AriBari znaci todno tako mi je bilo i do navecer mi je grlo proslo. Javila sma se doktoru i otisla jucer na pregled. Izvadio je krv i akze ne vidi nikakvu upalu, grlo mi malo iziritirano. Kaze da sam mozda imala otvorena usta malo i disala na usta pa da sam si iziritirala grlo. Da se to trudnicama zna desiti. Tako da mozda je i tebi bilo tako. Sad mi nista nije, takod a pojma nemam :D
Ari nema veze ja uzimam sta mi pase pa tako da sve pet👍 a ako nista ostalo iz hr proslijedim sestri.Moina aplikacija pampers prijavises se i ispunis podatke, isto tako za hipp
Ja sam u google ukucala besplatni paketici za trudnice i odma mi lista izadje, Al mi je tako u njemackoj ispalo neznam gdje se ti nalazis probaj tako i u hr mislim da i oni imaju hrvatske aplikacije.
Onda sam vidjela ima limango, lidl, cini mi se kaufland isto..
Hahahah svašta Moina😅 ja jesam disala na usta jer mi je taj nos začepljen, evo sad spavam od kad je dragi odpeljao malu u vrtić baš mi fali tog sna, em noćas nisam spavala em mislim da mi je taj tempo malo previše. Sad je grlo proslo, al recimo nos mi je zacepljen, dragi gledao grlo kaže crvenkasto ti malo je al niš strašno😅 doktorica mi je popodne, pa cu vidjeti, nes mi se ne ide cekati medu te bolesne, ako mi bude i dalje ok necu ici.
Nocas dok sam lezala tako budna sam bils ful mirna i osjetila sam iznutra bebalo, al ful lagano, al to je to, znam koji je osjećaj😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cure redovno vas čitam i pratim! 🙂
Ajme što se stepenica tiče, mi imamo samo spavaću na katu tako da od prvog dana preko noći idem kao po jajima na wc na donji kat. Kad sam bila beba mama je samnom u rukama letjela po stepenicama s vrha zgrade, srećom ni meni ni njoj nije bilo ništa, ali od tad mi je prenijela strah od stepenica 🤣
Inače noćas sam prvi put sanjala da sam rodila. Prvo dijete nam je tako da u snu nismo znali ništa, ni pelene promijeniti i bili smo skroz nespremni tako da je beba od prvog dana jela kašice umjesto pila mlijeko 🤣 do sad sam uvijek sanjala da sam prokvarila tako da me ovaj san malo i razveselio koliko god uvrnut bio 😁
28👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Jutro cure! Bebika i Daja super na odličnim pregledima. Gušt je gledati što sve rade u trbuhu, a pogotovo kada znaš da je sve u redu.
Moina super da ti je brzo prošlo! Aribari, nadam se da je i kod tebe ista stvar.
Ja sam dobila nalaze briseva, imam gljivice , nisam ih nikada imala..idem danas po terapiju. To bi se trebalo brzo riješiti valjda?
Inače da li je dobro piti brusnicu u trudnoći za prevenciju?
22.08. +
Cure redovno vas čitam i pratim! 🙂
Ajme što se stepenica tiče, mi imamo samo spavaću na katu tako da od prvog dana preko noći idem kao po jajima na wc na donji kat. Kad sam bila beba mama je samnom u rukama letjela po stepenicama s vrha zgrade, srećom ni meni ni njoj nije bilo ništa, ali od tad mi je prenijela strah od stepenica 🤣
Inače noćas sam prvi put sanjala da sam rodila. Prvo dijete nam je tako da u snu nismo znali ništa, ni pelene promijeniti i bili smo skroz nespremni tako da je beba od prvog dana jela kašice umjesto pila mlijeko 🤣 do sad sam uvijek sanjala da sam prokvarila tako da me ovaj san malo i razveselio koliko god uvrnut bio 😁
cupko razumijem te, od kad sam trudna imam full cudne snove u vezi djeteta i to skoro svaku noc :) netko je u grupi napisao bio da bi bilo zabavno ih zapisati, ako se sjecas, pa nakon sto rodis citati :) budu jako realni i vividni snovi u trudnoci :)
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Jutro cure! Bebika i Daja super na odličnim pregledima. Gušt je gledati što sve rade u trbuhu, a pogotovo kada znaš da je sve u redu.
Moina super da ti je brzo prošlo! Aribari, nadam se da je i kod tebe ista stvar.
Ja sam dobila nalaze briseva, imam gljivice, nisam ih nikada imala..idem danas po terapiju. To bi se trebalo brzo riješiti valjda?
Inače da li je dobro piti brusnicu u trudnoći za prevenciju?
brzo ce se gljivice riješiti vaginaletama, ja sam ih na početku trudnoce nakon antibiotika isto dobila prvi put u zivotu i trajalo je doslovno par dana.. sto se tiče brusnice, treba biti oprezan s različitim preparatima, znam da je Femidoc uro express dobar u trudnoci i preventivno i uz liječenje, i spominjale su cure sok od brusnice iz DMa isto vjerujem da pomaže, ali neke koncentrirane pilule itd treba proučiti i posavjetovati se prije konzumacije :)
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Hahahah svašta Moina😅 ja jesam disala na usta jer mi je taj nos začepljen, evo sad spavam od kad je dragi odpeljao malu u vrtić baš mi fali tog sna, em noćas nisam spavala em mislim da mi je taj tempo malo previše. Sad je grlo proslo, al recimo nos mi je zacepljen, dragi gledao grlo kaže crvenkasto ti malo je al niš strašno😅 doktorica mi je popodne, pa cu vidjeti, nes mi se ne ide cekati medu te bolesne, ako mi bude i dalje ok necu ici.
Nocas dok sam lezala tako budna sam bils ful mirna i osjetila sam iznutra bebalo, al ful lagano, al to je to, znam koji je osjećaj😊
Awwwwwww !
Ja imam osjećaj da uopće ne spavam, tako sam umorna i iscrpljena. Odspavam 2-3sata i onda sam budna i zujim. Već me kćer pita mama zašto si ti stalno umorna, jesi dobro? Vidim da se brine, pa sad pokušavam vratiti našu aktivniju rutinu, ali baš mi bude teško. Mužu se zaredali sastanci po Hrvatskoj pa ga nema po 2-3dana u tjednu. Baš bi se rado doma izležavala barem jedan dan. Prošli tjedan sam si uzela 2 dana godišnjeg da obavim neke stvari i malo odmorim, pa mi se mala razbolila, tak da sam provela godišnji s njom pod temp. što nije ni malo opuštajuće. Rekao je muž da će za vikend njih dvoje zujati po cijele dane, da se ja malo naspavam i odmorim, pa se veselim barem tome.
22.08. +
Cupko hahahah nasmijala si me sa snom, nije skroz tako hahaha, al da ti je malo onaj upitnik iznad glave, kad ti i muž sjednete ispred rodilišta tom s bebom u auto i kad krenete doma, odjednom vas troje, kao iii šta sad😅 to je točno, al imamo za to sve instiknt super i ide to super😊 meni je stvarno moj suprug bio odličan, on je tako lijepo sve hendlao u početku da ja što više ležim zbog carskog, malo sam mu ja dala upute, malo smo skupa al baš je preuzeo jedan veliki dio. Čak me ugodno iznenadio kako se lijepo snašao😊
Meni nije bio neki problema ja imam dosta mlađeg brata kojeg sam i presvlačila i uspavljivala i prala i držala da podrigne nakon hranjenja pa sam već dosta toga se sjećala😊 ali opet ima situacija s kojima se sreces prvi put😊
Aaa i dat ćemo mi cure još savjeta i uputa da vam olakšamo😊
Minnieus pa evo vec mi je bolje, bas citam i ovo od Moine da je bilo jednokratno, cudno nes, ostala sam danas doma pa cu valjda sutra bit ko nova😊 gljivice ma brzo ce se to rijesiti, ja sam imala u prvoj, dobila neke vaginalete i proslo, flora se puno mijenja nama trudnicama i sve normalno. Brusnicu mozes, ja znam piti encian caj i onaj bio sok iz dma za kao prevenciju mjehura.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Sortiraj odgovore
Najstariji