Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AriBari
    10. Veljača 2025. 16:21

Rosie ma nista, stvarno mislim da se oko toga mozes opustiti, jos je tvoja malena, znam da ti se cini teze, ali nece ona biti svijesna dal te nema 3-4 sata il dva dana, nit ce se ona toga sijecati ili ti ista zamjerati. Ma naravno pa mama si, svima nam je uzasno pustati svoje dijete, ali kad znas da ga pustas u dobrim rukama koje ce o njemu brinuti i njoj ce biti lijepo i uzivat ce onda je puno lakse😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• točkica1213
    10. Veljača 2025. 16:23

Kawa čestitke na vjenčanju 😀
    Minnieus ja sam otvorila komplikacije u 11 mj nakon što mi je isplaćena plaća za 10mj i nije mi u prosjek ušla plaća od 10mj, mislim knjigovođa ju nije stavila a ja se nisam raspitala.
    Tera u Rijeci koliko znam od frendica tate su puštali u rađaonu nakon što se beba rodi na zlatni sat iako nisu bili pratnja na samom porodu. 
    Imena - mi smo imali jedno ime za dečka i jedno za curu prije nego sam rodila i prvo dijete, pa je dobro ispalo da smo dobili sina a sad stiže curka, inače ne znam koja bi imena bila u igri da je opet dečko😂

3🧒

Čokoladica 🍀
    10. Veljača 2025. 17:08

Kawa cestitke na vjencanju ❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• cupko
    10. Veljača 2025. 17:14

Kawa čestitam!
    Meni došli nalazi od krvi, urina i ogtta. Sve je super, ogtt vrijednosti 4.6, 7.0 i 4.3! 🥳
    Što se tiče poroda trenutno me još ne lovi strah i panika makar ne volim krv ni doktore ni bol 🤣 prijavila sam se na rodin tečaj o porodu, ali odgađam gledanje jer imam osjećaj da će me početi panika kad počnem više o tome slušati/gledati. A štreberski sam tip i ne mogu protiv sebe da dođem tamo, a da ne znam ništa o ničem makar bi tako najradije 🤣
    Ime imamo jedno koje se i mužu i meni sviđa, ali meni nije onako kliknulo i rekli smo da ćemo bit otvoreni još za druge ideje, ali pošto ne dolaze vjerojatno će biti to. 🥰

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Babybell
    10. Veljača 2025. 18:08

Kawa čestitke!👰🏻‍♀️🤵🏻

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• Mimi_21
    10. Veljača 2025. 18:20

Kawa cestitke!
    Ja sam u pripremama ovih dana, oprala sam i opeglala svu robicu i slozila u ormar, obavila kupnju u Dm-u. Jos mi je samo ostao kofer za spremiti. 
    Joj do sada nisam imala neku tremu oko poroda, ali evo kako sam vas sad citala malo me ulovio neki strah. Muz mi je bio na prvom porodu, puno mi je znacilo da je netko sa mnom, pa tako planiramo i sada. 
    Sto se imena tice, mi smo nekako otpocetka za djecaka znali da ce biti Fran.

👩 33g
    🧔32g
    👧 2g
    7/24 +

žuži1808
    10. Veljača 2025. 18:44

Maki bila mi je doktorica Kadivnik i u bolnici na pregledu,ona mi i vodi trudnocu,uz to je i primalja na poridu.. 
    Ime mi smo jako bili u nedoumici,odnosno ja, kad smo saznali da je ipak djecak suprug je navaljivao da bude Ante,a ja sam bila protiv toga jer mi sestra ima sina Antu,i nekako smo se jedva dogovorili da damo ime po njegovom pokojnom tati, jednostavno zelim da dobije ime po nekom tko je zasluzan za nas da smo takvi kakvi jesmo..
    Ja sam danas rijesavala dokumente,dok objasnim zasto mi nalazi i vecina dokumenata ide na 2 prezimena,a sad na trece,ljudi se pogube.. u mjesec dana sam promjenila 3 prezimena,i evo napokon danas sve prebacila na zadnje konacno.. 
    Zubic vila hehe moj sin je nekidan stavio zub pod jastuk,a ima 10g, nama je to i dalje fora,kao i djed mraz,obozavam to kod njega sto vjeruje u takve stvari,a zna da nepostoji.. 
    Porod nebojim se ja ni toliko poroda koliko trudova,ali nekidan sam dobila pitanje dali zelim epiduralnu na porodu, iskreno nisam ni jedno rodila s tim,tako da sam i sada rekla da bolje ne,uspanicila bi se da mi neda dobro pa da sam oduzeta samo na jednoj strani hehe ali ako bude potrebno dat ce mi se.. ja jedva cekam da se beba rodi, a znam da ce mi bit full tesko sve njih pohvatati i posloziti..

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

Kawa
    10. Veljača 2025. 19:36

hvala cure od srca na cestitkama 🥰
    zuzi i moj muz je inzistirao da bude ante po didu ali vec je previse muskica u obitelji s tim imenom pa smo se slozili da bude Toni kao izvedenica, a opet bi imendan bio na sv Antu , mog najdrazeg sveca i zastitnika djece.
    pratnja , da muz nema volje sigurno bih pozvala kumu ili mamu da ide samnom, cak sam se to i mislila da je bolje jer imaju iskustva i znaju sto ciniti i kako pomoci, ali posto muz ima zelju necu mu to uskratiti, svakako cemo proci tecaj pa mozda i bude kakva korist od njega 🤣
    mi smo obavili pregled, decko ima 1200g i naravno da je licem okrenut prema mojim ledima tako da smo slikice jedva dobili. doktor je zadovoljan svime, iduci pregled 10.03. malo detaljniji.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Lejla97
    10. Veljača 2025. 20:24

Ja imam Auroru, i sad ce biti Klara🩷 izvlacili smo par imena sta nam se svidjalo i u uzi krug su usle Klara i Larisa pa je moja Aurora izvukla Klaru i tako je i ostalo
    Ctg je dobar, napravio je uzv, tamo je sve okej, uzeo mi bris da i to odmah rjesimo i u petak opeet vadenje krvi, nemam mira od tog Zagreba😅 danas sam kupila veci kofer da to sve spakujem..
    Porod e mene je strah jer sam vec jedan prosla pa kao znam kaj me ceka.. iako ako bude indukcija a takav je doktorov plan, ne znam tocno kaj me ceka.. ovak sam imala epiduralnu i to je islo.. nisam imala neke bolove.. ali dobro, kako bude, bit ce. Samo da sve dobro prode.. na ovaj porod pratnja ide tako da bar mi bude lakse jer je on tu.. kako god tesko bilo.. ili se nadam tako😅

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

rosie0111
    10. Veljača 2025. 21:56

AriBari

Rosie ma nista, stvarno mislim da se oko toga mozes opustiti, jos je tvoja malena, znam da ti se cini teze, ali nece ona biti svijesna dal te nema 3-4 sata il dva dana, nit ce se ona toga sijecati ili ti ista zamjerati. Ma naravno pa mama si, svima nam je uzasno pustati svoje dijete, ali kad znas da ga pustas u dobrim rukama koje ce o njemu brinuti i njoj ce biti lijepo i uzivat ce onda je puno lakse😊

Je istina. Muž nju obožava i ona njega (kad nema mene hehe). Inače preferira da sve ja oko nje, ali dobro, još je i ona beba ustvari.
    Inače nisam napisala, mali će biti Jakov. Sviđa nam se oboma, u igri je još bio i Ante također 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.