A oprosti Daja nisam skužila da si ti u njem😊 ok onda sam ovo za cure u Hr raspisala😅
Ali da vjerujem da dm i muller imaju, a vj i bolje poklone, u njemačkoj isto😊ma ja sam i u prvoj trudnoći došla u jednu prodavaonicu i pitala što trebam naoraviti da dobila i oni su rekli samo imati karticu. I odmah su mi dali i rekli da tata dođe po onaj za novorođenče kad se beba rodi😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Misko123 ajme mogu misliti kako si se prepala 😮💨 inače ja imam bebu od 16 mjeseci tako da jesam dosta aktivna, pičim s njom posvuda, ona je kao metak, a ne ide u vrtić. Žao mi da bude zatvorena, a nije ni navikla. Ali zato sam sve druge obaveze svela na minimum totalni. Znao me dosta boljeti stomak kad sam je odbijala od sise pa se nosala dosta, ali hvala Bogu sad se to nosanje smanjilo pa ne boli🙏 Jedva čekam idući pregled da vidim kako je sve, iako imam osjećaj da je dobro sve.
Daja12 ja sam podigla za dm, ali je bila samo bibs duda unutra, naspram onog od prošle godine preloše, inače je bilo testera svakakvih i svega baš. Inače sjećam se da se na hipp stranici može registrirati isto, ali mislim nakon poroda pa dobije se isto nešto, tipa kašikice neke i tako, ne sjećam se više.
AriBari hvala za Mudricu, čini se interesantno, baš ću pogledati 😀
Ej samo da ustanovimo gradivo.. eutyrox se pije nakon vađenja krvi. To mi je jutros sestra potvrdila koja me pikala. Laknulo mi je jer sam joj ušla unutra u sobu za vađenje krvi držeći tabletu u ruci i čekajuci njene upute :)
A što se tiče osjećaja u trbuhu, ja sam i dalje uvjerena da meni crijeva rade a ne beba. Nemogu opće raspoznati razliku
Što se tiče eztyrixa vidjela sam da je bila rasprava, hvala puno da sve koje smo tu sad znamo ispravno svima kojima će trebati, hvala.😊
što se osjećaja tice... ne znam meni od početka rade crijeva i maternica se širi i nekako sam "navikla" na taj osjećaj, ali ovi leptirići su se počeli pojavljivati od prije 10ak dana i sasvim je drugačiji osjećaj od svega do sad... dal sam u pravu ili ne stvarno ne znam i neću znati ali ja sebe uvjeravam da je to bebica pa se odmah osjećam bolje jer znam da je aktivna. i npr meni se ona aktivira navečer oko 7 pa tu i tamo, kroz dan valjda spava 😂
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
I da, lijepo se vidio spol, miš 😁 iako sam znala jer sam radila prenatalni test ali za cure koje ne planiraju, znači može se lijepo vidjeti u 17.tjednu .
jako mi je drago Bebika da je sve u redu i da ste zajedno dozivjeli uzv. bez obzira koliko možete vidjeti uvijek je lijepo iskustvo kad je sve u redu :)
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Ej samo da ustanovimo gradivo.. eutyrox se pije nakon vađenja krvi. To mi je jutros sestra potvrdila koja me pikala. Laknulo mi je jer sam joj ušla unutra u sobu za vađenje krvi držeći tabletu u ruci i čekajuci njene upute :)
A što se tiče osjećaja u trbuhu, ja sam i dalje uvjerena da meni crijeva rade a ne beba. Nemogu opće raspoznati razliku
Što se tiče eztyrixa vidjela sam da je bila rasprava, hvala puno da sve koje smo tu sad znamo ispravno svima kojima će trebati, hvala.😊
što se osjećaja tice… ne znam meni od početka rade crijeva i maternica se širi i nekako sam "navikla" na taj osjećaj, ali ovi leptirići su se počeli pojavljivati od prije 10ak dana i sasvim je drugačiji osjećaj od svega do sad… dal sam u pravu ili ne stvarno ne znam i neću znati ali ja sebe uvjeravam da je to bebica pa se odmah osjećam bolje jer znam da je aktivna. i npr meni se ona aktivira navečer oko 7 pa tu i tamo, kroz dan valjda spava 😂
Pa sasvim je moguće osjetiti bebu u 17 tt koliko ja znam 😀
Super Daja🥰
Malo su te provozali ali najvažnije da su bebice super🥰Da ti mi je najvaznije, a bas sam bila nervozna dali ce sve biti dobro odma mi je kamen da srca pao 🥰
jako jako jako mi je drago da su bebice dobro. to nam je na kraju najvažnije <3
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
što se osjećaja tice… ne znam meni od početka rade crijeva i maternica se širi i nekako sam "navikla" na taj osjećaj, ali ovi leptirići su se počeli pojavljivati od prije 10ak dana i sasvim je drugačiji osjećaj od svega do sad… dal sam u pravu ili ne stvarno ne znam i neću znati ali ja sebe uvjeravam da je to bebica pa se odmah osjećam bolje jer znam da je aktivna. i npr meni se ona aktivira navečer oko 7 pa tu i tamo, kroz dan valjda spava 😂Pa sasvim je moguće osjetiti bebu u 17 tt koliko ja znam 😀
ma jest, ne mislim na to nego si napisala za prepoznavanje razlike, pa sam pokušala biti od koristi :D
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Bebikahvala puno 🥰E malo sam guglala 🙈.. dali je netko od vas cure vec isao po one trudnicke besplatne poklone dm müller…
Vidjela sam da ih ima skoro u svim podavnicama sa djecijim stvarima. Ja sam probala ispunit za dm al mi trazi spol bebe pa sam odustala jer sam skontala mozda je prerano..
Ima li tako iskustva s tim?
Imas link za to, ja bi to rado ispunila ali googlam i nemogu nac.
Sortiraj odgovore
Najstariji