Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213
    02. Veljača 2025. 20:20

Kawa anestezija se može dobiti u trudnoći za zub, u ovoj nisam imala potrebe za tim, ali u prošloj trudnoći sam vadila umnjak pa je bilo neizbježno. Svakako bolje je zub liječiti što prije, da ne dođe do nekih komplikacija
    Veličine robice - mislim da je Minnieus to već napisala, veličine se jako razlikuju ovisi o brendu i bolje vam je slagati robicu po stvarnoj veličini nego po samo po broju koji piše. Sinsay i Pepco uglavnom imaju najmanje brojeve u odnosu na ostale, i jako se stišću u sušilici. Zara meni osobno ima najčudnije brojeve, hlače su im uglavnom manje, a majice veće od deklarirane veličine
    Ari malecka joj je imala oko 2700grama

3🧒

• Mimi_21
    02. Veljača 2025. 20:27

Kawa ja sam u prosloj trudnoci popravljala korijen zuba i zo mjesec dana pred porod, par puta sam primila anesteziju i sve je ok bilo.
    Ja isto nista pripremila br 50, nisam ni s prvom bebom, sad najavljuju da ce braco biti i veci pa mislim da nece biti potrebno.
    Za izlazak isto nisam nista posebno spremila, obuci ce neki kompletic, ako bude hladno jos cu gore neki malo  deblji kompletic. 🥰

👩 33g
    🧔32g
    👧 2g
    7/24 +

AriBari
    02. Veljača 2025. 20:48

Ma da cure nemojte se opterecivati s manjim velicinama uglavnom vam ne trebaju, 56 je dovoljno malo, mi smo i iz toga brzo izasli😅 a nece nis biti ni da malo podvrnete rukaviće i nogavice.
    Meni manja velicina stvarno treba kad znam da ce biti rodena prije to je drugo.
    Kawa ma ne treba nis posebno za izlazak nego to onako uglavnom svi uzmu neki kompletic il nes da je fora za taj prvi susret s vanjskim svijetom😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

AriBari
    02. Veljača 2025. 20:51

Tockica  thx cisto radi usporedbe, al ja sam mislila vidjeti u sto je oni oblace pa tako javiti suprugu da kupe, naravno ovisno o tome koliko ce nas drzati😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

jen_dva
    02. Veljača 2025. 21:30

Ja sam planirala uzeti 56 za izlazak, vise me brine koliko slojeva treba obuci.. Racunala sam kratki bodi bez nogavica + majica + hlace + carapice + kapica + beverin, jel treba jos i gege i jaknica? Bit ce u jajetu pokriven dekicom.. moram priznat da me jako sekira to sta nemam pojma u koliko slojeva se djeca oblace 😅
    A vezano za skok na stranicu, moze se u adresu upisat stranica, ovaj dio na kraju adrese di pise ?page=480 samo umisto 480 upisete stranicu na koju ocete skocit

02/2023 💔👼 22tt

jen_dva
    02. Veljača 2025. 21:32

A ocu uzet neki lijepi kompletic za izlazak, to mu je prva odjeca u zivotu i poslat cemo slike familiji i izradit sebi, nekako mi je prigoda ipak Ovako za svaki dan kontam bit ce u pizdamama 90% vremena

02/2023 💔👼 22tt

Pjegica.
    02. Veljača 2025. 22:10

Vel za izlazak ako vam je bitno ja bi vam savjetovala dvije vel jednu oko 50 jednu 56 pa da imate ako vec niste sigurni a i nemozete biti sigurni kakva ce beba biti dok se ne rodi. Cula sam ja razne price da procjenjuj neke velike bebe preko 4 kile na kraju bebica sitnija 3 i nes totalno drugacije proporcije 🤣
    Sta se zubiju tice ja sam isto prosli tj bila kod zubara i ostao mi je jos jedan umnjak da izvadim jer se to kvari ovako bezveze pa sam komentirala sa zubarom da cemo to nakon trudnoce zbog anestezije i to a on meni da to nema veze da se smije nije to opasno kako svi mi mislimo, mozda su nekoc koristili neki drugi sastav pa se zato smatralo opasnim za trudnice, jedini znajte da ne mozete ici slikati zube. Ja jos nisam razmisljala sta cu obuci za izlazak s time da jos nisam dobila robicu za malenu pa tek kad dobijem i vidim sta ima svega i kad to sredim cu odlucivati, ali nisam ni s prvim djetetom nista specijalno pripremila svejedno je bio sladak i neodoljiv 🤭
    E da vec par puta sam vidjela da netko pise ali sta je gege 🤔
    Slojevi vec smo pisali da ide jedan sloj vise nego sebi i tih dve min od bolnice do auta do kuce ne sekirajte se nije to neko izlaganje vremenu, dekica preko jajeta i kuci 😁

Minnieus
    02. Veljača 2025. 22:19

Nanaj jeee. Hvala ti. Kada sam ja gledala nije bilo. Preslatki su kompletici.
    Slojevi malo toplije nego što bi sebe obukli. Ja planiram recimo za izlazak iz bolnice dugacki bodi, taj pleteni kompletić s kapicom i pokriti s dekicom do doma. 

22.08. +

Minnieus
    02. Veljača 2025. 22:25

Kawa naravno da ne treba ništa posebno za izlazak iz bolnice, ali meni je to nekako bitno da bude nešto novo i baš za nju. Na kraju sam bila zaboravila na sebe, pa sam ja izašla kao ciganče iz bolnice 🤣🤭. Ovaj put ću se valjda sjetiti i sebi pripremiti nešto normalno za izlazak 😄. 
     (Bile smo zadrzane u bolnici jer su sumnjali na razne dijagnoze kod male, ekstremno hipotona je bila i jedva jela, nije uopce plakala i sl....pa kad su nam rekli da idemo doma samo sam muža zvala da hitno dođe po nas. Stvari za malu je imao kod sebe, a ja sam iskombinirala sta sam imala u bolnici 🫣)

22.08. +

• samy_lo
    02. Veljača 2025. 23:21

Kawa, ja sam u 3 mjesecu trudnoce radila navlake, dugo sam cekala termin tako da nisam htjela nista pomjerati. U tih par dana dobila sam anestezija ko nikad u zivotu, i evo sve je hvala Bogu dobro.
    Gore je trpiti bol, ili kakav kvar koji moze izazvati infekciju, pa onda daj pij antibiotike. Samo ti to odi rjesi na vrijeme. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.