Moj mali je 06.03. imao 3200, pa računam da smo sad negdje na 3600+, ali evo i ja sam primjetila da stvarno veća beba ne mora nužno značit pucanje i veću bol. Možda bude duguljast hehe. Izgleda da je dosta toga i u glavi, naravno ako je sve uredu s trudnoćom. Ja sam uzimala robicu od 56 pa na dalje, vjerujem da će biti ok.
Sisy baš mi je žao što si imala tako teško prvo iskustvo. Koliko sam skužila tvoj klinac je malo stariji, odnosno ima godina od prvog poroda, pa se nadam da su se i doktori malo modernizirali i da će biti ovaj put lakše i opuštenije :)
Anice ne mogu ni zamisliti koji ti je sad stres radi nadolazećih praznika. Mislim i meni je a ja imam još fore u odnosu na tebe. Pogotovo kad mi je danas sestra onako napomenula, skraćeno radimo petak...ne bih se voljela potrefit taj vikend u rodilištu, a ne bih ni da me brzaju da me se riješe, ali evo, ne možemo iz vlastite kože. Ja se stvarno nadam da će ti krenut kroz koji dan, pa da vas 2 izađete pred Uskrs. Ej u nedjelju je puni mjesec, navodno je tad najveći broj poroda, pa držim fige da ti se pokrene ;)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja sam sitnija, 165 i 55 kila prije poroda, na porodu oko 78, strije dobila po nogama dosta, na trbuhu malo al tek zadnji tjedan, beba od 3450g i nisam popucala samo tri unutarnja šava, smršavima sam tek 10 kila, moram barem još 7-8 da se osječam ugodnije, a strije ne znam kako cu rjesit, bas sam ko zebra i ruzno je i preko ljeta necu moci nista kratko obuc :/
Visa si od mene 😅
Ja sam jos u pubertetu dobila strije po bokovima i pri vrhu nogu, ali se ne zamaram s njima… i tako se bolje osjecam u duljim haljinama preko ljeta, nekako su mi vise damske nego kratke hlacice, mogu u njima i na posao i u setnju…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Moj mali je 06.03. imao 3200, pa računam da smo sad negdje na 3600+, ali evo i ja sam primjetila da stvarno veća beba ne mora nužno značit pucanje i veću bol. Možda bude duguljast hehe. Izgleda da je dosta toga i u glavi, naravno ako je sve uredu s trudnoćom. Ja sam uzimala robicu od 56 pa na dalje, vjerujem da će biti ok.
Sisy baš mi je žao što si imala tako teško prvo iskustvo. Koliko sam skužila tvoj klinac je malo stariji, odnosno ima godina od prvog poroda, pa se nadam da su se i doktori malo modernizirali i da će biti ovaj put lakše i opuštenije :)
Anice ne mogu ni zamisliti koji ti je sad stres radi nadolazećih praznika. Mislim i meni je a ja imam još fore u odnosu na tebe. Pogotovo kad mi je danas sestra onako napomenula, skraćeno radimo petak…ne bih se voljela potrefit taj vikend u rodilištu, a ne bih ni da me brzaju da me se riješe, ali evo, ne možemo iz vlastite kože. Ja se stvarno nadam da će ti krenut kroz koji dan, pa da vas 2 izađete pred Uskrs. Ej u nedjelju je puni mjesec, navodno je tad najveći broj poroda, pa držim fige da ti se pokrene ;)
Hvala :)
Nadam se i ja da ce nesto krenuti, dobar je i datum u nedjelju, 24.3.2024. 😁
Koliko vidim po internetu, tolerirat ce prenosenje do srijede, ali probat cu to odgoditi jer mi je bila kasnija ovulacija (makar to nitko od doktora ne dozivljava)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anice ne mogu ni zamisliti koji ti je sad stres radi nadolazećih praznika. Mislim i meni je a ja imam još fore u odnosu na tebe. Pogotovo kad mi je danas sestra onako napomenula, skraćeno radimo petak…ne bih se voljela potrefit taj vikend u rodilištu, a ne bih ni da me brzaju da me se riješe, ali evo, ne možemo iz vlastite kože. Ja se stvarno nadam da će ti krenut kroz koji dan, pa da vas 2 izađete pred Uskrs. Ej u nedjelju je puni mjesec, navodno je tad najveći broj poroda, pa držim fige da ti se pokrene ;)
Hvala :)
Nadam se i ja da ce nesto krenuti, dobar je i datum u nedjelju, 24.3.2024. 😁
Koliko vidim po internetu, tolerirat ce prenosenje do srijede, ali probat cu to odgoditi jer mi je bila kasnija ovulacija (makar to nitko od doktora ne dozivljava)
A ja kad sam prenijela prvi put 6 dana su me htjeli inducirati kad udem u 41.tj, znam da svakako preko 42. Ne pustaju nigdje🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ja sam prvog malog prenijela 7 dana tocno, inducirali su mi porod i trajalo je cca 14-15 sati. Imao je skoro 5 kg (4900 i 55 cm) i rezali su me bas dosta (i to van truda).
Sad se nadam da ce bit lakse i brze i manje bolno. 🤣 i nadam se da cu rodit koji dan ranije
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam prvog malog prenijela 7 dana tocno, inducirali su mi porod i trajalo je cca 14-15 sati. Imao je skoro 5 kg (4900 i 55 cm) i rezali su me bas dosta (i to van truda).
Sad se nadam da ce bit lakse i brze i manje bolno. 🤣 i nadam se da cu rodit koji dan ranije
A kazu za drugi porod da je brzi jer je bolniji😂😂😂😂 i ja se nadam roditi koji dan ranije tako da🤷♀️🤷♀️budemo vidjeli sta ce biti
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
A kazu za drugi porod da je brzi jer je bolniji😂😂😂😂 i ja se nadam roditi koji dan ranije tako da🤷♀️🤷♀️budemo vidjeli sta ce biti
Ja ne znam kako bi mi moglo bitu bolnije od onih sati i sati otvaranja na dripu bez epi (i na kraju carski) pa se nadam barem malo lakšem porodu od toga, ali spremit ću se na sve.
2020. 👦🏻
Prvi put cujem da je drugi bolniji???? Ahahahahahahah, nisam mislila da moze bolnije od mog prvog🤣🤣🤣🤣 nadam se da je to laz🫣🫣🫣🫣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kod mene je drugi bio puuuno bolniji od prvoga, ali i puno brzi. Isto su me na prvom rezali van truda. Sad se nekako tjesim da bolnije od toga ne moze 🥲
I puno zena prica da im je od svih poroda, drugi bio najbrzi, ali i najbolniji. Naravno, uvijek ima izuzetaka.
Kod mene je drugi bio puuuno bolniji od prvoga, ali i puno brzi. Isto su me na prvom rezali van truda. Sad se nekako tjesim da bolnije od toga ne moze 🥲
I puno zena prica da im je od svih poroda, drugi bio najbrzi, ali i najbolniji. Naravno, uvijek ima izuzetaka.
E pa to sam ja procitala i cula, naravno svako ima drugacije iskustvo ali u globalu da je brze i bolnije a sad cemo vidjet🤷♀️🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji