Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jen_dva

Broj poruka: 243

Prijavi adminu

anxietylevel100

Cure imam jedno pitanje, malo mi je neugodno postaviti ga ali eto
    Da li je normalno da prilikom stavljanja vaginaleta napipam grlic , ranije nekako mi se to nije desavalo, bude dana kad ga napipam dok stavljam vaginalete, a bude dana kad ne. Na pregledu prije 4 dana doktor nije rekao da ima nekih tegoba ili problema sa grlicem, sve je kao u fiziološkim granicama..
    Sad ne znam je li to normalno …

Evo ja iskreno ti mogu rec da ne bi znala da sam ga napipala ni kad bi ga napipala  al svaki dan je blago drugaciji osjecaj, vlaznost, tvrdoca i tak to. Jel ti na pregledu mjerio cerviks preko uzv? Mozes mozda sljedeci put pitat da ti izmjeri jel sve ok, al ako mu se na normalnom pregledu cinilo u redu, nema razloga mislit da nije

02/2023 💔👼 22tt

jen_dva

Prijavi adminu

oooo Ari pa cestitam, prevalila gospoda lagano polovicu trudnoce 🥳

02/2023 💔👼 22tt

• anxietylevel100

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

jen_dva

anxietylevel100

Cure imam jedno pitanje, malo mi je neugodno postaviti ga ali eto
    Da li je normalno da prilikom stavljanja vaginaleta napipam grlic , ranije nekako mi se to nije desavalo, bude dana kad ga napipam dok stavljam vaginalete, a bude dana kad ne. Na pregledu prije 4 dana doktor nije rekao da ima nekih tegoba ili problema sa grlicem, sve je kao u fiziološkim granicama..
    Sad ne znam je li to normalno …
    Evo ja iskreno ti mogu rec da ne bi znala da sam ga napipala ni kad bi ga napipalaal svaki dan je blago drugaciji osjecaj, vlaznost, tvrdoca i tak to. Jel ti na pregledu mjerio cerviks preko uzv? Mozes mozda sljedeci put pitat da ti izmjeri jel sve ok, al ako mu se na normalnom pregledu cinilo u redu, nema razloga mislit da nije

Napisao je grlić, cvrst, zatvoren, b.o.  18.11 idem na ultrazvuk pa se nadam da ce sve bit uredu 

jen_dva

Prijavi adminu

anxietylevel100

Napisao je grlić, cvrst, zatvoren, b.o. 18.11 idem na ultrazvuk pa se nadam da ce sve bit uredu

Ne znam sta znaci to b.o, al pretpostavljam da je sve ok, rekao bi ti da mirujes ili nesto da nesto nije u redu.. Mozes eventualno ako se brines pitat da ti izmjeri grlic na iducem pregledu, al to ti nema veze sve skupa s napipavanjem tako da se nemas sto brinuti. Zenska fizionomija iznutra ovisi o milijun faktora, svaki dan je razlicita dubina, sirina, vlaznost, cvrstoca, sve zivo

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Broj poruka: 896

Prijavi adminu

B.o.  znaci da je uredno😊
    Jen_dva pa ja sam sebi prosla pola vec u 17 tjednu😅, ionako racunamo da idemo ranije na carski, ako dodemo do 34 tjedna bez intervencija ja sam sretna😊 al i ti si tu na pola😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• samy_lo

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Ja moram da kazem da sam sinoc intezivno osjetila bebu, i cak vidjela pokrete. Dok sam lezala na ledjima, pred spavanje. Imam tanku kozu u podrucju oko pupka, jer sam imala i dijastazu, i bas sam vidjela pomjeranja. Dok po danu rijetko osjetim ista.

• točkica1213

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Čokoladica za zatvor meni pomaže dodatna doza magnezija i kompot od jabuka, suhih šljiva i kruški. A trudničke traperice ima za kupit u H&M (samo u nekim gradovima imaju odjel za trudnice), LC Waikiki, i mislim da Sinsay ima. Zna biti i u Lidlu.
    Ari idemo na bolje, bio je dosta težak vikend, ali evo danas se malo ustao i igrat i općenito malo to sve bolje podnosi🙂
    Kilaža još uvijek sam na nuli, ali krenula sam u trudnoću s jedno 5kg viška, pa se zato sad u trudnoći malo pazim da ne jedem previse gluposti. Kod mene ni dojenje ni trčanje za djetetom nije pomoglo za skidanje kila, nego sam se malo i udebljala😂
    Dojenje podržavam i dojenje i ad kako koja mama može iz kojih god to razloga bilo. Nažalost toliko se pritisak od okoline stvara na dojenje, a najčešće se ta ista majka nema kome obratiti da joj stručno pomogne oko dojenja. Toliko faktora igra ulogu, i koliko je majci fizički težak oporavak od poroda i koliko se majka dobro ili loše psihički osjeća nakon poroda, a za to nije briga osobe koje osuđuju da li žena doji ili ne. Tako da žene sretna mama, sretna beba i vodite se time🙂

3🧒

AriBari

Broj poruka: 896

Prijavi adminu

Tockice ajde bas mi je drago to cuti, nadam se da je najgoro proslo i da ce svakim danom biti sve bolje❤ Meni je briga koja se javi kad je dijete bolesno nesto uzasno i ja se s time jako lose nosim...jednostavno nisam dorasla tome. 

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

• Drugačija1234456

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

AriBari možeš li molim te nadopisati plavo srce kod mog imena, saznala sam danas da je dječak 😊

🙋 28
    👶22 mjeseca Zadnja menstruacija:20.7.2024.
    Termin:26.4.2024.

Pjegica.

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Evo mene da se javim prije nego netko pocne brinuti di sam 🤣
    Ari ja sam u Rijeci ko i ti ako se ne varam, nije bas da mi psihicki tesko pada to sta mi se drustvo raspalo po svijetu al osjecaj samoce jbg neizbjezno. Muz mi radi po tj dana pa je tj dana doma na to sam isto vec manje vise oguglala iako me brine kako ce mi to biti kad dode beba uz 3 godisnjaka tj skoro 4 ce onda imati kada rodim. Trenutno sam na opustanju kod svojih pa malo kidnem kod sestre na kat malog pustim baki na brigu i tako se druzimo. Doma zivimo kuca do kuce sa sveki ali s njom se slazem i puno mi pomaze uzme maloga sebi pa se on igra puno vani bude i tako. Zbilja se nemam sta zaliti sta ne znaci da mi nekad nije tesko 🤣. 
    Dojenje meni je bila muka prava, maleni se rodio dobio je zuticu i spavao je spavao nije htio cicat jedva smo ga budili taj pocetak je bio bas trnovit i bilo mi je jako tesko emotivno kad sam morala uvesti dohranu nisam bas htjela. Koristili smo Hipp Pre cijelo vrijeme dokle god ga nismo ukinuli skroz sa jedno 2 god, to mi je jedna dokt preporucila pa sam se po tome i vodila mali je bio zadovoljan. 
    Sta se tih izdajalica tice stvarno ovisi individualno neki ce rec rucna, neki elektricna, a neki pak rukom izdajanje treba stvarno probati makar posuditi od nekoga ako ima nekad i u rodilistu imaju pa eto ideje. I sta su cure pisale za kremu za bradavice od medele meni je bila super i sigurna za dojenje tako da preporucam dalje svakako. Budemo li opet na dohrani vjv cu si kupiti staklene bocice ovaj put jer sa tom plastikom vise nisam prijateljski nastrojena 😅
    Ne znam ako sam sta propustila slucajno nastojim pokriti sve ali tesko mi je kada su stranice kratke preko mobitela🤣
    Nadam se da ste svi dobro i zdravi, vi koji imate tegobe nadam se da ce vam brzo biti bolje i malecki neka se sta prije oporavi ta mono je gadna bas 🥺

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.