Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    23. Veljača 2025. 05:05

Ari pa kod vas stvarno sve ide tako lijepim tokom. Jos malo da mrvica ojaca pa bude ona i sama cicala, a do tada hvala Bogu pa imas mlijeka i vise nego dovoljno, neka papa iz bocice. Na sv. Duhu imaju posjete? Moze muz vidjeti i bebu? Sigurno ce se iznenaditi kada ju vidi uzivo kako je sitna. Biti ce to posebna ljubav.
    Jesu ti slicne cure ili je svaka svoja? Mene bas zanima kako ce kod nas biti 🤗.
    Ja bas osjetim kako je beba narasla, jer kad krene plesati nema gdje ju ne osjetim 🥰

22.08. +

AriBari
    23. Veljača 2025. 07:03

Cure jutro vam zelim. Bio nam jucer suprug🥰tata nam se rastopio, sitna mu je ful da, al evo ja sam se vec navikla pa ce i on🥰🥰 Ajme curke su nam identicne, kome god sliku posaljem to mi napise. Pitam se kakva ce bit kad naraste.
    Cicanje je tako dobro za sad krenulo, jako su zadovoljni. Mlijeka imam dosta, a ona sve bolje i bolje jede. Sad se bas razbudi i navali ko luda na tu cicu ima sirom otovorene oci i bleji onako u cicu dok cica i onako se mazi samnom i sama sebe po glavici, to mi je preslatko🥰
    Posjete SD moze jedna odrasla osoba ako si na babinjacama. Djeca smiju samo starija od 12.
    Ajme čini se da bi to stvarno moglo bit sutra, sad me jedna sestra pozdravila jer je tek u utorak na rasporedu pa ako se ne vidimo😊
    A nisam vam rekla, mene su tu na patologiju premjestili u petak jer u tom hodniku ima par soba od babinjaca. Pa sam opet u svom starom hodniku😊. Tamo je navodno na babinjacama jos gripe pa su ispraznili nasu sobu da im bude za izolaciju. 

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari
    23. Veljača 2025. 07:05

Minnieus super samo neka raste curka, to zelimo😊
    Ja sam isto tako zadnja 2 tjedna osjetila taj dobitak od 650 grama bas mi je trbuh iskocio i osjetila sam da mi je narasla.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Minnieus
    23. Veljača 2025. 07:17

Ari od srca vam zelim da stvarno sutra idete doma. Nakon toliko boravka u bolnici vjerujem da jedva cekas doci doma. Doma je sve lakse i puno ugodnije.
    Znaci iste su 🤭. Ja sam dobila slikicu lica od bebe prosli tjedan i isto mi se cini da ce biti bas iste 🤭. 
    Super za cicanje i to mazenje. Ona je sad vec prava curka. To je to! Bas lijepo da je muz mogao biti s vama. Ovdje nema posjeta uopce. 
    Nista, pakiraj se lagano 🤗

22.08. +

Lejla97
    23. Veljača 2025. 08:14

Minnieus

Ari od srca vam zelim da stvarno sutra idete doma. Nakon toliko boravka u bolnici vjerujem da jedva cekas doci doma. Doma je sve lakse i puno ugodnije.
    Znaci iste su 🤭. Ja sam dobila slikicu lica od bebe prosli tjedan i isto mi se cini da ce biti bas iste 🤭.
    Super za cicanje i to mazenje. Ona je sad vec prava curka. To je to! Bas lijepo da je muz mogao biti s vama. Ovdje nema posjeta uopce.
    Nista, pakiraj se lagano 🤗

Pa smijes van na hodnik kod lifta, ne budu ti nista rekli, ja sam znama bit po sat , sat i pol s muzem, cak vani otic da on cigaretu zapali i popije kavu i ja caj i nazad gore.. 
    kako stoje stvari kod tebe? Kad imas iducu procjenu tezine? ❤️ 
    Cure trema me lovi, jucer cijeli dan pomalo onak sluzno ko smrklji na papiru, nije u kolicinama ko s prvom jer je ona ispalo skoro u komadu, ali lagano ide
    Uzela sam datulje i Ananas, ovaaj tjedan napadam😂
    Sutra je dan D, kad imamo finalni dogovor i saznajemo jel petak ili ponedjeljak🫣 cak bi rade da je petak, da cetvrtak dodem na hospitalizaciju, a sad kako doktor sutra odluci..

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Minnieus
    23. Veljača 2025. 08:29

Lejla rado bi ja na hodnik, al moram strogo mirovati, lezati sto je vise moguce. Izadem uzeti stvari, poljubit muza i kcer i natrag u krevet. Bilo bi super da odobre posjete pa bi se mogli duze druziti, ali nista od toga nazalost. Svaki dan mi na viziti ponove da sto vise mirujem jer je svaki dan bitan. I tusiranje mi je luksuz 🤭.
    Nadam se i ja da ces sto prije, da drzis svoju mrvicu u rukama. Sretno sutra!

22.08. +

rosie0111
    23. Veljača 2025. 09:06

Znate li je li i inače pravilo da mala djeca ne smiju u posjet u bolnicama ili? Pa ne mogu ja tri dana da ne vidim prvu bebu 🫠

Minnieus
    23. Veljača 2025. 09:10

Rosie ne smije ti dolaziti u sobu, ali ti mozes izaci na hodnik pa vidjeti svoje dijete. To je jedini nacin. 

22.08. +

mama_ana
    23. Veljača 2025. 09:21

Minnieus

Lejla rado bi ja na hodnik, al moram strogo mirovati, lezati sto je vise moguce. Izadem uzeti stvari, poljubit muza i kcer i natrag u krevet. Bilo bi super da odobre posjete pa bi se mogli duze druziti, ali nista od toga nazalost. Svaki dan mi na viziti ponove da sto vise mirujem jer je svaki dan bitan. I tusiranje mi je luksuz 🤭.

Tako i ti sebi tijekom ponavljaj da je svaki dan bitan pa nadam se da bude bar malo lakse izdrzati sve. Vrijedit ce sve to cim vidis svoju bebu ☺️ super je da mozes bar vidjeti muza i malu a ako nista tu je i tehnologija, video pozivi i snimke. Zaboravila sam koliko ti ima curica? Je li bas mala? 

A za kolijevku, poslali su mi mail da stize u srijedu 😄 bas se veselim.

Ostale cure sretno, vidim ima vas koje ste se priblizile bas ful datumima poroda / induciranja. Svima zelim super porod kao sto je imala little baby 😁😁

Nadam se da nam je Zuzi dobro! 

Lejla97
    23. Veljača 2025. 09:25

Minnieus

Ahaa. Ahaa, cim vise mirovanja i lezanja da, nema ni hodanja a pogotovo tamo na hodniku stajati ili sjediti na tvrdim onim stolicama.. bude i to proslo, miruj samo maksimalno, lezi, spavaj, citaj, gledaj film na mobitelu i tako u krug, dan po dan i cim duze izdrzati ❤️
    Zacas ce mala mrvica🤍🤞🏼

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.