Pozdrav, je li netko u zadnje vrijeme radio laboratorijske pretrage na svetom duhu? Uveli su online naručivanje, ali ovo ne funkcionira. Naručila sam se preko online obrasca 25.10. i nitko mi ništa nije odgovorio. Ne javljaju se na telefon
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Od krvnih pretraga radila sam uz ove standardne i Torch.
Briseve i papu prije trudnoće tako da sad više do popoda vjerojatno neću trebati.
Btw kod mene mučnine i dalje prisutne iako sam mislila da će u 2 tromjesečju biti bolje.
Od krvnih pretraga radila sam uz ove standardne i Torch.
Briseve i papu prije trudnoće tako da sad više do popoda vjerojatno neću trebati.
Btw kod mene mučnine i dalje prisutne iako sam mislila da će u 2 tromjesečju biti bolje.
I kod mene su jos prisutne.🤣🤣🤣 malo slabijeg intenziteta, ali tu su!!!🙌🏻🙌🏻
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Valja odraditi kks cisto radi zeljeza/hemoglobina i odnijeti urin cisto radi bakterija. Na pocetku sam oboje, sa 12 tjedana krvi sad bi trebala i urin. Cisto da sam mirna.
Btw danas mi je dosao Baby Watcher, uspijela sam uloviti otkucaje ma da mi je beba bas nisko jos u zdijelici, i bome teski galop oko 160 otkucaja 😃
Bas lijep osjecaj, vjerujem da ce mi uredjaj dobro doci ponekad da odagna brige kad pocnem brigati ☺️
Pozdrav curama, pozdrav novima!!! Evo pisale ste o pokretima, moj bebac vec dva dana puno slabije se kretao nego inace, vec sam se pitala sta je, jer sam imala dva dana udarna na nogama i komirana sam bila nakon toga. Prije toga se javljao svaki dan otprilike u isto vrijeme. Evo sada tek navečer se probudio i sada opet tuče onako bas jako
... Bas me zabrinuo na par sati. Pretpostavljam da je to sve normalno. Ne sjecam se da sam u prijašnjim trudnocama toliko obracala paznju kao sada, valjda zato što sam posebno uzbudena oko ove trudnoće od samog početka.
Netko je napisao da kupuju stan i da planira kupiti na njuškalu neke stvari. Ja bi stvarno savjetovala svakome tko god zeli na neki nacin uštedjeti, da sto vise toga kupi polovno, pog stvari koje se ne mogu pokvariti a mogu se dezinficirati ili sl. Ok tko zeli i moze kupovati novo, zasto ne ako moze, ali s druge strane uštedi se jako puno novaca na stvari tipa krevetić (madrac kupiš novi) ormaric za presvlačenje, kadica za kupanje sa stalkom, hranilica ili sl. To vam bebe sve koriste par mjeseci i lako je dezinficirati, a u trgovinama košta jaako puno
Pa i robica koja se proslijeduje oprana, čista, nošena mozda 2puta ili niti toliko. Jedino su autosjedalice važne i vjerujem kolica ako bas želite da su nova novcata, mada sam ja i njih svaki put kupila polovna (sto novija) jer mi je pasalo i isto je sve perivo pa nemam s tim problema
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Drage cure, vezano uz pokrete bebice, ja sam svoju pocela osjecati tek u 20. tt i svakim danom je sve zivlja😉 prije toga su bili kao neki mjehurici, leptirici. Tako da ne brinite ako ne osjetite prije toga ili osjetite tu i tamo, meni je gin takodjer rekao da se u pravilu bebice pocnu javljati iza 20. tt.
Cure koje imate iskustva vec- koju elektricnu izdajalicu preporucate? Vidim da svi hvale Medelu, da li je zaista toliko bolja od drugih obzirom da je dosta skuplja🤪 sve gledam da bi polovnu uzela, na prvu mi to nekako iskreno nije higijenski ali kad sam vidjela cifru mislim si- dezinficirat cu ju🤣
I ako moze preporuka za sterilizator za bocice i grijac bocica.
Hvalaaa🥰
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure, vezano uz pokrete bebice, ja sam svoju pocela osjecati tek u 20. tt i svakim danom je sve zivlja😉 prije toga su bili kao neki mjehurici, leptirici. Tako da ne brinite ako ne osjetite prije toga ili osjetite tu i tamo, meni je gin takodjer rekao da se u pravilu bebice pocnu javljati iza 20. tt.
Cure koje imate iskustva vec- koju elektricnu izdajalicu preporucate? Vidim da svi hvale Medelu, da li je zaista toliko bolja od drugih obzirom da je dosta skuplja🤪 sve gledam da bi polovnu uzela, na prvu mi to nekako iskreno nije higijenski ali kad sam vidjela cifru mislim si- dezinficirat cu ju🤣
Hvalaaa🥰
Ja definitivno preporucam medelu. Imala sam priliku koristiti i aventovu i ne moze se usporediti. Medela daleko java i brze izdaje uz minimalne bolove jer ima opciju masiranja prije nego sto pocne izdajati. Moze se brzina narihtati kako vam odgovara. Ima i aventova,ali puno je slabija i puno vise me bolilo.
Ne bi vas trebalo brinuti ako uzmete polovnu, sve se to sterilizira 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hvalaaa🥰
Ja definitivno preporucam medelu. Imala sam priliku koristiti i aventovu i ne moze se usporediti. Medela daleko java i brze izdaje uz minimalne bolove jer ima opciju masiranja prije nego sto pocne izdajati. Moze se brzina narihtati kako vam odgovara. Ima i aventova,ali puno je slabija i puno vise me bolilo.
Ne bi vas trebalo brinuti ako uzmete polovnu, sve se to sterilizira 😊
Punoo hvala na odgovoru, Medela it is onda🤷♀️😉
Dvostrana bolja pretpostavljam?
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Evo malog izvjestaja sa sajma u westgateu- rekla bih da su najbolji popusti kod naj naj/ergobaby/besafe- mislim da je sve na 20%. Ja sam kupila nosiljku i bouncer od ergobabyja. Razmisljala sam i o vreci za kolica, ali se na kraju nisam odlucila.
Ethereal isto ima tetrice i vrece za spavanje na popustu (ali i online)
Ima jos na jednom mjestu carriwell na 20% pa sam si piknula tajice njihove, odlicne su- preudobne i kvalitetne. Imam vec neke iz hm-a i lidla, ali su ove puno bolje.
Alexica hvala za izvještaj, žao mi jedino zbog Be safe, ciljam njihovu autosjedalicu ali će dok mi bude trebala valjda još nekad biti na popustu 😅 Ethereal sam pobrstila online, hvala još jednom 😁
Mad Rose i ja sam stava posudi ili uzmi polovno šta možeš, jer cijene za dječje potrepštine su baš brutalne. Od novih stvari uzet ću jedino kolica, madrac za krevetić, autosjedalicu i baby monitor, ostalo više manje posuđeno, nešto čak i generacijama beba u upotrebi 😅
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji