Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    26. Listopad 2023. 17:51

MAD ROSE

https://images.app.goo.gl/bois373qM7z1v4nJ9

Evo, ova bi bila konkurencija Concordu u Hrvatskoj.
    S tim da im je isto cijena paprena za nova, ali ja sam kupila polovna, kao i svaka do sad, ali nova uvijek možeš lijepo prodati dalje pa dođeš na isto. Meni je bitno da je sjedalica homologirana i da su lijepo ocuvana a razliku cu uloziti u stvari koje ne možeš kupiti polovne. A sve se skida i pere u masini tako da nemam strah

E ta imam ja od prvog sina, samo noviju verziju. Da ponovo biram ista bi kupila, bas tako sto kazes, nema saginjanja, visoka, cvrsta i sigurna 😎
    Skuplja jesu, ma da vidim da dosta ljudi prodaje dobro ocuvana za manje. Ima na Facebooku grupa jedna gdje se prodaje djecja oprema, pa ako koga zanima…

Tratinčica123
    26. Listopad 2023. 17:55

Tratinčica123

Cure, ja sam sad dosadna, muž i ja pola sata već tražimo to "srce" od bebača 🤣😊
    Nikako da uhvatimo 😭 sta trebamo radit😭🤣
    Išli smo skroz nisko pa sve prema gore haha ?

Našli smo🤣🤣 lažna uzbuna 🤣
    Baš cool osjećaj 😍🤭

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Yellowsubmarine
    26. Listopad 2023. 18:25

Tratinčica123

Tratinčica123

Baš cool osjećaj 😍🤭

Vidim da smo u par dana, a ja ga jos nisam kupila, kontam rano. Znaci narucujem😅

Anica88
    26. Listopad 2023. 18:40

Zeli li mozda netko kupiti ove next pidjame za curice?
    https://www.nextdirect.com/hr/hr/style/st736135/u02219
    Slucajno sam narucila x2, a placa se postarina do njemacke za povrat 🤦‍♀️
    velicina je 56, prodajem za 28€, postarinu ja platim

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Sandra25
    26. Listopad 2023. 19:35

posvudusavol2

Moja curka je imala skoro 5kg kad se rodila i jaje je bilo knap već s 5mj i zato smo rano kupili AS.
    Ostala je mala mrgica i vidim da joj i ova AS do 105 cm neće baš moć do 4. godine kako kažu.
    Sad mislim da ću uzeti neko jaje do 87cm pa se nadam barem malo produžiti korištenje jajeta.
    Svi hvale cybex pa će biti najvjerojatnije njihovo.

I moj je imao 5 kg i as je isto tako prerastao sa 5mj. Sada ima 7 godina i sve sjedalice je prerastao prije vremena. Sada trenutno ima neku be safe (najvecu mogucu) u kojoj se veze samo pojasom od auta.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123
    26. Listopad 2023. 19:45

Yellowsubmarine

Tratinčica123

Tratinčica123

Baš cool osjećaj 😍🤭

Vidim da smo u par dana, a ja ga jos nisam kupila, kontam rano. Znaci narucujem😅

Evo ja sam si naručila na kraju taj najjeftiniji i baš se lijepo čuje🤭🥰 možeš slobodno 👍

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• lalllla
    26. Listopad 2023. 20:14

Da li netko ima problem s nadutosti i opcenito nekakvoj tezini u trbuhu ali s osjecajem da nije beba ni nista nego jednostavno crijeva ? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    26. Listopad 2023. 20:32

lalllla

Da li netko ima problem s nadutosti i opcenito nekakvoj tezini u trbuhu ali s osjecajem da nije beba ni nista nego jednostavno crijeva ?

Zalile su se cure ovdje i prije na nadutost, ja takodjer. Od prije imam problem sa crijevima i nadutosti tako da me to prati i u trudnoci. 😩 jos sad kad beba raste, ta crijeva ima manje mjesta😔

• lalllla
    26. Listopad 2023. 20:43

Yellowsubmarine

lalllla

Zalile su se cure ovdje i prije na nadutost, ja takodjer. Od prije imam problem sa crijevima i nadutosti tako da me to prati i u trudnoci. 😩 jos sad kad beba raste, ta crijeva ima manje mjesta😔

Ma uzas bas me boli trbuh po cijele dane i znam da su crijeva, tesko idem na wc idem ali bas se mucim i taj magnezij mi malo pomogne ali ne za nadutost, popijem malo donat tu i tamo i to je to. Bas sutra idem kod gin pa javljam ako mi sta pametno predlozi

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• tear_of_happiness
    26. Listopad 2023. 22:15

lalllla

Draga lalllla evo me sa istim tegobama. Nadustost, zatvor, težina u crijevima, probadanja u crijevima, užas. Najgore mi je jer na početku nisam znala razlučiti jeli me boli kod bebe ili u crijevima. Probala sve i svašta, i kod mene pali samo Donat mg - 2 dcl ujutro natašte i 3 dcl navečer poslije zadnjeg obroka, mlako tj.na sobnoj temperaturi. Nekako imam osjećaj da mi eliminira sve nakupljene plinove pa nemam taj osjećaj zatezanja i probadanja u crijevima.

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.