu zar ne? 

Moina
    26. Veljača 2025. 22:42

Moja je bola mala beba, na termin rodena sa 2870g! 

Da ja sam u AT i tu sam rodila i prvo dojete, sad cu i ovo u istoj bolnici. Tako da je ta akupunktura bila ponudena i ja sam sve prohvatala. Isto tako sam satima lezala u kadi kroz trudove sto mi je puno pomoglo.

Kolostrum je dobar ako imas problema sa dojenjem u pocetku, a zapravo je jako zdrav i kasnije kad dijete bude prehladeno i slicno.
    Mislim da sam napisala da bi ga pocela skupljat sa 36+0 a ne prije. Rekla mi babica da od tad mogu poceti. Ja sam imala velikih problema sa dojenjem svoje male i izgubila je preko 300g u bolnici i zadrzali su nas duze jer je samo gubila na tezini. Siroce od gladi plakala danima i nocima. Pa bi ja sakupila prije u slicaju ako zatreba jer ne zelim tako oept.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.