Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 667

Prijavi adminu

Čokoladice ja sam jos davno pisala da je mene u prvoj stalno, a i sad u ovoj par puta kad bi kihnula presjeklo kao s desne strane dolje kao da mi je nes puknulo doslovce, ili kao da me netko iglom probode. Probaj kad kises se malo kako skupit u trbuhu ako me razumijes il pognut meni je tako bolje bude. Mislim da je to samo neki misic koji se zgrci, ja sam se prvi put prepala u prvoj, al mi je frendica rekla da njoj isto pa mi je sad normalno, samo se malo sagnem skupim i ne zaboli ili ne zaboli toliko.
    Dijastaza nemas ti dijastazu sigurno tako rano, to je odvajanje misica trbuha koje se desi tijekom trudnoce od velikog trbuha. Imam isto iz prve jedan prst. Al trbuh mi je bio stvarno ogromaaan. A sad nakon druge cemo vidjeti😅ne sekiraj se oko toga, to se rijesava vjezvama nakon poroda ako nije velika. Ali to ce ako i dode, doc na red nakon trudnoce.😊
    Peja ma ta svakakva rastezanja, boluckanja su normalno. Ja sam nedavno cula dobru recenicu,  za to sve skupa, frendici je rekao ginekolog jer se ona isto brinula oko tih bolova svakakvih, rekao je ako je bas nes lose krene dogadati znat cete, ako samo sumnjate onda sigurno nije nis😅
    Ja nekako gledam da sve sto bude pa prode nije strasno, ako nes ne ptrestaje il je bas neizdrzivo onda je nes alarmantnije.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

AriBari

Prijavi adminu

jen_dva

Čokoladica 🍀

jen_dva

Cokoladica mene je tako bolilo nakon operacije di je rez bio ko za carski, misici su se malo razdvajali pa je to bolilo. Jel tebi mozda to zbog dijastaze? Jesi dobila neke vjezbe ili nesto?
    Jen_dva ne znam sta je dijastaza, prvi put se susrecem sa ovim.
    Ajoj sori, mislila sam da si spominjala vec da su ti dali tu dijagnozu, znam da je netko tu spominjao..

Mislim da je to bila  Moonika😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)

• Peja

Broj poruka: 162

Prijavi adminu

AriBari

Čokoladice ja sam jos davno pisala da je mene u prvoj stalno, a i sad u ovoj par puta kad bi kihnula presjeklo kao s desne strane dolje kao da mi je nes puknulo doslovce, ili kao da me netko iglom probode. Probaj kad kises se malo kako skupit u trbuhu ako me razumijes il pognut meni je tako bolje bude. Mislim da je to samo neki misic koji se zgrci, ja sam se prvi put prepala u prvoj, al mi je frendica rekla da njoj isto pa mi je sad normalno, samo se malo sagnem skupim i ne zaboli ili ne zaboli toliko.
    Dijastazanemas ti dijastazu sigurno tako rano, to je odvajanje misica trbuha koje se desi tijekom trudnoce od velikog trbuha. Imam isto iz prve jedan prst. Al trbuh mi je bio stvarno ogromaaan. A sad nakon druge cemo vidjeti😅ne sekiraj se oko toga, to se rijesava vjezvama nakon poroda ako nije velika. Ali to ce ako i dode, doc na red nakon trudnoce.😊
    Peja ma ta svakakva rastezanja, boluckanja su normalno. Ja sam nedavno cula dobru recenicu, za to sve skupa, frendici je rekao ginekolog jer se ona isto brinula oko tih bolova svakakvih, rekao je ako je bas nes lose krene dogadati znat cete, ako samo sumnjate onda sigurno nije nis😅
    Ja nekako gledam da sve sto bude pa prode nije strasno, ako nes ne ptrestaje il je bas neizdrzivo onda je nes alarmantnije.

Bas tako nekako pokušavam i ja...jer znam da sa stresom mogu samo odmoći a beba sve osjeća. Sve u Bozje ruke pa kako bude a opet nadam se najboljem 😊

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ prenatal screen. low.risk

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

AriBari

Dijastazanemas ti dijastazu sigurno tako rano, to je odvajanje misica trbuha koje se desi tijekom trudnoce od velikog trbuha. Imam isto iz prve jedan prst. Al trbuh mi je bio stvarno ogromaaan. A sad nakon druge cemo vidjeti😅ne sekiraj se oko toga, to se rijesava vjezvama nakon poroda ako nije velika. Ali to ce ako i dode, doc na red nakon trudnoce.😊
    Peja ma ta svakakva rastezanja, boluckanja su normalno. Ja sam nedavno cula dobru recenicu, za to sve skupa, frendici je rekao ginekolog jer se ona isto brinula oko tih bolova svakakvih, rekao je ako je bas nes lose krene dogadati znat cete, ako samo sumnjate onda sigurno nije nis😅

AriBari, tnx. Skuzila sam kad stojim i malo se samo pognem, tad me ne boli uopce, ali ako lezim i kihnem onda me presjece, isto sa desne strane. To mi se vec par puta dogodilo, pa sad pazim da se ustanem ako lezim. Pokusala sam guglat, nasla sam na par mjesta da zna zene zabolit kod kihanja itd. Ali najbolje pitat tu 🥰 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Kokili

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

AriBari

AriBari, tnx. Skuzila sam kad stojim i malo se samo pognem, tad me ne boli uopce, ali ako lezim i kihnem onda me presjece, isto sa desne strane. To mi se vec par puta dogodilo, pa sad pazim da se ustanem ako lezim. Pokusala sam guglat, nasla sam na par mjesta da zna zene zabolit kod kihanja itd. Ali najbolje pitat tu 🥰

Maloprije dvaput kihnula, mislila sam da ce mi jajnik prsnit 😭😭 meni se to skoro uvik desi kad lezin, ali samo s desne strane 5-10 sekundi grozna bol i stane, u 1.trudnoci ista stvar
    Nije strasno al jebeno zaboli pardon my french

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

jen_dva

Broj poruka: 202

Prijavi adminu

Malo se probaj uhvatit za trbuh kad te uhvati kihanje, meni je pomoglo. Oprosti ako sam te prepala, bila sam uvjerena da si ti vec pisala o tome 

02/2023 💔👼 22tt

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 577

Prijavi adminu

Kokili

Čokoladica 🍀

AriBari

Maloprije dvaput kihnula, mislila sam da ce mi jajnik prsnit 😭😭 meni se to skoro uvik desi kad lezin, ali samo s desne strane 5-10 sekundi grozna bol i stane, u 1.trudnoci ista stvar
    Nije strasno al jebeno zaboli pardon my french

Kokili, znaci to je to 🤣 ima nas vise sa tim problemom. Ako skuzis da ces kihnit a lezis, digni se u sjedeci polozaj, meni to pomogne. A ako se ne dignem, opsujem sve po spisku 🤣🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

rosie0111

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Ari a baš je tako vezano za bolove, kad se sjetim zadnjeg tromjesečja i svih svakakvih bolova, od leđa, probadanja koje kakvih, stidne kosti, utrnu ruke, bh kontrakcije...evo sad mi nije dobro 🤣 a sve bilo super s trudnoćom i porodom, a svako malo sam paničarila. Zato sad sam dosta opuštena, mada baš dobrano osjetim bebu pa i to smiruje. Ali neki dan kad me probolo u lidlu s desne strane dolje, skoro sam se onesvjestila. Ali nije se ponavljalo pa nisam ništa poduzela, nakon toga mi je bio anomaly i 4D i sve okej... Mislim ako osjećate da bi trebale se konzultirati s dr oko nekih stvari, svakako da, preventiva. Ali kod urednih trudnoća, ako ne curi plodna voda, nema krvarenja i trudova tj učestalih i jakih bolova najčešće je sve to okej. Drugo stanje 😬🤣

AriBari

Prijavi adminu

Cure ma da to je to, upravo osjecaj kao da ce ti se jajnik raspuknut🤣 Mislim da je to dosta cesto kod trudnica😅
    Malo se skvrcit il pognut, i bude ok, nekako je moj zakljucak bio da taj misic koji se zgrci bude opusten kad se to dogodi, upravo tako da se ti pognes pa ga opustis. A ako lezis ili si ispravljen onda je i on rastegnut pa tako i zaboli. Ne znam ako je to tocno al skuzila sam da pali pa tako radim. I da odkad mi je trbuh narasao nekako kad kisem imam sr potrebu uhvatiti ispod trbuha kad kisem i lagano stisnut, kao da drzim bebu da ne ispadne😅
    Peja ma da nema nam druge nego vjerovati da ce biti najbolje. Ja uvijek kazem da je negdje zapisano sto se dogoditi i da mi to ne mozemo promijeniti brinuli se ili ne😊naravno nekom je teze a nekom lakse, ovisno sto je prosao, ovisno i dijagnozi i slicno. Ali jednostavno nema nam druge nego pokusati maknuti lose misli i ici pozitivno. Lijepo si vec odmakla i samo pomalo tjedan po tjedan. Oboruzaj se nekim aktivnostima koje ce ti odvratiti misli kao sto su knjige, isprobavanje novih recepata, ja samupisala i tecaj slikanja, setam, i slicno😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

AriBari

Prijavi adminu

Rosie dobro si napisala, prema kraju bude i novih i jacih bolova. Ja sam dosta oko te stidne kosti se prepala na kraju jer sam mislila da ce mi se zdjelica raspasti. Mislim da je nama podsvjesno ako boli mene boli i bebu. Ali nije tako😊 naravno ako su bilo kakvi ekstremi, slazem se, dokotori su ti koje bi trebale konzultirati. Ni forum ni google.🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.