Hhahaha Lucy xD. Ma hajde neka si, vjerujem da bih bila ista da imam mrvicu više prostora :D.
Anice hvala za link :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Lucy slazem se, ja isto volim to sve dobro prouciti i sa kauca naruciti🤣🤣🤣 valjda ce bit jos koje snizenje do mog termina.
Ja sam svu robicu od svog sina poklanjala jer sam se oprostila sa porođajima do kraja zivota🤣 tako da za robicu isto planiram opustositi next, njihove pidjamice su mi daleko najkvalitetnije
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Haahhaahahha ja evo cekam jos da saznam spol da mogu prebrati sinovu robicu i onda mogu planirati nesto kupovati😄
Sad mjerkam Baby Watcher i onaj pojas za trudnice, u prvoj trudnoci ga nisam kupila jer kao nebi ga isplatila al ja sam u autu svaki dan i vec mi smeta pojas 😵💫
Vidim da se naveliko priča o shoppingu, meni omiljena tema 😀
I ja čekam da ovih dana saznamo spol pa ću kupiti što mi treba od robice jer sve ostalo imam. Što se tiče opreme ove godine sam za drugog sina kupila druga kolica Ergobaby Metro + jer su me velika Peg Perego koja imam od prvog sina počela jako živcirati zbog veličine i glomaznosti i tu sam se preporodila.
Tako da je moja preporuka definitivno imati i kišobran kolica tak neka kvalitetnija jer su puno praktičnija za imati u autu i svakodnevno koristiti. Druga stvar što smo novo kupili je hranilica, imali smo Peg Perego veliku ali jednostavno mi se više nije sviđalo kako se bebač zasjedne u nju i jede. Jako je glomazna i ima milijun utora za pranje. Sad sam uzela drvenu puno manju koja se podešava po visini i prezadovoljna sam.
Pocet cu si zapisivati sve ovo 😂 Ne znam kakve ste vi s pamcenjem, al moje je nikakvo 🤦♀️
Drago mi je da su pregledi dobro zavrsili 🥰
Cutie Cloud sam jucer vidjela, to mislis na one koji 'rastu'? Fora su mi takvi krevetici i sama bi jedan takav ali mi se na jednom drugom standu cak ucinilo kvalitetnije. Sad bi bilo super kad bi se sjetila koja marka 🙄 Lijepi su i njihovi ali je ovaj drugi bas kvalitetniji, cvrsce drvo izgledalo.
Next to me mi je isto dobar ali mislim da mi je mozda bolje ovo na duze vrijeme uzeti.
Mi imamo autosjedalicu ali razmisljamo sad i o jaju da ima tu funkciju za u drugo auto, ne znam kakva iskustva imate🤔
Mrva1104 da, da, Cutie Cloud raste😉 on je hrv proizvod po uzoru na Stokke Sleepi, nesto povoljnija verzija. Bas zato ga zelim uzivo vidjeti, radi kvalitete. Inace mi je fora ta verzija koljevke za pocetak i onda se s vremenom prosiri kako beba raste🥰
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Haahhaahahha ja evo cekam jos da saznam spol da mogu prebrati sinovu robicu i onda mogu planirati nesto kupovati😄
Sad mjerkam Baby Watcher i onaj pojas za trudnice, u prvoj trudnoci ga nisam kupila jer kao nebi ga isplatila al ja sam u autu svaki dan i vec mi smeta pojas 😵💫
Ja sam pojas u Baby centru, pojas be safe, super je. Vozim svaki dan na posao pa mi se isplati
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
*kupila
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Dobro jutro,
zbog učestalog mokrenja doktorica mi je rekla da izvadim urin i urinokulturu. Moja dr radi danas tek popodne, pa ću ujutro izvaditi urin. Bol ispod rebra se smanjila. Isto tako od kad pijem duplu dozu Magnezija bolje sam :).
Malena super za bebu! Kakve su to injekcije?
Ja sam tako izgubljena što se tiče baby opreme. Prvo mi je dijete i nemam baš puno prijateljica s djecom, a osim toga one su u drugoj državi…Ja sam planirala uzeti kišobran kolica ergobaby matro + deluxe. Živimo u malom stanu i nemam puno prostora pa mi je super što su sklopiva i lagana. Osim toga treba nam još i sjedalica za auto. E sad vidim da spominjete da se po bebu u bolnici dolazi s košarom - je li to zasebno kupujem, ili je iskoristivo nešto sa ovih kolica/sjedalice? Ako je to treća stvar, za što mi uopće koristi poslje? Isprike ako su glupa pitanja, ali stvarno nemam iskustva :D
Baby ja sam radila u 12tom tjednu po preporuci doktorice, baš zbog te fetalne frakcije
Po mom iskustvu ergobaby metro nisu bas za novorodene bebe, vise su mi za 6+mjeseci cak i kasnije. Ja sam kisobran kolica tek pocela koristiti kad mi je sin napunio 9,10mj.
Po bebu se u bolnicu dolazi s jajetom odnosno sjedalicom koja je prilagodena od 0+mjeseci do nekih 13 kila (takva je moja od 0-13kg) cybexova. Ja sam ju dobila uz kolica koja su 3u1( nisam dobila nego platila😂). Sad nemam iskustva za sjedalice koje su od 0+ pa do par godina ili vise kila, trenutno imam od 6+ besafe koja nije mobilna i ne moze se vaditi kad se hoce jer je spojena direkt na isofix, a jaje se lako vadi i premjesta npr iz auta u auto, iz auta na kolica i to, nadam se da sam pomogla -ovo je samo moje iskustvo
Joj, nadala sam se da će mi bit ok ta kolica jer mi paše veličina i cijena. Ona 3 u 1 su mi glomazna, a malen nam je i auto. A 2 kolica baš ne mogu kupiti xD, moram smisliti nešto. Pokušat ću pronać sjedalicu koja glumi jaje hahah. Žene moje meni je ovo toliko komplicirano, voljela bi da postoji popis stvari koje trebaju za prvo dijete..
Zelena skroz te razumijem i isto je kod mene, prvo dijete, najblize frendice jos nemaju djecu pa sve nesto okolo lovim.. isto imam 100 upitnika oko potrebnih stvari za bebu.. ali evo nekako sam blize rjesavanju problema jaje/sjedalica😉 bit ce ipak skuplja verzija- oboje🤪
Cure, koje sjedalice preporucujete da idu od 0 i da imaju opciju 360?
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Mi smo kupili jaje Cybex Cloud T i-size i ide na bazu 360°.
Super mi je sta se moze polec da se dijete ugodnije ispruzi, ali ne znam koja je preporuka koliko sati moze u njoj biti.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mi smo kupili jaje Cybex Cloud T i-size i ide na bazu 360°.
Super mi je sta se moze polec da se dijete ugodnije ispruzi, ali ne znam koja je preporuka koliko sati moze u njoj biti.
Ma mislim da je za svako jaje 2-3h preporuka(nisam sigurna) ali mislim da svakako ako jedan dan bude 4h unutra nece bebi nista biti. Kao sto i mi moramo ispruziti noge na benzinskoj putem tako i bebu treba izvaditi 5 min uzeti u ruke i nesto i to je njima dovoljno ionako dok su mali samo spavaju i papaju
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji