Jutro cure, nadam se da ste dobro,danas smo bez pregleda😊. Ja sam na godisnjem pa peljem malu u vrtic i onda idem na vjezbice i u setnju😊ovdje kod nas i dalje sunce pici, mislim da cemo to skupo platiti kad krenu one rijecke kise😊
Cure s radovima kako ide? Mi pri kraju, jos nas ceka par stvari koje bi se rijesili ovaj tjedan i onda ciscenje i seljenje nazad😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Jutro cure, nadam se da ste dobro,danas smo bez pregleda😊. Ja sam na godisnjem pa peljem malu u vrtic i onda idem na vjezbice i u setnju😊ovdje kod nas i dalje sunce pici, mislim da cemo to skupo platiti kad krenu one rijecke kise😊
Cure s radovima kako ide? Mi pri kraju, jos nas ceka par stvari koje bi se rijesili ovaj tjedan i onda ciscenje i seljenje nazad😊
Uh, mala je nocas oko 4 i po krenula povracati, prvo sam mislila da je od jakog kaslja, al je jos par puta kasnije isto. Na poslu sam, neispavana, muz cuva malu 😅 hvala bogu pa joj te viroze traju samo 1 dan ( uzeli smo joj rota lijek kad je imala prva cijepljenja-najbolja odluka ikad)
Mi gradimo kucu pa nekako drzim fige do valentinova preseliti-taman jucer keramicar krenuo s radovima. Jos pitur i namjestaj. Sad cu danima visit po internetu jer krece black friday a meni triba sve🤣
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cure, kad ste prvi put osjetile bebino pomicanje/udarce u trbuhu? Ili vidjele na kozi?
Jel bi mogla to ocekivati ovih dana? Nekako me od danas uhvatio neki strah, iako vjerojatno nepotrebno. Ne osjetim nista a od pocetka trudnoce sam dobila otprilike 1,5kg. Na zadnjem pregledu je sve uredno bilo.
Vjerojatno bezveze dizem paniku i stresiram se ali eto da provjerim 😓
Ja samkod prve bebe u 21. tjednu osjetila a tek par tjedana poslije vidjela i na trbugu. Kod svakog je drugacije ali kod prve bebe tek iza 20og tjedna vecina zena osjeti. One koje ranije osjete su jako mrsave pa masnoca nije buffer.
Jutro cure, meni svak jutro kaoticno kad spremamo malu za vrtic. ona ima dana kad nije jutarnji tip ko danas, nije se htjela probudit i samo je cendrala sve dok ne pocne nesto jest. Onda dode k sebi a ja do tad izgorim 10 puta. Naravno u sebi jer nije ona kriva nista, jos je mala. Tako da me izludi to da se ne zeli obuc i izvuc iz pidzame i vrece. Sad pod bozicnim praznicima krecemo sa odvikavanjem od pelene, nek mi samo bog da zivaca. Kaka u wc vec vise od pola godine a pisa u pelenu. Tako da se nadam da cu ju odviknut sad dok jos beba nije dosla.
Nego sto cete svojim muzevima kupit za bozic? Ja sam svojem rekla da bi jednu knjigu sa receptima, doslovno sam poslala link i rekla to bi za bozic. Sad ako je zapamtio to je pitanje.
Cure, kad ste prvi put osjetile bebino pomicanje/udarce u trbuhu? Ili vidjele na kozi?
Jel bi mogla to ocekivati ovih dana? Nekako me od danas uhvatio neki strah, iako vjerojatno nepotrebno. Ne osjetim nista a od pocetka trudnoce sam dobila otprilike 1,5kg. Na zadnjem pregledu je sve uredno bilo.
Vjerojatno bezveze dizem paniku i stresiram se ali eto da provjerim 😓
U prvoj trudnoći sa 17. a u svakoj sljedecoj oko 14/15.tjedna možda i ranije.. Prvo kao mjehurići, a kasnije lupkanja koja su već i golim okom vidljiva.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Vjerojatno bezveze dizem paniku i stresiram se ali eto da provjerim 😓Ja samkod prve bebe u 21. tjednu osjetila a tek par tjedana poslije vidjela i na trbugu. Kod svakog je drugacije ali kod prve bebe tek iza 20og tjedna vecina zena osjeti. One koje ranije osjete su jako mrsave pa masnoca nije buffer.
Vjerojatno ovisi i da li je posteljica sprijeda ili straga.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Vjerojatno bezveze dizem paniku i stresiram se ali eto da provjerim 😓Ja samkod prve bebe u 21. tjednu osjetila a tek par tjedana poslije vidjela i na trbugu. Kod svakog je drugacije ali kod prve bebe tek iza 20og tjedna vecina zena osjeti. One koje ranije osjete su jako mrsave pa masnoca nije buffer.Vjerojatno ovisi i da li je posteljica sprijeda ili straga.
naravno da i to igra ulogu. moja je bila straga ali sam aksno osjetila. poanta je u tome da je kod svakog drugacije. Meni su doktori rekli da vecina osjeti bebu dosta rano ali jos ne znamo prepoznat to jer su to lagani udarci. u drugoj trudnoci vec znamo pa osjetimo ranije. A abs da znamo prepoznat da je to bio neki udarac i pomak je oko 20og tjedna kod vecine. Do tad valjda mislimo da su crijeva
Ja vec tjedan dana sigurno osjecam lagane udarce, ali lagane skroz, tek toliko da se javi da je tu, aktivna je u noci oko 3-4, i popodne dok sam skroz smirena..
ja imam pregled 6.12 ponovo 🩷
Vidim da imate radove, imamo i mi, uredujemo sobu za curke, probijali smo zid, slagali prostorije, nikad kraja tome
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji