Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    10. Veljača 2025. 13:52

Lora.

Meni je gotov nalaz. Sve ok. Venski prvi šećer bio 4.3

Odlično, to je super vrijednost. Sada si i to riješila. 

22.08. +

AriBari
    10. Veljača 2025. 13:53

Hvala minnieus al i dalje ne znam sto cu🤣
    E i Irina, Sofia i Katja su meni divna al imamo ih dosta oko nas pa smo odustali od njih, mozda nekoj od vas posluzi😅
    Lora super za nalaze ogtta😊
    Cupkoja sam svoje u Ri cekala dosta dugo valjda je nes bilo zapelo😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

rosie0111
    10. Veljača 2025. 14:16

Ja se ne bojim poroda, ja se bojim ostaviti malu doma 3-5 dana 🫣 
    Inače prošla sam inducirani porod dripom, boli kao vrag, ali to je par sati..jedan dan, prođe. Ja bi savjetovala svim prvorotkinjama da netko ide s vama, sa mnom nije, ali sigurno ćete se osjećati manje ranjivo i sigurnije. Evo što se tiče osoblja, doktora i sestara na samom porođaju, ja nisam imala niti jedno loše iskustva, čak naprotiv, svi su bili ljubazni i pažljivi, tako da ima svega.

Mak18
    10. Veljača 2025. 14:17

AriBari

Tockicaa jooooj vjerujem da si de uzrujala, al dobro vjerujem da nije stvarno nis strasno😊 i super kako je on to lijepo prihvatio😊a nis ful oprema i stitnici pa da ste bez brige.
    Cure, kako stojite s imenimaja se ne mogu i dalje odlucit a znam da sad moram🤣🤣🤣?

S imenima ne stojimo 🤣 Ništa mi nije sjelo još

Mak18
    10. Veljača 2025. 14:30

rosie0111

Ja se ne bojim poroda, ja se bojim ostaviti malu doma 3-5 dana 🫣
    Inače prošla sam inducirani porod dripom, boli kao vrag, ali to je par sati..jedan dan, prođe. Ja bi savjetovala svim prvorotkinjama da netko ide s vama, sa mnom nije, ali sigurno ćete se osjećati manje ranjivo i sigurnije. Evo što se tiče osoblja, doktora i sestara na samom porođaju, ja nisam imala niti jedno loše iskustva, čak naprotiv, svi su bili ljubazni i pažljivi, tako da ima svega.

U potpunosti se slažem. Ja sam isto prošla inducirani, ali je išlo dosta brzo i meni je jako bolno bilo tek zadnjih sat vremena. Samnom je bio suprug, nije on meni bio od nikakve koristi, ali u tom trenutku da mi je susjeda došla bilo bi mi lakše 🤣 Sama pomisao da je netko poznat sa mnom mi je donijela mir.

• Kokili
    10. Veljača 2025. 14:42

Cure, dajte mi ponovo napisite sto ste uzimale kod zgaravice iz apoteke? Svaki dan popodne me ulovi, nista strasno, ali za slucaj da ne pomognu alternative 🤭

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Babybell
    10. Veljača 2025. 14:43

Čokoladica 🍀

Cupko, Ari, bravo za dobar pregled/ogtt. Cupko jesu ti dosli mozda odmah nalazi? Mene ceka u cetvrtak 🤞 valjda ce dobro proci. Ja sam jutros vadila kks i zeljezo. Zeljezo mi je 8, pretpostavljam da ce mi prepisati neko zeljezo da pijem. Jos uvijek muku mucim sa tim nemirnim nogama, pa moze bit da je zeljezo u pitanju. Sta se tice imena, ja odavno imam spreman spisak 🤣 cak smo se slozili mm i ja iz prve. Ali recimo sta je minnius napisala Aria mi je super trenutno, ali se muzu nije svidjelo 🤣
    Cure, jel neka od vas bila na tecaju dzz, jos nisam dobila potvrdu, a nekako mi je u glavi da je jedna od vas rekla da je dobila i potvrdu i prezentacije?

Ja sam bila na tecaju i trebalo im je par dana da nam na mail posalju potvrdu i prezentacije. Mi isto imamo ime otpocetka samo se jos malo dvoumimo oko toga kako ce se pisati😁

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Minnieus
    10. Veljača 2025. 14:50

Mak18

AriBari

Tockicaa jooooj vjerujem da si de uzrujala, al dobro vjerujem da nije stvarno nis strasno😊 i super kako je on to lijepo prihvatio😊a nis ful oprema i stitnici pa da ste bez brige.
    Cure, kako stojite s imenimaja se ne mogu i dalje odlucit a znam da sad moram🤣🤣🤣?

S imenima ne stojimo 🤣 Ništa mi nije sjelo još

Moja kćer je dobila ime skoro mjesec dana nakon poroda. Stisnuo nas je rok za prijavu. Tako da imate još vremena 

22.08. +

Minnieus
    10. Veljača 2025. 14:55

Rosie da, meni će isto jako teško pasti, do sada nismo nikada bile razdvojene. Moja je starija pa sam joj već sve objasnila i mislim da će ona to ok podnijeti. A tvoja je baš mala. Nadam se kako je Ari spominjala da oni nemaju pojam o vremenu, da će joj biti kao da te nije bilo samo 1dan i da će to proći ok.
    Porodiljni - da li znate ako idem u 3mjesecu na porodiljni, da li mi se u njega ubraja i platna lista za 2mjesec, isplaćena u 3mj.prije početka porodiljnog? Imala sam povećanje plaće, pa bi mi popravilo prosjek.

22.08. +

Kawa
    10. Veljača 2025. 15:04

dobar dan curke , evo javlja vam se i friska gospođa jer smo napokon rijesili građansko vjencanje, kasnije mala festica u krugu obitelji i eto proslo je i to 🤗 bila sam manje aktivna ovih dana ali sve sam popratila.
    opasno se blizite terminima, vidi se i po nazalost dijagnozama i upisima sa pitanjima oko poroda 😃 ja sve pratim i nadam se da ce mi vasa iskustva pomoci i da me nece prevelika panika oprati pred kraj, iako cisto sumnjam.
    pregled nam je za dva sata i jedva cekamo, iako je malac dosta aktivan pa mi je puno lakse docekati pregled.
    ari kod nas bi cura vjerojatno bila Lora, ja sam bila za Aurora ali muzu nikako nije sjelo pa ajde slicno je. naseg malca kroz cijelu trudnocu zovemo jednim imenom ali sad se pojavio i drugi izbor koji se isto oboma svida, pa cemo vidit do poroda hocemo li odlucit 🤣

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.