Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    22. Rujan 2023. 08:17

lile

Bila sam na ultrazvucni pregled i videla tackicu koja je moja beba.
    Sad sam izmedju 4/5 nedelje i rekao je da radim rezultate za trombofiliju. Za 10/15 dana kontrola nalaza tad cu vec po recima doktora moci da cujem i otkucaje srca.😩

Pa da. Jako si rano. Nisi mogla ni čuti tad otkucaje. 

Sisy sretan put i uživaj 🫶

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Baby.nb.3
    22. Rujan 2023. 08:18

marta96

Baby.nb.3

marta96

Baby.nb.3

marta96

Jutro cure,
    Juler sam popila lekadol i normabel prije spavanja jer su me bas dosta počela leđa dolje boljeti 🥺 i sad me bole, uopće ne znam šta očekivati. Krvarenje je isto.. Sad vec treći dan.. Bas sam jadna💔

Malo sam zaboravila, na zadnjem pregledu ti se vidio plod?

Ne, bilo mi je točno 6tt vidjela se GV i Žv i rekao je dr da je jos ionako rano da se ne mora vidjeti, pa imam za tj dana kontrolu, samo ne znam ko će to dočekati

Da, na 6+0 se stvarno ne mora ništa vidjeti, kažem, nije ni meni nikad.
    Ali ovo jučer me zabrinulo jer obično kad mi nije krenulo dobro i školski otpočetka, nije ni dobro završilo..
    Ide malena u vrtić?

Nejde u vrtić, doma je. Meni ni prošla nije krenula školski, ali je dobro završila. Zasto si isla na uzv opet za 2 dana? Meni su rekli da se to ne radi jer se može dosta štete napraviti. Zato kad sam i zvala jučer dr je rekao da mi nema sad nesta posebno napraviti imam terapiju i mirovati..

Zašto štete? U smislu stresa ili vezano za plod?
    Išla sam jer mi treba uputnica za bolnicu, tamo vodim trudnoću, a gin mi ju ne da bez pregleda.

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Baby.nb.3
    22. Rujan 2023. 08:20

Malena1122

Na listi nemam nikoga za pregled danas. Ako ima tko sretno!
    Marta kod tebe je vjerovatno neki hematom kojeg ne vide još. Drži se i nadam se da će sve bit ok.
    Baby.nb.3 ti nemaš trombofiliju? Svaka ti čast kako se nosiš sa svime time.

Imam, i još niz stvari, pa ću se javiti u bolnicu za terapiju.
    Možda se samo čini da se dobro držim, ali i ja budem koma od svega, svaki put pod stresom i onda kad ovako krene, mislim si što mi je to trebalo kad već imam dvoje djece, ali želja je jača 💛

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Malena1122
    22. Rujan 2023. 08:32

Baby.nb.3

Malena1122

Marta kod tebe je vjerovatno neki hematom kojeg ne vide još. Drži se i nadam se da će sve bit ok.

Imam, i još niz stvari, pa ću se javiti u bolnicu za terapiju.
    Možda se samo čini da se dobro držim, ali i ja budem koma od svega, svaki put pod stresom i onda kad ovako krene, mislim si što mi je to trebalo kad već imam dvoje djece, ali želja je jača 💛

Vjerujem ti. Nije to lako. Al imaš vjetar u leđa čim vidiš da možeš roditi zdravu djecu❤️🫶. I ja se pratim za trombofiliju nakon korone koje sam imala u šestom tjedni. Za sad nisam za fragmin 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

lucq
    22. Rujan 2023. 09:01

Baby.nb.3

Inače, ja sam jučer bila na uzv kod soc gin, dakle dva dana nakon uzv kod privatnika i dr je napravila najkraći i najgori uzv dosad, a bome sam ih imala! Doslovno je samo stavila uređaj, rekla da ne vidi plod i to je to!
    I sad mi nije jasno, ako se u utorak vidjela naznaka ploda 2mm, kako je moguće da ona nije vidjela barem istu tu naznaku? Uostalom, plod je trebao i narasti..
    Stvar je u tome da je uzv 2D, a gestacijska vrećica 3D, a ona uopće nije pogledala je li plod negdje "iza" žumanjčane, ništa! Jadna sam ko pas i sad ću biti nervozna još 5 dana do kontrole 🥺🥺

I meni je identicno bilo na pregledu prije par dana kod soc. Gin
    Zato idem iduci tjedan kod privatnika, vjerujem da imaju bolji ultrazvuk i da vise vremena posvete

marta96
    22. Rujan 2023. 09:22

Baby.nb.3

marta96

Baby.nb.3

marta96

Baby.nb.3

marta96

Jutro cure,
    Juler sam popila lekadol i normabel prije spavanja jer su me bas dosta počela leđa dolje boljeti 🥺 i sad me bole, uopće ne znam šta očekivati. Krvarenje je isto.. Sad vec treći dan.. Bas sam jadna💔

Malo sam zaboravila, na zadnjem pregledu ti se vidio plod?

Ne, bilo mi je točno 6tt vidjela se GV i Žv i rekao je dr da je jos ionako rano da se ne mora vidjeti, pa imam za tj dana kontrolu, samo ne znam ko će to dočekati

Da, na 6+0 se stvarno ne mora ništa vidjeti, kažem, nije ni meni nikad.
    Ali ovo jučer me zabrinulo jer obično kad mi nije krenulo dobro i školski otpočetka, nije ni dobro završilo..
    Ide malena u vrtić?

Nejde u vrtić, doma je. Meni ni prošla nije krenula školski, ali je dobro završila. Zasto si isla na uzv opet za 2 dana? Meni su rekli da se to ne radi jer se može dosta štete napraviti. Zato kad sam i zvala jučer dr je rekao da mi nema sad nesta posebno napraviti imam terapiju i mirovati..

Zašto štete? U smislu stresa ili vezano za plod?
    Išla sam jer mi treba uputnica za bolnicu, tamo vodim trudnoću, a gin mi ju ne da bez pregleda.

Vezano uz plod, meni su tako rekli kad sam bila na pregledu pa za 2 dana počela krvariti nisu me htjeli gledati jer kažu da se sa uzv tako malim razmakom može dosta štete dolje napraviti. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

marta96
    22. Rujan 2023. 09:23

Malena1122

Iako mi to nije jasno, ali u prosloj trudnoći su mi hematom vidjeli dok je vec bio u prolazu, a prije ne. Ali onda sam vise imala smeđe krvi jako jako malo crvene i nisam imala bolove koliko se sjećam 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Malena1122
    22. Rujan 2023. 09:45

marta96

Malena1122

Iako mi to nije jasno, ali u prosloj trudnoći su mi hematom vidjeli dok je vec bio u prolazu, a prije ne. Ali onda sam vise imala smeđe krvi jako jako malo crvene i nisam imala bolove koliko se sjećam

Dosta puta ga ne vide. Ne mora da znači

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Sandra25
    22. Rujan 2023. 12:33

Malena1122

marta96

Malena1122

Meni ga je na prvom pregledu dok je bio sitan vidjela odmah, a prosli put ga je trazila i jedva nasla, vec je bila rekla nema nista, kad je nasla slucajno jer je jako mali

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Baby.nb.3
    22. Rujan 2023. 13:16

Sandra25

Malena1122

marta96

Malena1122

Meni ga je na prvom pregledu dok je bio sitan vidjela odmah, a prosli put ga je trazila i jedva nasla, vec je bila rekla nema nista, kad je nasla slucajno jer je jako mali

Koji ti je bio razmak između ta dva pregleda, koji si bila tjedan i koliki ti je bio plod na svakom pregledu?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.