Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    26. Listopad 2023. 07:45

Gnijezdo meni je bilo bas od pomoci prvih par mjessci, on bi spavao u njemu na kaucu i samo bi ga prebacila skupa s gnijezdom u krevetic ili bi spavala s njim u krevetu dok je bio u gnijezdu da ga ne zgnjecim😂
    Babybjorn njihalica koja se njise bebinim pokretima, isto top, zanimljivo im je kad se krenu sami ljuljati u tome, ove elektricne mi se cine a i po pricama drugih roditelja prva dva mjeseca dok beba nis ne kuzi i to ju uspavljuje a kasnije im je dosadna

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2023. 08:17

Malena1122

Malo me nervira šta sad svaka infla reklamira peach kolica. I smiješno mi je kad kažu da ne zauzimaju puno mjesta u autu. Itekako zauzimaju. Mi imamo Audi a 6 nije to malo gepek. Ta kolica kad dođu jedva spenzu stavim.

Ako se ne varam nemogu se sklopit sa sportskim djelom? Ako su to ta kolica koja sam ja gledala. Meni je to veliki minus jer ti onda stvarno treba cjeli gepek 🙈 
    Gnjezdo uzet cu novo ovaj put zelim neko puder rozo hahaha od dada&rocco 
    Sandra  ja cu isto uzet to cybex T plus jaje i rekla bi da je bolje od be safe ZA MENE! Ali mislim da su to dvije super marke i da nemozes fulat :) nije da sve dvoumis izmedu kinderkrafta i cybexa 🙈
    Šinjora je lupala navecer da tako da sam se smirila :) 
    Bio je mali doma jer je bio bolestan pa sam bila stalno u pokretu pa mozda zato sam manje osjetila nego inace :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2023. 08:19

lalllla

Gnijezdomeni je bilo bas od pomoci prvih par mjessci, on bi spavao u njemu na kaucu i samo bi ga prebacila skupa s gnijezdom u krevetic ili bi spavala s njim u krevetu dok je bio u gnijezdu da ga ne zgnjecim😂
    Babybjorn njihalica koja se njise bebinim pokretima, isto top, zanimljivo im je kad se krenu sami ljuljati u tome, ove elektricne mi se cine a i po pricama drugih roditelja prva dva mjeseca dok beba nis ne kuzi i to ju uspavljuje a kasnije im je dosadna

Ja imam neku elektricnu neznam sad kako se zove ali ono njise se livo desno i to i bilo mu je zanimljivo bas kako ti kazes prvih mozda 4,5 mjeseca i tjt kasnije kad se poceo bas koprcat vise mu se nije svidala tako mirna brzina 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    26. Listopad 2023. 08:20

Moj sincek nije imao prekjucer po noci , jucer cili dan temperaturu tako da ga je tata danas vozio u vrtic A MAMASITA PIJE KAVU U KREVETU 🙈

Fun fact- ja nisam kavu pila prije ove trudnoce ja mislim 5 godina 🙈 od kad sam ostala trudna barem jedna dnevno ide 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

lucq
    26. Listopad 2023. 08:30

Jel ima netko iskustva s Peg Perego kolicima 3u1? 😄

LaLa20
    26. Listopad 2023. 10:11

Drage zenice… pratim vas vec duze vrijeme… trudna sam 13+4, termin mi je 28.4.2024.
    Ginekologica me poslala raditi mini anomaly scan i kombinirani probir. Po uzv je sve super, vidljiva nosna kost, nuhalni nabor 1,1. I onda dodje nalaz krvi i spadam u visoki rizik za Down po krvi… visoka slobodna beta hcg, rizik za Down 1:375… u panici sam isla odmah raditi Panoramu… 29 godina mi je, iza mene je spontani i biokemijska…
    Da li ima netko iskustva da je kombinirani bio los, a da je bilo sve u redu? U ogromnoj sam panici i nikako se smiriti…

Panorama low risk 〰️💙

Zelena123
    26. Listopad 2023. 10:17

Cure čestitke na dobrim nalazima!
    Mašo tvoja beba je baš aktivna xD. Ja ne osjećam nikakve udarce ali i daljem vodim bitku s mučninama, jutros opet povraćala...
    Tear of happiness - dobro došla, ja sam u istoj situaciji kao ti, ništa ne znam xD. Nažalost nemam ni od kog posudit ništa, za sad sam skužila da ću očito morat kupit 2 kolica, ali ionako planiramo imati više djece pa se nadam da ću ih i iskoristiti :). Za početak neka 2u1/3u1 a onda kišobran. Od krevetića mi fora izgledaj cutie cloud jer se mogu širit kako beba raste. Što se robice tiče dosta se hvali Next dječja robica. :) Na ovom forumu ćeš naći super savjete i cure su super :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Zelena123
    26. Listopad 2023. 10:18

LaLa20

Drage zenice… pratim vas vec duze vrijeme… trudna sam 13+4, termin mi je 28.4.2024.
    Ginekologica me poslala raditi mini anomaly scan i kombinirani probir. Po uzv je sve super, vidljiva nosna kost, nuhalni nabor 1,1. I onda dodje nalaz krvi i spadam u visoki rizik za Down po krvi… visoka slobodna beta hcg, rizik za Down 1:375… u panici sam isla odmah raditi Panoramu… 29 godina mi je, iza mene je spontani i biokemijska…
    Da li ima netko iskustva da je kombinirani bio los, a da je bilo sve u redu? U ogromnoj sam panici i nikako se smiriti…

Lala, nažalost nemam ovo iskustvo. Što kaže tvoja doktorica? Držim fige za Panoramu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• tear_of_happiness
    26. Listopad 2023. 10:24

bejbe2018

tear_of_happiness

Pozdrav mame i one koje će to tek postati, poput mene 😊
    Ispričavam se jer upadam ko padobranac - čitam vas već duže vrijeme ali nikako da se prijavim, a kako se približava vrijeme nabavke stvari za bebu mislim si koga priupitati za savjet nego nekoga tko je u istim mukama 😅
    Ukratko o nama: prva trudnoća, mpo, trenutno 19+5. Svi testovi uredni, spol ne želimo znati…
    Od kolica sam mislila uzeti kišobran od nule, konkretno mi se baš baš sviđaju Cybex eezy s twist +2, šta misle iskusne mame o tome? Jaje ću dobiti na posudbu tako da mislim da mi ne trebaju ona 3u1 ili 2u1 jer su dosta teška, ova mi se čine baš praktična jer se okreću 360* i dosta su lagana? Pošto sam stvarno prvi put u ovim vodama, svaki savjet i kritika je dobrodošao 😁
    Puno zagrljaja svima 🥰

Bok,i kod mene slično,prva mpo trudnoća.
    Meni su rekli još gnijezdo da je super prve mjesece i ona njihalica di beba leži,a gingaš je ili se sama pomicanjem ginga.

Hej bejbe2018 hvala na info. Znaš koliko ne znam kad sam gnijezdo dobila, a nisam znala šta je 🤣🤣 ali ok još jednu stvar mogu prekrižiti s popisa 🤣 vibrirajuću ljuljalicu ću posuditi, pa ako beba ne bude htjela biti u njoj neće mi biti žao novaca. Sve te stvari za bebu mi se čine nekako jako skupe... gledala sam neku hranilicu Kinderkraft Lastree, ali sad kad vidim da taj Kinderkraft nije nešto ni sama ne znam uzeti ili ne 🤣 znači baš sam totalni nedoumičar...
    Draga LaLa20 žao mi je šta su te tako isprepadali. Kombinirani probir je samo statistički test-znači nije dijagnostički (i iz tog razloga ga dosta cura odbija) i ne mora ništa loše značiti. Kod puno cura ispadne visoki rizik po nekoj osnovi, cure se dodatno stresiraju kao da cijelo ovo stanje ne nosi sa.sobom 1000 zašto bez ijednog zato, a u velikoj većini slučajeva se ispostavi da je sa bebicom sve ok. Nema razloga sumnjati da će tako biti i kod tebe. 🍀🥰

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• tear_of_happiness
    26. Listopad 2023. 10:27

Zelena123

Cure čestitke na dobrim nalazima!
    Mašo tvoja beba je baš aktivna xD. Ja ne osjećam nikakve udarce ali i daljem vodim bitku s mučninama, jutros opet povraćala…
    Tear of happiness - dobro došla, ja sam u istoj situaciji kao ti, ništa ne znam xD. Nažalost nemam ni od kog posudit ništa, za sad sam skužila da ću očito morat kupit 2 kolica, ali ionako planiramo imati više djece pa se nadam da ću ih i iskoristiti :). Za početak neka 2u1/3u1 a onda kišobran. Od krevetića mi fora izgledaj cutie cloud jer se mogu širit kako beba raste. Što se robice tiče dosta se hvali Next dječja robica. :) Na ovom forumu ćeš naći super savjete i cure su super :)

Draga Zelena123 hvala ti na dobrodošlici! Nekako mi je lakše kad znam da nisam sama jer se ponekad u svemu ovome osjećam ko Antuntun 🤣 da ti ne pričam o tome da nisam imala nikakav osjećaj da sam trudna dok se beba nije počela micati.. 🙈🙊

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.