Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    25. Listopad 2023. 09:49

Bela23

Ja sam jucer bila na morfološkom ultrazvuku , sve je hvala Bogu u redu. Saznala sam da cekamo deckica. 🤎 Malo je reci da sam se sokirala jer sam bila uvjerena da je curica. 😂
    Sve u svemu sada mirno idemo dalje. Termin mi je 11.3.

I ja sam mislila da je dečko čak sam mu pričala u muškom rodu, pa kad je stigla Panorama i hop djevojčica ostala sam šokirana, i sad kad uđem u trgovinu gledam samo mušku robicu i sve muške stvari gledam i nikako se ne mogu prebaciti na djevojku.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Lucy08
    25. Listopad 2023. 09:49

sisy

Ovdje sam pročitala za Next dječju robicu i guglala i oduševila se. Kod nas u BiH nema ovako lijepe djecje robice, vrhunac nam je Zara 🙄 a toliko je nekvalitetna i grozna.
    Recite mi je li ovaj Next negdje postoji u Hrvatskoj ili je ovo samo online prodaja.
    I molim vas da netko napiše sve stranice i sve trgovine u Hrvatskoj sa ovako lijepom robom i potrepštinama za bebice.

Robica je top, pamuk prekrasan. Ja sam saznala za njih od iskusnih mama. Narucivala sam bas na njihovoj stranici, preko Zalanda i bila u Splitu u Jokera gdje imaju ducan.

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    25. Listopad 2023. 09:50

Bela23

Ja sam jucer bila na morfološkom ultrazvuku , sve je hvala Bogu u redu. Saznala sam da cekamo deckica. 🤎 Malo je reci da sam se sokirala jer sam bila uvjerena da je curica. 😂

Cestitam na deckicu 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• lalllla
    25. Listopad 2023. 09:53

Bela23

Malena1122

Baby nije ti rano sad za panoramu. Ja sam je radila na 11 tjedana. Dogurala si do super tjedana vidiš 🫶
    Curke Amazon pogledajte neke stvari tamo.
    Ja sam uzela as od nule koja ide maxi cosi micu doslovno skoro pedeset posto jeftinije nego u hrv. Došla za dva dana.

Molim te mozes li mi reci kakva je situacija sa slanjem za HR sa Amazona? Nisam do sad nikako narucivala pa ne znam kako funkcionira

Next
    ducan ima u Avenue mallu u Zagrebu:)

Takoder sve je isto , ja sam narucivala sa Amazon.de i salju iz njemacke, pise kolika je dostava i sve i dodje kao normalno da si narucivao u Hrv samo sto moras platiti odmah preko kartice i pise rok isporuke i stvarno dodje brzo, nekad cak i prije nego sto pise

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    25. Listopad 2023. 09:56

sisy

Ovdje sam pročitala za Next dječju robicu i guglala i oduševila se. Kod nas u BiH nema ovako lijepe djecje robice, vrhunac nam je Zara 🙄 a toliko je nekvalitetna i grozna.
    Recite mi je li ovaj Next negdje postoji u Hrvatskoj ili je ovo samo online prodaja.
    I molim vas da netko napiše sve stranice i sve trgovine u Hrvatskoj sa ovako lijepom robom i potrepštinama za bebice.

Babycenter
    Magic baby
    Choconillas (tako nesto)
    Svijet-beba
    Meni je robica iz h&ma za novorodene bebe daleko najljepsa i najkvalitetnija i c&a ima dobru robicu
    A ne znam sad jos koje te stvari i potrepstine zanimaju, svaka trgovina ima nesto svoje

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

sisy
    25. Listopad 2023. 10:38

Lucy08

sisy

Robica je top, pamuk prekrasan. Ja sam saznala za njih od iskusnih mama. Narucivala sam bas na njihovoj stranici, preko Zalanda i bila u Splitu u Jokera gdje imaju ducan.

Znaci ima u Splitu Next dućan, e odlično. U Splitu sam svakako 6.11. kod dr.Šparca na Anomaly i obavezno ću otići kupiti koju pidžamicu i gegicu.
    Hvala curke svima na savjetima i informacijama, ovaj forum je super.
    Prijavila sam se na radionicu za lakši porod i za dojenje, jedan je ovu subotu, drugi sljedeću. 
    Predavanja drže 3 doktora pa hajde da i to poslušam, nije skupo i blizu mi je za otići.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Bela23
    25. Listopad 2023. 10:46

sisy

Bela23

I ja sam mislila da je dečko čak sam mu pričala u muškom rodu, pa kad je stigla Panorama i hop djevojčica ostala sam šokirana, i sad kad uđem u trgovinu gledam samo mušku robicu i sve muške stvari gledam i nikako se ne mogu prebaciti na djevojku.

Tako cu i ja vjv 😅 majcinski instinkti su mi 0. S curicom sam bila uvjerena da nosim decka 😂

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    25. Listopad 2023. 10:46

Lucy08

Bela23

Cestitam na deckicu 😊

Hvala ☺️

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Bela23
    25. Listopad 2023. 10:48

lalllla

Bela23

Malena1122

Baby nije ti rano sad za panoramu. Ja sam je radila na 11 tjedana. Dogurala si do super tjedana vidiš 🫶
    Curke Amazon pogledajte neke stvari tamo.
    Ja sam uzela as od nule koja ide maxi cosi micu doslovno skoro pedeset posto jeftinije nego u hrv. Došla za dva dana.

Molim te mozes li mi reci kakva je situacija sa slanjem za HR sa Amazona? Nisam do sad nikako narucivala pa ne znam kako funkcionira

Next
    ducan ima u Avenue mallu u Zagrebu:)

Takoder sve je isto , ja sam narucivala sa Amazon.de i salju iz njemacke, pise kolika je dostava i sve i dodje kao normalno da si narucivao u Hrv samo sto moras platiti odmah preko kartice i pise rok isporuke i stvarno dodje brzo, nekad cak i prije nego sto pise

Top. Jednom sam pokusala pa se nesto zakompliciralo. Definitvno cu probati. Hvala

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Mary36
    25. Listopad 2023. 12:18

Bela23

Ja sam isto ovaj puta skroz fulalaBila sam uvjerena da je dečko, smislila mu čak i ime. Rezultat Nipta je da je curica, tako da se sad mučim sa smišljanjem novog imena i privikavanjem na spol . Kćer je presretna jer je ona htjela sekicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.