Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    10. Veljača 2025. 13:50

tera baš si me nasmijala . Jesi razmišljala da pozoveš nekoga drugoga za pratnju? Meni je puno pomoglo što je muž bio samnom. Osjećala sam se sigurnije i mogao je intervenirati po potrebi. Mislim, naravno da možeš i sama sve, pogotovo ako misliš da bi ti on stvarao dodatnu nervozu 

22.08. +

Minnieus
    10. Veljača 2025. 13:52

Lora.

Meni je gotov nalaz. Sve ok. Venski prvi šećer bio 4.3

Odlično, to je super vrijednost. Sada si i to riješila. 

22.08. +

AriBari
    10. Veljača 2025. 13:53

Hvala minnieus al i dalje ne znam sto cu🤣
    E i Irina, Sofia i Katja su meni divna al imamo ih dosta oko nas pa smo odustali od njih, mozda nekoj od vas posluzi😅
    Lora super za nalaze ogtta😊
    Cupkoja sam svoje u Ri cekala dosta dugo valjda je nes bilo zapelo😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

rosie0111
    10. Veljača 2025. 14:16

Ja se ne bojim poroda, ja se bojim ostaviti malu doma 3-5 dana 🫣 
    Inače prošla sam inducirani porod dripom, boli kao vrag, ali to je par sati..jedan dan, prođe. Ja bi savjetovala svim prvorotkinjama da netko ide s vama, sa mnom nije, ali sigurno ćete se osjećati manje ranjivo i sigurnije. Evo što se tiče osoblja, doktora i sestara na samom porođaju, ja nisam imala niti jedno loše iskustva, čak naprotiv, svi su bili ljubazni i pažljivi, tako da ima svega.

Mak18
    10. Veljača 2025. 14:17

AriBari

Tockicaa jooooj vjerujem da si de uzrujala, al dobro vjerujem da nije stvarno nis strasno😊 i super kako je on to lijepo prihvatio😊a nis ful oprema i stitnici pa da ste bez brige.
    Cure, kako stojite s imenimaja se ne mogu i dalje odlucit a znam da sad moram🤣🤣🤣?

S imenima ne stojimo 🤣 Ništa mi nije sjelo još

Mak18
    10. Veljača 2025. 14:30

rosie0111

Ja se ne bojim poroda, ja se bojim ostaviti malu doma 3-5 dana 🫣
    Inače prošla sam inducirani porod dripom, boli kao vrag, ali to je par sati..jedan dan, prođe. Ja bi savjetovala svim prvorotkinjama da netko ide s vama, sa mnom nije, ali sigurno ćete se osjećati manje ranjivo i sigurnije. Evo što se tiče osoblja, doktora i sestara na samom porođaju, ja nisam imala niti jedno loše iskustva, čak naprotiv, svi su bili ljubazni i pažljivi, tako da ima svega.

U potpunosti se slažem. Ja sam isto prošla inducirani, ali je išlo dosta brzo i meni je jako bolno bilo tek zadnjih sat vremena. Samnom je bio suprug, nije on meni bio od nikakve koristi, ali u tom trenutku da mi je susjeda došla bilo bi mi lakše 🤣 Sama pomisao da je netko poznat sa mnom mi je donijela mir.

• Kokili
    10. Veljača 2025. 14:42

Cure, dajte mi ponovo napisite sto ste uzimale kod zgaravice iz apoteke? Svaki dan popodne me ulovi, nista strasno, ali za slucaj da ne pomognu alternative 🤭

35 ♏👩‍🦰,35♉🧔
    4.11.2022. Curica ❤
    19.5.2025. Decko 🩵

Babybell
    10. Veljača 2025. 14:43

Čokoladica 🍀

Cupko, Ari, bravo za dobar pregled/ogtt. Cupko jesu ti dosli mozda odmah nalazi? Mene ceka u cetvrtak 🤞 valjda ce dobro proci. Ja sam jutros vadila kks i zeljezo. Zeljezo mi je 8, pretpostavljam da ce mi prepisati neko zeljezo da pijem. Jos uvijek muku mucim sa tim nemirnim nogama, pa moze bit da je zeljezo u pitanju. Sta se tice imena, ja odavno imam spreman spisak 🤣 cak smo se slozili mm i ja iz prve. Ali recimo sta je minnius napisala Aria mi je super trenutno, ali se muzu nije svidjelo 🤣
    Cure, jel neka od vas bila na tecaju dzz, jos nisam dobila potvrdu, a nekako mi je u glavi da je jedna od vas rekla da je dobila i potvrdu i prezentacije?

Ja sam bila na tecaju i trebalo im je par dana da nam na mail posalju potvrdu i prezentacije. Mi isto imamo ime otpocetka samo se jos malo dvoumimo oko toga kako ce se pisati😁

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Minnieus
    10. Veljača 2025. 14:50

Mak18

AriBari

Tockicaa jooooj vjerujem da si de uzrujala, al dobro vjerujem da nije stvarno nis strasno😊 i super kako je on to lijepo prihvatio😊a nis ful oprema i stitnici pa da ste bez brige.
    Cure, kako stojite s imenimaja se ne mogu i dalje odlucit a znam da sad moram🤣🤣🤣?

S imenima ne stojimo 🤣 Ništa mi nije sjelo još

Moja kćer je dobila ime skoro mjesec dana nakon poroda. Stisnuo nas je rok za prijavu. Tako da imate još vremena 

22.08. +

Minnieus
    10. Veljača 2025. 14:55

Rosie da, meni će isto jako teško pasti, do sada nismo nikada bile razdvojene. Moja je starija pa sam joj već sve objasnila i mislim da će ona to ok podnijeti. A tvoja je baš mala. Nadam se kako je Ari spominjala da oni nemaju pojam o vremenu, da će joj biti kao da te nije bilo samo 1dan i da će to proći ok.
    Porodiljni - da li znate ako idem u 3mjesecu na porodiljni, da li mi se u njega ubraja i platna lista za 2mjesec, isplaćena u 3mj.prije početka porodiljnog? Imala sam povećanje plaće, pa bi mi popravilo prosjek.

22.08. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani