Ari bas mi je zao al moras odmoriti, vlada gripa oko mene su svi bolesni i muz isto maloprije sam ga tjerala da radi test na koronu za svaki slucaj. Samo se nadam da nece na mene preci.
A tlak neznam meni je uvijek nizi i kad mi je bas nizak moram popiti soljicu kave. Al meni je to genetski i organizam mi sam trazi jutri kofenin. Doktori su mi rekli da smijem u trudnoci max 2 soljice mada sam gledala da to izbacim skroz al nisam uspijela.
Moina kad si vec radila sama mogla si napisati i na hrv velika seka ili nesto hahaha. Ja sam narucila isto majicu za maloga s neke stranice i kad sam stisnula potvrdi narudbu sam se lupila u celo sta nisam uzela hrv majicu 🤣🤣
Nisam htjela na hrvatskom jer mi to ne zvuci lijepo 🫣 ima i jos majica pa lako mogu jos napravit. Ali svi u aju engleski pa necevit problem da znaju sto pise. Samo je pitanje tko ce citat 😂
Cure ja prospavala pol dana1😅
Mislim da je moj organizam u šoku jer sam inače uvijek u jurišu i puna obveza hahahah🤣
Al čini mi se da je bolje, tlak se malo digao, i dalje je to nisko al dobro osjecam se bolje to je vazno. Menstrualni grcevi popustili, sve ok, cisto da znate da se to moze dogoditi i u kasnijim tjednima trudnoce i da je normalno.
Daja ma znam za slano, sve dosoljavam, al nis to meni bas ne pomogne, malo trenutno i onda padne😅
Kavu isto popijem, ja mogu i ne moram pit kavu, sad je pijem samo zbog tog tlaka vise manje😊 ma meni je tlak bio skolski do prve trudnoce, a onda se krajem prve trunoce spustio. Nisam tome nes pridavala vaznosti jer mi nije smetalo, al sad kad sam trudna opet ga bas osjetim.
Moina mislim da ce ta majica bit fora. Bit ce zanimljivo gledat kad ce ljudi skuzit😅 mi smo bili ono naljepili sliku utza na unutarnju stranu kutije od pizze jer smo kod mojih narucili, pa su moji prvo gledali da sta je taj ultrazvuk i sto je ovima u restoranu da su s racunom poslali sliku ultrazvuka dok nisu skuzili sto je stvarno🤣🤣🤣
Flower javi kako je prosao pregled 😊
Misko ti se isto javi dal si isla doma😊
Ostale cure nadam se da ste ok😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cure ovako cu na brzinu odgovoriti,probala sam procitati postove ali ovdje je konekcija katastrofa...
Uglavnom i dalje je sve uredu,tlak mi je dobar,danas sam trebala ici kuci ali doktorica je dosla tek u oko 16:30 i rekla da ostanem do sutra.
Nadam se da cu izaci do 11:00 sutra,bar je tako rekla.
Muz mi kaze da je mala sinoc citavu noc plakala sto me nema,nadam se da ce veceras biti bolje.
Najbitnije da nemam bolove,beba se mrda fino,jedino sto se nemogu ni sekunde okrenuti na desnu stranu ali to za ocekivati da ce boliti narednih par dana.
I da na to sve suprug mi maloprije javlja pozitivan mu test na koronu,ovih 2-3dana se slabo osjecao i groznica ga hvatala.,tako da koliko mozete cuvaj te se.
Pozz svima iz "bež" sobice🫣🫣😊😊
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Misko, ok bolje da si tamo za svaki slucaj😊 vjerujem da je tlaka, i tesko bez malecke al drzim fige da si onda sutra doma i da je sve ok😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Bok cure..jel vama normalno da se beba osjeti jako nismo za 19 tjedana? Rekla bih u razini jajnika..tako je poslijednjih nekoliko dana..dosada su udarci bili blize pupku
U postupku od 2022
2022 Inseminacije❌️
3/23 IVF-1 js, nije oplodena
6/23 IVF -2 js, nije
12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖
Bok cure..jel vama normalno da se beba osjeti jako nismo za 19 tjedana? Rekla bih u razini jajnika..tako je poslijednjih nekoliko dana..dosada su udarci bili blize pupku
Dobro je dok ih osjetis,ja sam 20+3 i jedno vrijeme kao da sam osjetila prije par tjedana, sada ih nikako neosjetim,a vec bi trebala,sva sam u panici.. sutra idem na pregled pa cemo vidjeti,dali je samo lijena beba ili imam situaciju kao moja sestra,s posteljicom sprijeda,kazu da se tad bas i neosjete pokreti..
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Jutro cure...imala jučer pregled u 5, došla na red u pola 7, baš nas je bilo puno i baš sam se nacekala...ugl. na pregledu sve super, beba dobro, kaže doktor biti će dečko 💙 i Ari bari idući pregled 15.11.
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Misko, nadam se da si danas kući i pazi se, bitno da je sve u redu🙂
Sretno svima koji danas idu na pregled🙂
Mislim da sam i ja jučer prvi put osjetila neke leptirice u trbuhu😀
Cure da li kojoj natice zubno meso, i što koristite? Da nisam trudna ispirala bi kaduljom, ne znam jel se to moze i u trudnoći
3🧒
Sortiraj odgovore
Najstariji