Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    02. Studeni 2023. 12:13

Zelena123

Pozdrav žene,

mislim da sam jučer osjetila prvi bebin pokret… Već sam se bila prepala zašto ništa ne osjećam kad dosta cura tu već osjeća hhaha. Ležala sam i gledala tv i osjetila kao da me nešto škaklji u stomaku i kad sam stavila ruku osjetila sam lagani pomak i tako još par puta. Sreći nije bilo kraja, muž je bio tužan što tu nije bio
    Aga dobrodošla!
    Meni se trbuh vidi, prije 3 tjedna sam bila na +4, vidićemo kilažu idući tjedan :)
    Ja razmišljam da potražim neke stvari na njuškalu i marketplaceu, tipa stol za presvlačenje, krevetac i sl. Prva nam je beba a upravo kupujemo i opremamo stan pa gledam gdje se da uštediti. Kolica bih uzela nova, nadam se da ću ugrabit popust na sajmu beba za vikend.

Ikea je odlicna stvar za opremanje bebine sobe a mislim da su i cijene dosta prihvatljive:) Prijateljica ima stol za presvlacenje i stvarno je odlican i kvalitetan. Ima razlicitih vrsta pa kako kome odgovara i ima prostora:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Maša🤰🏼
    02. Studeni 2023. 12:20

Jutrooo
    Pregledi - 08.11. Kod svog ginekologa, 9.11.privatno anomaly i 4D ( to jedva cekam jer ide muz samnom ) 🥳🥳🥳
    Trbuh - evo vam jedna slikica, meni se cini velik ali opet druga je trudnoca i vec sam na pola pa mora beba negdje stat 🙈 AAAAA ZASTO NECE UPLOADAD SLIKU 😪 na onaj link imgbb? 
    Popusti dada&rocco od sutra su vam popusti 15 % uz kod sajam15 ja vec napunila kosaricu 😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Fashionista
    02. Studeni 2023. 12:36

Curice, hvala na preporukama za pokocenja, pijem magnezij i to je to sto mogu drugo, kada nista drugo ne smijem! 🙈
    Zelena bas mi je drago da si napokon osjetila prve pokrete bebice! 🤭
    Pokreti kada ste vi inace osjetile prve pokrete, u kojem tjednu bih mogla ocekicati? 🙈
    Mandarine jako ste me prestrasile sa ovom vijesti jer mi je to inace najdraze voce 😩 i sad mi posebno pase i tamanim ih.
    Da li cete vi nastaviti onda s njima ili ne?
    Mucnine/ tek / hrana malo su mi se smirile mucnine i osjecam se puno bolje i manje umorno, vise energije i malo mi se tek vratio ali mi nikako ne pase bas zdrava hrana samo peciva, kruhovi, bureci i tako grozne stvari 😅 a gluten uopce ne bih smjela zbog antitijela na stitnjacu i IR ali nemrem si pomoci. Prije bih za veceru uzivala u salati a sad samo neko sranje i onda me oslje pere griznja savijest. 😭🙈

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• tear_of_happiness
    02. Studeni 2023. 12:44

Maša🤰🏼

Jutrooo
    Pregledi - 08.11.Kod svog ginekologa, 9.11.privatno anomaly i 4D ( to jedva cekam jer ide muz samnom ) 🥳🥳🥳
    Trbuh - evo vam jedna slikica, meni se cini velik ali opet druga je trudnoca i vec sam na pola pa mora beba negdje stat 🙈 AAAAA ZASTO NECE UPLOADAD SLIKU 😪 na onaj link imgbb?
    Popusti dada&rocco od sutra su vam popusti 15 % uz kod sajam15 ja vec napunila kosaricu 😍

Znači Mašo  bolje da nisi ni spominjala, evo idem skuriti koju stotku 🙈🤣 koju dužinu pletenice uzeti za krevetić 120×60? Jako su mi lijepe i baš bi jednu... 
    Fashionista ja sam prvi pokret za koji dam 100% bila sigutna da je beba a ne crijeva osjetila sa 17+6, baš mi se digla koža na trbuhu pa sam znala da nisu crijeva 🤣, ovo mi je prva trudnoća.

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• tear_of_happiness
    02. Studeni 2023. 12:50

Mandarine ću pojesti ovo šta imam doma. Ma u ništa više ne možeš biti siguran, sve je zatrovano, zrak kiša voda zemlja...pa ti budi pametan u današnje vrijeme. 😅
    Zelena super mi je ta euforija i ushićenje kad se javi i kad skužiš da je to beba. 💖 Ja imam periode u danu kad se javlja i s guštom ih iščekujem 🥰

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Malena1122
    02. Studeni 2023. 13:10

Trbuh mi je veliki odavno Al druga je trudnoća i relativno svježa plus šta sam masna inače u stomku tako da nije ni čudno 😅. 
    Za sad sam na plus pet kg. 😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

bejbe2018
    02. Studeni 2023. 14:13

sophisticy

bok cure, prošla me bolest nakon dva tjedna, ipak sam morala popiti antibiotik. grozno je kad ne možeš ništa od ovih dodataka za ublažavanje tipa coldrex i to, ali ajde, prošlo je nakon desetak dana. počela sam osjećati bebu i sada je 20 tj., nema nekog pravila kada ni kako je osjetim, nekad mazim trbuh ali mislim da joj to uopće ne dolazikrevetić - kupili smo cutie, sviđa mi se koncept da krevetić raste s bebom
    kolica - čekamo popust
    postoji li negdje neki popis što nam sve treba za prvih mjesec dana osim robice, da ne moramo lutati po dućanima? nemam baš doticaj s bebama u okolini, tako da nemam pojma. samo me preplavljuju oglasi sa interneta sa tisuću dekica, pokrivača, ručnika, jastuk dekica i sličnog… nekako mislim da to sve nije nužno? išla bih na minimalizam, pa ako ima neka buduća ili već mama da ima neki sastavljen popis, neka nam udijeli

ja sam isto pojela hrpu mandarina, jedem i puno jabuka, tako da nadam se da je to bolje od neke procesuirane hrane. ali opet, tko zna…
    kako vi podnosite trudnoću s psihološke strane? mene često noću obuzme veliki strah i mislim da nisam spremna na sve što nas čeka… iako smo jako htjeli bebicu, sad kad je to iza ugla, postane mi teško jer je sve nepoznanica, a često me neki i plaše kako život staje i slično

Malo sam se bila prepala s tim mandarina,ali i ja sam ih jela i jest ću onda i dalje.

Ugl.na ovo tvoje meni je isto tako ,koliko ti je drago,ali znaš da se život mijenja i da je sve novo i nepoznato.
    Drago mi je da to netko kaže, jer mi ispada da je većina nakon tako željene trudnoće sretna i da ih to ne briga.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    02. Studeni 2023. 14:14

Sandra25

bejbe2018

Danas sam imala pregled i rekla mi je ginekologica da je plodna voda na granici ,8 je.
    Meni ne izgleda da je toliko loša,ali radi mjere opreza idem u bolnicu na pregled plodne vode u rodilištu.
    Sad me zanima tko je uSplitu u KBCvodi trudnoći koga bi preporučili ?

Definitivo doktoricu Rešić

Evo bila sam baš kod nje i meni je super,malo je otkačena.
    Plodna voda je 10-13,tako da je bolje da sam išla u rodilište da me pregledaju detaljnije.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• LilM
    02. Studeni 2023. 14:15

Pozz curke

Evo mene dulje nije bilo, za 2 dana puna 19tj 💞i 9+ kg (previse 😂) dapace vagana navecer nakon cijelog dana hranjenja haha. Sutra idem na ogtt radi tog nadam se da ce bit sve okej. 
    Sljedeci pregled nam je 20.11.

Tratinčica123
    02. Studeni 2023. 14:21

Super za dobre preglede curee ❤
    .
    Mašo, evo proradilo je za slike🤣😛

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.