Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    27. Listopad 2023. 14:18

Ima cutie cloud na popustu 20% na sajmu beba u West Gateu koga zanima bas mi je izaslo:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Donna2022
    27. Listopad 2023. 14:21

Drage cure,
    Nisam bila aktivna 2 dana i jedva sam ulovila zaostatke, bile ste jako aktivne s tipkanjem sto mi je drago, puno lijepih stvari sam procitala🥰
    Za pocetak cestitke svima na dobrim pregledima 🩷🩵
    Imam jedno pitanje za cure koje imaju vise iskustva. Ne znam tko je pisao, Zelena ili netko, ja se takodjer osjecam kao Alisa u zemlji cudesa sa ogromnim izborom djecje opreme🤪 prvo nam je dijete, zbog proslog spontanog nekako se nisam usudila rano gledati opremu i sad kad sam prosla 5 mj sam se bacila u potragu. MM naravno tipicno muski, “cemu to sluzi” za sve sto komentiram, nema puno koristi od njega🤣 
    Nekako sam za sada odlucila uzeti iCandy kolica 2 u 1. E sad sam u fazi potrage autosjedalica i glava mi je-🤯🤯
    Pa vas molim pomoc. Mislila sam uzeti jaje ergobaby be safe izy go modular X1 i size, za koje sam vidjela da je kompatibilno s iCandy kolicima. Odmah bi uzela i vecu sjedalicu, plan je da vecu drzimo u autu od M za dalja putovanja a u mom jaje za gradsku voznju. E sad muci me ta izofix baza. Da li je to univerzalno? Vidim kad se kupuje posebno da su cifre paprene. Nasla sam neku Recaro “veliku”sjedalicu solidne cijene i dobrih recenzija, koja ide od 0 i isofix je ukljucen. Da li na taj njen isofix mogu staviti jaje ili to nece pasati? Help🤪
    Uzeli bi svakako tu vecu opremu odmah jer imamo dosta rodbine koja se nudi za poklone pa da iskoristimo🤣
    Hvalaaa svimaa☺️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• lalllla
    27. Listopad 2023. 14:29

Donna2022

Drage cure,
    Nisam bila aktivna 2 dana i jedva sam ulovila zaostatke, bile ste jako aktivne s tipkanjem sto mi je drago, puno lijepih stvari sam procitala🥰
    Imam jedno pitanje za cure koje imaju vise iskustva. Ne znam tko je pisao, Zelenaili netko, ja se takodjer osjecam kao Alisa u zemlji cudesa sa ogromnim izborom djecje opreme🤪 prvo nam je dijete, zbog proslog spontanog nekako se nisam usudila rano gledati opremu i sad kad sam prosla 5 mj sam se bacila u potragu. MM naravno tipicno muski, “cemu to sluzi” za sve sto komentiram, nema puno koristi od njega🤣
    Nekako sam za sada odlucila uzeti iCandy kolica 2 u 1. E sad sam u fazi potrage autosjedalica i glava mi je-🤯🤯
    Pa vas molim pomoc. Mislila sam uzeti jaje ergobaby be safe izy go modular X1 i size, za koje sam vidjela da je kompatibilno s iCandy kolicima. Odmah bi uzela i vecu sjedalicu, plan je da vecu drzimo u autu od M za dalja putovanja a u mom jaje za gradsku voznju. E sad muci me ta izofix baza. Da li je to univerzalno? Vidim kad se kupuje posebno da su cifre paprene. Nasla sam neku Recaro “veliku”sjedalicu solidne cijene i dobrih recenzija, koja ide od 0 i isofix je ukljucen. Da li na taj njen isofix mogu staviti jaje ili to nece pasati? Help🤪
    Uzeli bi svakako tu vecu opremu odmah jer imamo dosta rodbine koja se nudi za poklone pa da iskoristimo🤣
    Hvalaaa svimaa☺️

Pozdrav, nije isti isofix za svaku sjedalicu tako da je najbolje prije kupnje nazvati ili provjeriti na internetu da li je kompatibilno s odredenim jajetom ili AS koju planirate kupiti. Po meni isofix jedino sluzi jer se lakse skida i stavlja jaje ali da je potrebno -nije jer se lako i pojas zaveze(svako kako njemu pase i budzet itd). Uz neke AS dode u cijeni isofix kao na mojoj npr ja imam Besafe 360 Izi modular-M i uz nju sam dobila isofix a uz neke ne dodje pa se mora posebno kupiti. Nadam se da sam barem malo pomogla

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

buhtlica23
    27. Listopad 2023. 15:29

Pozdrav cure, nije me bilo jedno vrijeme jer smo se razbolile i mala i ja pa nakraju i muz i tako u krug 2 x 😞🫣
    Vidim pricate o kolicima netko je napisao da mu je kosara nepotrebna, ja se ne bi slozila. Mene je kosara spasila toliko puta da vam to ne mogu opisati. Mala je najvise spavala u njoj. Jedno vrijeme smo je samo tako mogli uspavat. S tim da smo mi kupili valjda najveca kolica na svijetu 🤣, mi smo gledali sto veca da eto beba ima mjesta 🤣🤣🤣. Problem je ako ste u stanu i imate mali auto. Mi imamo karavan i u kuci smo imamo ih di ostaviti. Ali sa njenih 6 mjeseci sam narucila twistshake kisobran kolica i preporodila se jer ih sklopim u sekundi imaju samo 7 kg, dok ova nasa 3 u 1 imaju 13 🤣 pa eto to je bio jedini razlog kupnje jer mi je bilo tesko nositi ova velika kolica( mama zivi u stanu pa smo teglili na 3 kat) 🤣 kad idem sama morala sam na 2 x.  Ova velika koristim tu kad idem u setnju a ova su nam za u grad i cijelo vrijeme su u gepeku.  Vidim pisale ste stvari za bolnicu ja ni nadodala da kupite dobru električnu izdajalicu.  Ja sam kupila medelinu i prezadovoljna sam. Sto se kolica sada tice necemo nista kupovati, ova velika ce koristit ova beba dok se rodi. Kisobran kolica ce mala koristiti dok se bude htjela voziti u kolicima sad je u fazi prohodavanju pa kolica nisu zanimljiva vise. Vidim da je netko isao na kombinirani, isla sam i ja prosli tjedan i nisu mi mogli napraviti jer po njima je beba manja 2 tjedna a bila je manja tjedan dana u pocetku pa mi vise nista nije jasno, idem iduci tjedan ponovo. Nadam se da ce ovo bit low risk kada dode. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

MAD ROSE
    27. Listopad 2023. 16:14

Ja se slazem s time da mi je kosara bas puno pomogla pog u početku, beba je spavala u njoj, cesto i na kolicima zapravo dok sam ja nesto po kući radila, tako nisam morala trčati u sobu svakih 15min vidjeti dali spava😂 i ne kupujem baby monitor jer mi je beba stalno pod nosom praktički. S tim da ovaj put nismo u nasoj kući vec u manjem stanu, pa sam za dodatak ipak uzela i lezaljku jer ne znam bas dali cu cijeli dan imati po stanu kosaru i kolica.

Ono sto svakako planiram kupiti opet i za krace relacije i za do trgovine i za po kući ponekad je klokanica. Tako zapravo ne moram svaki put kad idem na 5min negdje vući kolica sa sobom vec samo jaje vezem u auto i kasnije na klokanicu. Za kisno vrijeme je odlično jer je beba lijepo s tobom pod kišobranom 

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

Maša🤰🏼
    27. Listopad 2023. 16:24

Procitala sam sve !! Ali trudnicki mozak 
    Pregledi cestitam svim curama na low risk nalazima na otkricima spolova jako mi je drago da je sve uredu 🩵🩷❤️
    Košara nismo je dugo koristili mozda do nekih 5 mjeseci ALI meni je bila spas. Vito nije volio uspavljivanje na rukama, ispred kolica dvije papuce i vozaj po tome da se trese sta vise i spavao je u kosaru u dnevnoj tako da ja osobno svakako preporucam kosaru. Kad je prespavao kod mame kad je imao vec 6,7 mjeseci bi isto donesla samo kosaru i sluzila je umjesto krevetica 🤷🏼‍♀️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    27. Listopad 2023. 16:26

Donna2022

Drage cure,
    Imam jedno pitanje za cure koje imaju vise iskustva. Ne znam tko je pisao, Zelenaili netko, ja se takodjer osjecam kao Alisa u zemlji cudesa sa ogromnim izborom djecje opreme🤪 prvo nam je dijete, zbog proslog spontanog nekako se nisam usudila rano gledati opremu i sad kad sam prosla 5 mj sam se bacila u potragu. MM naravno tipicno muski, “cemu to sluzi” za sve sto komentiram, nema puno koristi od njega🤣
    Hvalaaa svimaa☺️

Vecina sjedalica ti ima svaka posebno isofix mislim svaka svoj. Ima sad neke nove koje ide jaje pa na isti isofix i sljedeca sjedalica ali neznam koja je to marka 🤷🏼‍♀️ mozda ti je najbolje nazvat baby center ili tako neku trgovinu stvarno su ljubazni i sve ti objasne. Ja sam imala cybex aton jaje i kupila sam isofix za to jaje . Sad sam uzela cybex T plus jaje i moram dat ponovno 250 eura za novi isofix 🙈 a sjedalicu od malog kad smo kupovali je vec imala svoj isofix ona 360 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Malena1122
    27. Listopad 2023. 16:28

Ja nisam koristila za svoje cybex jaje isofix. Zgodnije mi je sad isto svakako jer imam već as u autu da to jaje ne smeta ako netko misli sjedati,a iso fix će zauzeti to mjesto. Također cybex moje jaje je kompatibilno sa i Candy peach nosačima ako koga zanima. Za as imam već integriranu isofix bazu. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

WhiteOrchid
    27. Listopad 2023. 19:57

posvudusavol2

Vi koji već imate dvoje djece ili više, kakav vam je raspored u autu? Stanete li sjest iza između dvije AS?
    Mislim da ću se za početak morati voziti iza s njima al ne znam hoću stat, nisam najsitnije građe 🤣

Imam ih 2 i ne sjedim iza, s prvim sam sjedila. Sad je veliki braco s njim iza i sve je ok.

MAD ROSE
    27. Listopad 2023. 20:08

Ja sam sebi kad bi isla sama, bebu stavljala na prednji sic sa iskljucenim zračnim jastukom. A kad bi isla  djeca samnom, uvijek iza. Stali su komotno svi troje. Kad je muz vozio isto tako, samo sam prvih par dana mozda sjedila iza dok bi se beba navikla, ali one voznju obozavaju, pa vecinom prespavaju cim krene auto. Kasnije sa nekih 6-7 mj im voznja postaje dosadna onda obavezno počnu plakati pred kraj puta ili kad smo na povratku od nekud. Svi su mi bili takvi. Da sam morala pobekad stati, umiriti i onda nastaviti voznju 😂😂

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.