Ari drago mi je da je sve ok i da si tako super pozitivna, možda se negdje i sretnemo u RI kada beba bude vani 😊
Vjerujem da će sve biti ok, to je već veliki borac.
Ja sam dugo u glavi bila nespremna priznati da je uspjelo zbog svega, sad sam skoro 24tt, beba je super aktivna i ja sam ok. Ali nisam još krenula spremati ništa.. imam dosta od curke, ali mislim da ću uzeti next to me krevetić i neki element za presvlačenje jer je to bilo u sobi koja je od moje curice sad. Imamo plan se seliti, ali do tog trenutka je tko zna koliko vremena. Uspjela sam nakon gripe pokupit i koronu 🙁 nadam se da će bebica biti ok od svih tih boleština..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Ej curke, ja sam doma! Nasla sam si diiivnog doktora koji ce voditi moju trudnocu do kraja, kaze da vrijednosti nisu jako povisene da bi morala lezati u bolnici zbog toga, ali da cu dolaziti jednom tjedno na kontrole i da ako krenu rasti, da on ima u plani porod kad se prode 37tj, osim ako narastu ranije da cemo vidjeti sta i kako.. doma se paziti zbog tog jednog prsta sta sam otvorena..
Ja vam pijem zeljezo, to mi ginekologica dala da nebi bilo problema na porodu, ne znam kaj to znaci, tardyferon pijem ili kako vec, jedna uz rucak i okej mi je za zeludac, nemam problema..
kak ste mi vi?
Kako je divno biti domaa! Moj krevet i bez obzira na nesanicu, domeka sam❤️
Samo sam htjela prokomentirati kako vidim da je između tebe i tvog isto razlika u godinama kao kod mene i mog s tim da smo se mi tek u tim Vašim godinama upoznali, ja sam imala 26, uskoro 27, a on 42, na godinu 43.. Sad smo 37 i 54.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ej curke, ja sam doma! Nasla sam si diiivnog doktora koji ce voditi moju trudnocu do kraja, kaze da vrijednosti nisu jako povisene da bi morala lezati u bolnici zbog toga, ali da cu dolaziti jednom tjedno na kontrole i da ako krenu rasti, da on ima u plani porod kad se prode 37tj, osim ako narastu ranije da cemo vidjeti sta i kako.. doma se paziti zbog tog jednog prsta sta sam otvorena..
Ja vam pijem zeljezo, to mi ginekologica dala da nebi bilo problema na porodu, ne znam kaj to znaci, tardyferon pijem ili kako vec, jedna uz rucak i okej mi je za zeludac, nemam problema..
kak ste mi vi?
Samo sam htjela prokomentirati kako vidim da je između tebe i tvog isto razlika u godinama kao kod mene i mog s tim da smo se mi tek u tim Vašim godinama upoznali, ja sam imala 26, uskoro 27, a on 42, na godinu 43.. Sad smo 37 i 54.
Ja i moj 39 i 52 🤣
Nee 😂 s telefona. I meni je samo moj razvučen 😂
Bome i meni isto samo tvoj razvucen i jedino tvoj ticker mi ne radi 😅
Pitam se mozda dal ti se link od tickera pokvario pa ti on mozda zeza cijeli kom 🤣
Simbalija jako si hrabra! Kad vidim tvoj potpis što si sve prošla toliko mi dođe žao i teško a s druge strane i divljenje jer nisi odustala…Sad si u jako sigurnim tjednima i bebač je aktivan što je jako bitno! Oprosti ako nisam ulovila tj ako je vec bio odgovor na moje pitanje..jesi li dogovorila porod s obzirom na clexan?
AriBari drzim fige i da sve prodje kako treba, ti i tvoja beba ste veliki borci i sigurno ce doci na ovaj svijet kao ziva i zdrava beba♥️
A ja imam jednu dilemu, posto se nisam farbala citavu trudnocu, i razmisljala sam da tako ostavim i ofarbam se nekad poslije poroda kad se oporavim, ali opet neki dan sam procitala da ako budem dojila i jos je tu beba da nije bas zdravo da se farbam zbog udisanja bebi, ili moze kroz mlijeko proci nemam pojma?! Da li je bolje onda da se ofarbam prije poroda sta kazete da je sigurnije? 🤷🏻♀️
AriBaridrzim fige i da sve prodje kako treba, ti i tvoja beba ste veliki borci i sigurno ce doci na ovaj svijet kao ziva i zdrava beba♥️
A ja imam jednu dilemu, posto se nisam farbala citavu trudnocu, i razmisljala sam da tako ostavim i ofarbam se nekad poslije poroda kad se oporavim, ali opet neki dan sam procitala da ako budem dojila i jos je tu beba da nije bas zdravo da se farbam zbog udisanja bebi, ili moze kroz mlijeko proci nemam pojma?! Da li je bolje onda da se ofarbam prije poroda sta kazete da je sigurnije? 🤷🏻♀️
Evo ja sam nakon 5 mj otisla na pramenove, prije toga sam pitala ginekologicu smijem li se farbat. Ona je rekla da smijem i nasmijala se. Ja sam oprezna sta se svega tice, ali iskreno ne vjerujem da to prolazi u mlijeko. Mozda netko zna vise o tome.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
kak ste mi vi?
Moram se sad i ja ubaciti, mi smo 37 i 52. Isto smo se upoznali sa 28 i 43, otprilike. Bas nas ima 🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Po komentarima sad ce ispast da sam najmlada ovdje 🤣
U iducem mj ulazim u 30🫣 muz je isto tek zakoracio 30
ja sam 28 a muz 22 🤣 sramota me bilo pisat u potpis 😅
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji