Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Moina

Broj poruka: 273

Prijavi adminu

Ja ne osjetim uopce brbu ali znam i zasto, posteljica je sprijeda i lupka me u nju pa eto nista ne osjetim. Malac je dobro, odgovara tjednima, imam sliku kak cuvla palac  apsolutno je sve u redu i svi organi i sve odgovara tjednima, kaze nema brige sve se super razvija. Nije se htio okrenut da izmjeri neke stvari pa sam morala hodat 5 min po stepenicama, onda se okrenuo. Htio je napraviti i 3D sliku ali je to bilo nemoguce jer se nije htio pokazat i sakrio se iza posteljice. Rekao je da ce drugi puta napraviti sliku. 21.01. imam OGTT a 23.01. imam sljedeci termin za pregled. 

• Bebika

Broj poruka: 86

Prijavi adminu

Moina super,čestitam 🥰🥰 ajme preslatko mi je to s palcem da cucla 🥰🥰🥰 

tera_

Broj poruka: 1529

Prijavi adminu

AriBari

Sirenita super cestitam😊
    Slazemo se s tim ogtt-ovima. Ja razmisljam da odem to rijesiti sljedeci tjedan i gotovo. Prije svih kolaca😅al bas mi se ne ide😅

Ja idem u petak, da se sto prije rjesim😁

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_

Broj poruka: 1529

Prijavi adminu

Moina

Ja ne osjetim uopce brbu ali znam i zasto, posteljica je sprijeda i lupka me u nju pa eto nista ne osjetim. Malac je dobro, odgovara tjednima, imam sliku kak cuvla palacapsolutno je sve u redu i svi organi i sve odgovara tjednima, kaze nema brige sve se super razvija. Nije se htio okrenut da izmjeri neke stvari pa sam morala hodat 5 min po stepenicama, onda se okrenuo. Htio je napraviti i 3D sliku ali je to bilo nemoguce jer se nije htio pokazat i sakrio se iza posteljice. Rekao je da ce drugi puta napraviti sliku. 21.01. imam OGTT a 23.01. imam sljedeci termin za pregled.

Super za dobar pregled, preslatko za sisanje palca🥰😍

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

rosie0111

Broj poruka: 218

Prijavi adminu

Bebika

Rosie, Yvonne i meni je bebo bio 450 g prije 2 tjedna kad smo radili privatno 3d 😁 tad sam bila u 22tjednu ali ja sam 180cm i cijela moja obitelj tako da 😁😁😁
    Meni je pregled danas kasno popodne pa se javim navečer. Osjetim bubanja stalno 🥰🥰🥰

Ja sam isto 178 visoka, muž 195 🫣🤣
    Yvonne meni je isto bila ranije ovulacija, odmah par dana nakon menge, znam to, a s obzirom da sam dojila to nije tako čudno, ali nitko ne uzima u obzir to 🤷

rosie0111

Prijavi adminu

Inače suosjećam za ogtt, ja se isto moram naručiti oa nikako..🫠 a sigurno da valja obaviti prije Božića.
    Danas sam vadila krv+urin, čekam rezultate 

• samy_lo

Broj poruka: 278

Prijavi adminu

Cure ja vas citam redovno, ali nemam sta da pisem.
    Ja imam problema sa ledjima, prvo sam imala bolove na desnoj strani, gdje sam napipala cvor iznad straznjice, za koji doktor rece da je masno tkivo, pa sad...
    Jedan dan me tako uhvatilo da sam sepala na nogu, onda me kao popustilo, i evo sad par dana na lijevoj strani imam bol, i kad hodam, i kad sam sageta. Ma dobro, vec 4ta trudnoca, dobro ikako i funkcionisem. 
    Ponekad mi se desava da kao da ostanem bez daha i bas mi ruzno bude, pogotovo, ako sam tipa nesto se sagela i onda se dignem.Jos sta vucem, jos od 2 trudnoce bolove u zuci, samo sto sada je bad bolno kad krene da me pece.Stomak mi je onako osrednji, i kad sam u uzem cemu bas je velik bar meni, ali po kuci hodam u sirokim majicama, i jos svekrva nije skuzila, iako muz kaze sta se zagrces tim majicama bona, izvali taj stomak, sta te briga, a meni sve nekako sad nezgodno reci, kad je ovoliko proslo, bas me neki hormoni satrase. Ja sam i dalje umorna, i jedva funkcionisem.
    Sve bi da stignem, a ne uspijevam.Sto se tice pokreta bebe, evo meni je bas kao u prvoj trudnoci kad je bila posteljica sprijeda, samo osjetim udarac onako u stomak, a dok sam u 2.i 3.osjecala bas pokrete u ovim sedmicama. 

• cupko

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

Moina

Ja ne osjetim uopce brbu ali znam i zasto, posteljica je sprijeda i lupka me u nju pa eto nista ne osjetim. Malac je dobro, odgovara tjednima, imam sliku kak cuvla palacapsolutno je sve u redu i svi organi i sve odgovara tjednima, kaze nema brige sve se super razvija. Nije se htio okrenut da izmjeri neke stvari pa sam morala hodat 5 min po stepenicama, onda se okrenuo. Htio je napraviti i 3D sliku ali je to bilo nemoguce jer se nije htio pokazat i sakrio se iza posteljice. Rekao je da ce drugi puta napraviti sliku. 21.01. imam OGTT a 23.01. imam sljedeci termin za pregled.

Čestitam na dobrom pregledu! 🥰
    Znači danas ti je radio big anatomaly scan?
    Moj idući pregled će biti s 18+4 pa nisam sigurna jel to rano za raditi ili ne. Inače me naručuje svaka 4 tjedna na pregled.

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

jen_dva

Broj poruka: 206

Prijavi adminu

Cestitke za dobre preglede 
    Kako su vama OGTT tako kasno? Mene je moja uputila da to u 24tom tjednu radim, u ponedjeljak idem 

02/2023 💔👼 22tt

rosie0111

Prijavi adminu

jen_dva

Cestitke za dobre preglede
    Kako su vama OGTT tako kasno? Mene je moja uputila da to u 24tom tjednu radim, u ponedjeljak idem

Pa kod mene nije kasno. Iako u prošloj trudnoći sam radila u cca 30 tjednu, može se to uvijek, mene je bila zaboravila poslati...🤣

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.