Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    06. Listopad 2023. 12:26

Zelena123

Anica 88 pa evo već neko vrijeme razmišljam o tome. Suprug i ja živimo dosta daleko od svojih pa bih voljela da nisam baš sama, a on ne bi prisustvovao porodu, iako vjerujem da kad bi se zainatila da bi pristao, ali iskreno voljela bih nekog "iskusnijeg" uz sebe. Na vježbama gdje idem jedna trudnica je pričala kako je bila nedavno na radionici Ljudska prava u porodu, gdje se pričalo na što sve žene imaju pravo prilikom poroda, iskustvo sa dulama i slično i to me jako jako zainteresiralo. Ne znam uopće koliko prije poroda se traži dula? Ima li netko preporuke za Zg? :)
    Sandra žao mi je što toliko čekaš
    Bubica ja sam imala isto grozne snove, ne želim ni tipkat koliko je ružno bilo… Zašto to sanjam :(. Meni je isto argeta hit u zadnje vrijeme, pogotovo u kombinaciji sa čokoladnim mlijekom.
    Anica, Alexica, posvuduša sretno danas na pregledima!

Tako je i kod mene, muz nece (boji se da bi mu se zgadio seks 😅), a ja ne bi sama. Mama mi je panicarka pa isto ne dolazi u obzir. Vec sam odabrala doulu iako mislim da je jos prerano. Odabrala sam sestrinu prijateljicu za koju znam da to radi i da je po prirodi jako smirena osoba. Ona inace nije iz Zagreba, ali dolazi i u Zagreb na porode. S time da cu mozda ici na porod u grad gdje ona zivi, oko toga se jos dvoumim. Strah me poroda u Zagrebu zbog trenutnih guzvi u rodilistima zbog renoviranja Merkura i Petrove. A opet radije bi cekala porod s trudovima doma u kadi u toploj kupki nego kod mojih mame i tate.

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Malena1122
    06. Listopad 2023. 13:05

Maša moguće da je to početak boli u pubicnoj kosti. Guglaj malo o tome. Mene isto vrh pipice boli na dodir ta kost,a od toga sam patila prošlu trudnoću Al je bilo dosta gore ovo je sad ništa. 
    Migrene magnezij opet,dosta vode,izbjegavat šećere i mliječno ih potencira. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Anica88
    06. Listopad 2023. 13:13

Malena1122

Maša moguće da je to početak boli u pubicnoj kosti. Guglaj malo o tome. Mene isto vrh pipice boli na dodir ta kost,a od toga sam patila prošlu trudnoću Al je bilo dosta gore ovo je sad ništa.
    Migrene magnezij opet,dosta vode,izbjegavat šećere i mliječno ih potencira.

Magnezij pijem, ali povecat cu ga od danas duplo. Secer i mlijecno ne mogu izbjegavati jer su to rijetke stvari koje mogu jesti 😭 vjerojatno me zato i boli glava, nisam nikad jela toliko slatkog kao sad

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• lalllla
    06. Listopad 2023. 13:28

Koji magnezij je dobar a da nije onaj direkt, tesko mi pada na zeludac i crijeva

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Mary36
    06. Listopad 2023. 13:58

lalllla

Koji magnezij je dobar a da nije onaj direkt, tesko mi pada na zeludac i crijeva

Magnezij uvije pij nakon obilnog obroka. Ja u protivnom odmah dobijem proljev.

• Mrva1104
    06. Listopad 2023. 14:01

Maša🤰🏼

Mozda jer jadan nije bio u funkciji jedno 3 mjeseca 😂😂😂😂😂HAHAHAHHA

Od svega sta sam procitala samo sam ovo zapamtila jer sam oplakala 😂😂😂😂 
    Mene zna nekad dole na trenutak zaboliti ali je jako rijetko tako da mi nekako nije zabrinjavajuce. A sto se tice funkcije, otkad sam saznala za hematom nije u funkciji. Nisam niti pitala smije li 🙈

💙

Zelena123
    06. Listopad 2023. 14:05

Anice, meni nekad pomogne hladni oblog. Imam onu masku punjenu gelom koja se može ohladiti u hladnjaku ili ugrijati u toploj vodi. Što se tiče rodilišta, da, sad nije idealna situacija u Zg...Čula sam da bi Merkur trebao bit gotov na proljeće...
    Amadeus, ja sam isto krenula vježbat nakon rezultata testa i zelenog svjetla od ginekologa i prezadovoljna sam. Bolje se osjećam i saznam puno korisnih informacija na grupama. Jesi ti već pronašla dulu? Ja sam čula da je super Sanja Bukač Štritof. A ovo za hitno je pretužno. Cijeli sustav kao da je protiv žene i onda kažu loš nam natalitet, baš se pitam zašto
    Hahahha Maša umirem. Moj je isto van pogona, ali voljela bih ga upogonit xD

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• lalllla
    06. Listopad 2023. 14:05

Mary36

lalllla

I ja sam dobila proljev ali nissm znala da mora nakon obilnog obroka. Probat cu tako-hvala

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Anica88
    06. Listopad 2023. 14:49

lalllla

Mary36

lalllla

I ja sam dobila proljev ali nissm znala da mora nakon obilnog obroka. Probat cu tako-hvala

Onda cu ga ja probati piti na prazan zeludac protiv zatvora 🤣

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    06. Listopad 2023. 14:52

Zelena123

Anice, meni nekad pomogne hladni oblog. Imam onu masku punjenu gelom koja se može ohladiti u hladnjaku ili ugrijati u toploj vodi. Što se tiče rodilišta, da, sad nije idealna situacija u Zg…Čula sam da bi Merkur trebao bit gotov na proljeće…
    Amadeus, ja sam isto krenula vježbat nakon rezultata testa i zelenog svjetla od ginekologa i prezadovoljna sam. Bolje se osjećam i saznam puno korisnih informacija na grupama. Jesi ti već pronašla dulu? Ja sam čula da je super Sanja Bukač Štritof. A ovo za hitno je pretužno. Cijeli sustav kao da je protiv žene i onda kažu loš nam natalitet, baš se pitam zašto
    Hahahha Maša umirem. Moj je isto van pogona, ali voljela bih ga upogonit xD

Da im je barem 3. mj. proljece, ali bojim se da bude kad se vec porodim… razmislit cu jos o opcijama, imam vremena…
    Pogledajte doe ovdje: https://doula.hr/pronadi-doulu/
    Ta Sanja se najvise od svih reklamira i razvikana je pa je zato i skuplja, a ne mora znaciti da su druge lose

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.