Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    10. Veljača 2025. 10:58

Lejla super da je kod tebe sve u redu, samo neka tako ostane još koji tjedan. Nadam se da će ti obaviti sve danas, da ne moraš dolaziti opet sutra.
    tockica ajoooj....uvijek se mi roditelji krivimo kada se dijete ozlijedi, i teško nam padne. Sjećam se kada se mala posjela, pa pala iza na glavu, plakala sam i promatrala ju kao da je ne znam šta bilo . Šteta za zubić, bude se dugo načekao da mu naraste novi. Super ste se sjetili za zubić vilu, da malo ublaži gubitak.
    Što se priprema tiče, ja sam si u košaricu na amazonu stavila jaje i next to me krevetić, pa čekam taj kod za popust da kupim. Ostalo još ništa nisam pripremila. Kolica čekam neki dobar popust da ih upecam. Robicu ću krenuti kada odem na godišnji, nadam se da će mi ublažiti mirovanje, pa da ću moći sve sama pripremiti, oprati, speglati i posložiti.
    Higijenske potrepštine sam si sve ubacila u dm košaricu, pa kada se približi datum samo pustim da se narudžba pripremi i već isti dan muž može podići. Ne znam hoćemo biti još u stanu kad rodim ili ćemo se uspjeti preseliti prije pa da si ne zatrpavam bezveze.

22.08. +

Mak18
    10. Veljača 2025. 11:03

žuži1808

rosie0111

žuži1808

Hej cure, malo sam izvan foruma, pali me nervoza i stres.. nadam se da ste dobro,proletjela sam malo da vidim tko sto prolazi u zadnjih tjedan dana ali nemogu sve pohvatati.. ja sam bila na "pregledu" u petak,spojena na ctg nema nikakvih kontrakcija, posto nije bilo kontrakcija nije me ni pogledala doktorica,nego mi je samo rekla ako bude sta da znam gdje su,iako sam se zalila na nevjerovatne bolove, postavljeno mi je pitanje "sta ste očekivali u svojim tjednima" i to je to.. po zadnjoj M mi je danas termin,po uzv imam jos koji tjedan,ali bas me uhavtio strah, beba se nevjerovatno spustila,bas mi je stomak odvisnuo,preko noci nemogu spavat od bolova u kukovima i guzi(ispricavam se na takvom izrazu) preko dana se pokusavam sto vise kretati,ali ni to neide,grcevi hvataju u preponama.. vise neznam kako da si olaksam,neznam dali bi stojala,lezala,sjedila,setala stalno me nesto pocne boljeti.. iskreno nesjecam se kako mi je bilo sa prvih dvoje,jer su prosle poprilicne godine, tako da se osjecam izgubljeno u svojoj situaciji.. ispricavam se ako sam nekoga nasekirala,ali vi koje ste rodile a da nije bas tako daleko,mozda mi mozete dat kakav savijet,jer je ovo za poludjeti,kad svi kazu to tako mora zar se nesjecas kako je bilo s njima,a ja neznam sta sam jucer jela a ne sta je bilo prije 10 godina.. 😮‍💨

Meni je čudno što te nije pregledala ustvari, mislim je normalno da te sve boli i smeta, ali morala bi pogledati jesi li i koliko otvorena. Ctg uređaj nije nešto nepogriješivo ni 100% točno. Kad ideš opet?

Opet sam narucena 17. ili 18.2. Mislim i meni je ispalo bezveze, em se vozim sat i pol u jednom smjeru,em cekas 2-3 sata u cekaoni i onda se jos glavni pregled nenapravi..pregledala je nalaze,vidjela da se uzv i otvorenost radilo 7.1. i rekla da nema potrebe za takvim pregledom..

Koja je doktorica bila u trudničkoj? 

AriBari
    10. Veljača 2025. 11:08

Tockica a jooooj vjerujem da si de uzrujala, al dobro vjerujem da nije stvarno nis strasno😊 i super kako je on to lijepo prihvatio😊a nis ful oprema i stitnici pa da ste bez brige.
    Cure, kako stojite s imenima ja se ne mogu i dalje odlucit a znam da sad moram🤣🤣🤣?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari
    10. Veljača 2025. 11:13

Lora sretno i tebi s ogttom😊
    Lejla sretno na pregledu nadam se da ce ti sve danas rijesiti😊
    Minnieus da morat cemo se dobro za muzice pobrinut kad to sve prode😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Minnieus
    10. Veljača 2025. 11:43

Imena - mi smo i dalje u potrazi za imenom. To nam je bio problem i sa kćerkom, a i sada je . Neka imena je kćer predložila, ja stalno nešto predlažem iako ni meni niti jedno do sada nije "sjelo", muž je predložio jedno, na što je kćer odmah rekla da je to muško iako nije, samo njoj tako zvuči. Htjela bi neko ne prečesto ime, da ima max.6 slova i da je zvučno. Ako imate neke prijedloge pišite . Neka koja su se kod nas spominjala su Aria, Lana, Nikol, Klara,.....

22.08. +

Čokoladica 🍀
    10. Veljača 2025. 12:34

Cupko, Ari, bravo za dobar pregled/ogtt. Cupko jesu ti dosli mozda odmah nalazi? Mene ceka u cetvrtak 🤞 valjda ce dobro proci. Ja sam jutros vadila kks i zeljezo. Zeljezo mi je 8, pretpostavljam da ce mi prepisati neko zeljezo da pijem. Jos uvijek muku mucim sa tim nemirnim nogama, pa moze bit da je zeljezo u pitanju. Sta se tice imena, ja odavno imam spreman spisak 🤣 cak smo se slozili mm i ja iz prve. Ali recimo sta je minnius napisala Aria mi je super trenutno, ali se muzu nije svidjelo 🤣
    Cure, jel neka od vas bila na tecaju dzz, jos nisam dobila potvrdu, a nekako mi je u glavi da je jedna od vas rekla da je dobila i potvrdu i prezentacije?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

tera_
    10. Veljača 2025. 12:37

Cure da li pocinje trema zbog poroda? Mene malo hvata, vise zato mozda sto sam previse pocela citati o iskustivima bolnice i uglavnom svatko voli pisat samo negativno,toliko da sam prestravljena🤣 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Minnieus
    10. Veljača 2025. 12:48

tera_u prvoj trudnoći sam se bojala poroda do negdje 35-og tjedna, onda sam bila toliko nestrpljiva da upoznam svoju kćer da sam jedva čekala da se porodim i uopće nisam više razmišljala o svemu što me čeka. Rodila sam po dripom bez epiduralne, šivana iznutra, izvana sreća ne (hvala divnim babicama na masaži). Bolovi su bili stvarno jaki, jaki, jaki, ali kad vidiš to malo stvorenje i kada ti ga stave na prsa, stvarno ta bol padne u zaborav (poslije se opet malo sjetiš, ali ok). Meni je najdraže bilo to, što sam isti dan mogla sve normalno. Super sam se osjećala i baš sam bila sretna i zahvalna da je sve dobro prošlo i da nikakve intervencije nisu bile potrebne. 

22.08. +

Minnieus
    10. Veljača 2025. 12:52

Čokoladica moguće da je od željeza. Nadam se da će ti se uz dodatak željeza to smiriti. Da, meni je Aria baš zvučno ime, a mužu se uopće ne sviđa. Kao i npr. Marla, meni je lijepo, a njemu uopće nije. Super da ste vi tako brzo donijeli odluku. Našu bebu sada zovemo seka, dok se ne odlučimo za ime. Za DZZ ne znam, nisam bila.

22.08. +

AriBari
    10. Veljača 2025. 12:53

Mi se ne mozemo slozit svatko svoje vuce makar su meni oba lijepa, Iris i Lora su nam glavni kandidati. Ja vucem jedno muz drugo. A imamo jos i Lara i Karla. Bila su nam jos Nika i Viktorija da imaju znacenje pobjede zbog cijele situacije. Ali ja ne volim duga imena pa je V ispala, a Nika mi je preslicno prvoj maloj😅a procitala sam i da Lora znaci ona koja je okicena lovorovim vijencem - kao "pobjednica". Pa me suprug zeza da ako zelim nesto s lovorima da mozemo i Lovorka🤣🤣🤣 jer bi on ovo drugo. A ja se moram odlucit brzo a ne znam sto bi🤣
    Porod imali smo temu i ranije. Al da mislim da bi se opet moglo aktualizirati🤣 Ja sada idem na planirani carski pa znam sta me ceka😅Tera ja imam odlicno iskustvo iz prvog poroda gdje je sve islo super prirodno i brzo kao prvorotki tako da nemoj se plasiti, al mi je dijete imalo preveliku glavu a ja prejake trudove😅pa smo zavrsili na carskom, al iskustvo mi je top. E i bas sam se iznenadila kako drugdje nije normalno bas da ima porod u kadi, na stolcicu, pilates lopta, a u Ri je to skroz normalno. Ja sam prvi provela na pilates lopti i hodala sto sam duze mogla. Bas su sve pustali. Ovdje na Svetom Duhu to bas nije praksa, a ja sam ful mislila da je tako svugdje.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.