Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    26. Listopad 2023. 11:46

lalllla

Bas gledam babyzen yoyo2 Kolica koja su 4u1. Sportski dio, kosara, jaje i isofix za jaje. To su ‘kisobran’kolica koja su lagana i ne zauzimaju prostor ko ostala 3u1 kolica osim te kosare. Cijena je onako malo veca ali za sve sto se dobije mislim da se isplati. Oko 1200€ s tim da je to bez popusta pa ako se ulovi jos neki popust bas se isplati, ima i lijepih boja. Sklapaju se jednom rukom, i namijenjena su od 0-4 godine zivota bebe. Pa eto ko trazi i nema puno prostora a ni zivaca bavit se s glomaznoscu ovo je super izbor po meni:)

Meni su babyzen yoyo super kao kisobran kolica i planiram ih uzeti kad za to dodje vrijeme, ali vidjela sam ih sa kosarom i nikako mi se ne svidja, kosara je jako nisko dolje, ne izgleda mi bas …

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    26. Listopad 2023. 12:07

Sandra25

lalllla

Bas gledam babyzen yoyo2 Kolica koja su 4u1. Sportski dio, kosara, jaje i isofix za jaje. To su ‘kisobran’kolica koja su lagana i ne zauzimaju prostor ko ostala 3u1 kolica osim te kosare. Cijena je onako malo veca ali za sve sto se dobije mislim da se isplati. Oko 1200€ s tim da je to bez popusta pa ako se ulovi jos neki popust bas se isplati, ima i lijepih boja. Sklapaju se jednom rukom, i namijenjena su od 0-4 godine zivota bebe. Pa eto ko trazi i nema puno prostora a ni zivaca bavit se s glomaznoscu ovo je super izbor po meni:)

Meni su babyzen yoyo super kao kisobran kolica i planiram ih uzeti kad za to dodje vrijeme, ali vidjela sam ih sa kosarom i nikako mi se ne svidja, kosara je jako nisko dolje, ne izgleda mi bas …

A da zbog konstrukcije koja je lagana. Meni muz svaki dan skoro dok gura kolica ova kisobran koja imamo govori da ce se raspast da je to sve klimavo i jadno itd, mislim realno i je😂😂 ne mogu kolica od 6kg bit ne znam kakva i ne znam kako cvrsta i s dobrim velikim kotacima😂😂 to jednostavno nije moguce tako da neke stvari treba pregrmiti😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

bejbe2018
    26. Listopad 2023. 12:45

tear_of_happiness

bejbe2018

tear_of_happiness

Pozdrav mame i one koje će to tek postati, poput mene 😊
    Ispričavam se jer upadam ko padobranac - čitam vas već duže vrijeme ali nikako da se prijavim, a kako se približava vrijeme nabavke stvari za bebu mislim si koga priupitati za savjet nego nekoga tko je u istim mukama 😅
    Ukratko o nama: prva trudnoća, mpo, trenutno 19+5. Svi testovi uredni, spol ne želimo znati…
    Od kolica sam mislila uzeti kišobran od nule, konkretno mi se baš baš sviđaju Cybex eezy s twist +2, šta misle iskusne mame o tome? Jaje ću dobiti na posudbu tako da mislim da mi ne trebaju ona 3u1 ili 2u1 jer su dosta teška, ova mi se čine baš praktična jer se okreću 360* i dosta su lagana? Pošto sam stvarno prvi put u ovim vodama, svaki savjet i kritika je dobrodošao 😁
    Puno zagrljaja svima 🥰

Bok,i kod mene slično,prva mpo trudnoća.
    Meni su rekli još gnijezdo da je super prve mjesece i ona njihalica di beba leži,a gingaš je ili se sama pomicanjem ginga.

Hej bejbe2018 hvala na info. Znaš koliko ne znam kad sam gnijezdo dobila, a nisam znala šta je 🤣🤣 ali ok još jednu stvar mogu prekrižiti s popisa 🤣 vibrirajuću ljuljalicu ću posuditi, pa ako beba ne bude htjela biti u njoj neće mi biti žao novaca. Sve te stvari za bebu mi se čine nekako jako skupe… gledala sam neku hranilicu Kinderkraft Lastree, ali sad kad vidim da taj Kinderkraft nije nešto ni sama ne znam uzeti ili ne 🤣 znači baš sam totalni nedoumičar…
    Draga LaLa20 žao mi je šta su te tako isprepadali. Kombinirani probir je samo statistički test-znači nije dijagnostički (i iz tog razloga ga dosta cura odbija) i ne mora ništa loše značiti. Kod puno cura ispadne visoki rizik po nekoj osnovi, cure se dodatno stresiraju kao da cijelo ovo stanje ne nosi sa.sobom 1000 zašto bez ijednog zato, a u velikoj većini slučajeva se ispostavi da je sa bebicom sve ok. Nema razloga sumnjati da će tako biti i kod tebe. 🍀🥰

Mi ćemo dobit dosta toga pa će nam bit lakše.
    Lala točno ti je test rekla,to je samo mogućnost,ne mora biti tako.
    Tako da moguće da ti sad drugi bude uredan.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Yellowsubmarine
    26. Listopad 2023. 13:00

Mislim da nema velikih kolica koja ne zauzma cijeli gepek ako ne vozite ne znam kakav dzip ili karavan 😅 
    Meni su velika kolica zakon za pocetak, velika i cvrsta. Cak sam sa sinom zimi vracala velika kolica jer mi je nekako na visemu i cvrsce je, izgleda mi toplije od kisobran kolica😅
    Babyzen yoyo sam vidjela uzivo, prijateljica mi ima od 0-4g., meni iskreno prenisko i klimavo za novorodjence, za poslije super. 
    Nema svak mogucnosti iste niti svak zeli iste stvari kod kolica, ali je super da mozemo ovako izmijeniti i podijeliti iskustva pa da si medjusobno nekako olaksamo pri odabiru.

Fashionista
    26. Listopad 2023. 13:09

Drage zenice, evo priljucujem se proljetnim bebicama, 9. tjedan sam i cini se da sam zadnja ovdje, vi ste bas dosta ispred mene ali procitala sam svih skoro 400 stranica i lakse mi je nekako citati vas kako bih vidjela unaprijed sto me ceka nego u ljetnim bebama. 
    Kao sto mozete vidjeti iz potpisa duga borba je bila za doci do ovdje danas, jajo dugo godina samo bili fokusirani samo ostati trudni tako da na nista dalje nismo mogli ni pomisljati. I trenutno me jos strah planirati buducnost dok ne produ kriticni tjedni sa obzirom na prosla iskustva. uz sve to skoro imam 40 godina, prva trudnoca, nista ne znamo o tome, nemamo prijatelje sa djecom tako da bih jako cijenila vasu pomoc! :)
    Moj divni MPO doktor nazalost ne vodi trudnoce pa ako bi mi cure iz Zagreba ukoliko znaju mogle dati preporuku za top doktora/doktoricu za voditi trudnocu i to pogotovo za rizicne trudnoce i kod ne tako mladih zena?
    Zahvaljujem se unaprijed na svakom odgovoru! :)

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

MAD ROSE
    26. Listopad 2023. 13:11

Pozdrav svima! Vidim nove cure, dobro dosle! Ja nisam aktivna bas svaki dan, ali redovito pohvatam ono sta je vazno pa tako cu i za kombinirani reći da ga nisam radila u nijednoj trudnoći pa ni ovoj sad i niti jedan drugi nalaz jer zapravo za neke nisam znala no da postoje, ako to ih bas nitko ne spomene.
    Nekako sam tako mirnija a i u mojoj savjesti je da sam mirna s tim da sam spremna na sve, pa nismo svi isti i ne znam sta bih rekla nego da se ne brineš previše jer se najčešće pokaze da su ti testovi samo u malim, malim, postocima točni tj imaju određene pokazatelje ali sve 1 naprema 1000000 da je bas tvoj slucaj

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

WhiteOrchid
    26. Listopad 2023. 13:21

Fashionista

Drage zenice, evo priljucujem se proljetnim bebicama, 9. tjedan sam i cini se da sam zadnja ovdje, vi ste bas dosta ispred mene ali procitala sam svih skoro 400 stranica i lakse mi je nekako citati vas kako bih vidjela unaprijed sto me ceka nego u ljetnim bebama.
    Kao sto mozete vidjeti iz potpisa duga borba je bila za doci do ovdje danas, jajo dugo godina samo bili fokusirani samo ostati trudni tako da na nista dalje nismo mogli ni pomisljati. I trenutno me jos strah planirati buducnost dok ne produ kriticni tjedni sa obzirom na prosla iskustva. uz sve to skoro imam 40 godina, prva trudnoca, nista ne znamo o tome, nemamo prijatelje sa djecom tako da bih jako cijenila vasu pomoc! :)
    Moj divni MPO doktor nazalost ne vodi trudnoce pa ako bi mi cure iz Zagreba ukoliko znaju mogle dati preporuku za top doktora/doktoricu za voditi trudnocu i to pogotovo za rizicne trudnoce i kod ne tako mladih zena?

Pozdrav i dobrodošla!
    Čestitam ti na ostvarenoj trudnoći jer i sama znam koji je to težak put jer smo na drugoj bebici radili jako dugo i isto sam krenula u mpo priču, međutim u međuvremenu se ipak dogodila prirodna trudnoća. Isto nisam baš mlada, blizu 40 sam i trudnoću vodim privatno kod dr. Hafnera u Gineko i od srca ti ga mogu preporučiti. Vodio mi je i prošlu trudnoću i pred kraj dolaziš kod njega na Sv. Duh na preglede do kraja.
    On je tamo u bolnici baš za visokorizične trudnoće tako da imam potpuno povjerenje u njega i detaljne preglede koje radi.

MAD ROSE
    26. Listopad 2023. 13:34

Sto se kolica tiče. Mi smo u Italiji kupili Concord Neo, trio. Imaju homologirano jaje i kosaru za auto, mada mislim da kosaru necu vezati u auto, ali napr za duzi put mozda i bi dok jaje sam mirna do 13kg, dosta je veliko i podesivo da vise lezi ili sjedi. 
    U Hrvatskoj postoji jako dobra konkurencija za takve ali sad ne znam napamet kako se zovu. Kad nadem cu vam stavit link
    Nakon podosta iskustva odlučila sam se ovaj put bas za ovaj veći model iz mnogo razloga s moje perspektive. Za početak kolica jesu malo veća ali su zato jako čvrsta, postojana i konstrukcija je izdržljiva za svakakve uvjete. Mi smo napr ljudi koji volimo na putovanja, duže setnje, u prirodu, na plaže .. A ova kolica sve to izdrze bez problema, plus imaju gumene, velike kotače s amortizerima sto znači da ih uopće ne osjećaš dok ih voziš. To sto su veca, nisu teška, jer je konstrukcija od aluminija i napravljena u jednom komadu.
    Drugi plus, visoka su a meni radi leđa i svega ukupno pašu puno više da mi je beba visoko da se ne moram puno saginjati a  zimi, ima sto mogućnosti kako ih obuci da je beba u toplom, isto tako uz njih imam kisnu ceradu i mrezu za komarce, to je jaaako dobra stvar koju se cesto kupuje dodatno.
    Do sad sam imala bebe comfort, prenatal i Brevi, recimo da su mi Bebe comfort od tih 3 bila najbolja koja sam imala u prijašnjim varijantama ali ne znam dal takve vise prodaju, cak ni prenatal nisam sigurna. 
    Sto se auta tice, svi 3 u jedan zauzimaju puno mjesta, ali do nekih 1g je tako, kasnije prijedes na manja ili vozis samo taj sportki dio, koji ustvari i nije ništa posebno, osim ako bas imas mini auto. Mi imamo karavana, ali posto ce nas sad biti 6+ veliki pas, trazimo auto sa 7 mjesta ili cak kombi, pa nam je sasvim nebitno kolika su kolica 😂

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

MAD ROSE
    26. Listopad 2023. 13:41

Ja zapravo nisam nikad ni došla do kišobran kolica jer otprilike do godinu i po a mozda i manje, bi se vozali u sportskom dijelu od 3u 1 i kad bi već polako prohodali, ja bi ukinula kolica skroz, bilo mi je draze da hodaju sto vise, tako da kišobran nisam nikad ni kupila. Imala sam jedna koja su bila poklonjena i mislim da sam ih proslijedila dalje neraspakirana kasnije. 

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

Malena1122
    26. Listopad 2023. 13:44

Fashionista

Dobrodošla i želim ti sreću 💗

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.