Bila sam na ultrazvucni pregled i videla tackicu koja je moja beba.
Sad sam izmedju 4/5 nedelje i rekao je da radim rezultate za trombofiliju. Za 10/15 dana kontrola nalaza tad cu vec po recima doktora moci da cujem i otkucaje srca.😩
Marta, vjerujem da je užasno stresno to krvarenje i čekanje pregleda, ali pokušaj se umiriti koliko možeš. Naše tijelo i bebica osjećaju napetost i to im ništa ne pomaže. Čitaj, gledaj TV, napravi si čaj i pokušaj maknuti misli od toga koliko god možeš 🤗
Kako si danas, ima krvarenja?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Jutro cure,
Juler sam popila lekadol i normabel prije spavanja jer su me bas dosta počela leđa dolje boljeti 🥺 i sad me bole, uopće ne znam šta očekivati. Krvarenje je isto.. Sad vec treći dan.. Bas sam jadna💔
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Inače, ja sam jučer bila na uzv kod soc gin, dakle dva dana nakon uzv kod privatnika i dr je napravila najkraći i najgori uzv dosad, a bome sam ih imala! Doslovno je samo stavila uređaj, rekla da ne vidi plod i to je to!
I sad mi nije jasno, ako se u utorak vidjela naznaka ploda 2mm, kako je moguće da ona nije vidjela barem istu tu naznaku? Uostalom, plod je trebao i narasti..
Stvar je u tome da je uzv 2D, a gestacijska vrećica 3D, a ona uopće nije pogledala je li plod negdje "iza" žumanjčane, ništa! Jadna sam ko pas i sad ću biti nervozna još 5 dana do kontrole 🥺🥺
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Marta, vjerujem da je užasno stresno to krvarenje i čekanje pregleda, ali pokušaj se umiriti koliko možeš. Naše tijelo i bebica osjećaju napetost i to im ništa ne pomaže. Čitaj, gledaj TV, napravi si čaj i pokušaj maknuti misli od toga koliko god možeš 🤗
Kako si danas, ima krvarenja?
Bas sam pisala, isto je. Ne puni se uložak nego uglavnom kod brisanja na papiru bude dosta nekad skroz svijetlo nekad bas krv nekad smeđe... Ne znam ni sama više kud to vodi i odakle ta krv. Najgore mi je jer se ne mogu ni igrati sa svojom curicom i osjećam se bas jadno
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure,
Juler sam popila lekadol i normabel prije spavanja jer su me bas dosta počela leđa dolje boljeti 🥺 i sad me bole, uopće ne znam šta očekivati. Krvarenje je isto.. Sad vec treći dan.. Bas sam jadna💔
Malo sam zaboravila, na zadnjem pregledu ti se vidio plod?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Jutro cure,
Ne, bilo mi je točno 6tt vidjela se GV i Žv i rekao je dr da je jos ionako rano da se ne mora vidjeti, pa imam za tj dana kontrolu, samo ne znam ko će to dočekati
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure,
Ne, bilo mi je točno 6tt vidjela se GV i Žv i rekao je dr da je jos ionako rano da se ne mora vidjeti, pa imam za tj dana kontrolu, samo ne znam ko će to dočekati
Da, na 6+0 se stvarno ne mora ništa vidjeti, kažem, nije ni meni nikad.
Ali ovo jučer me zabrinulo jer obično kad mi nije krenulo dobro i školski otpočetka, nije ni dobro završilo..
Ide malena u vrtić?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Jutro cure,
Da, na 6+0 se stvarno ne mora ništa vidjeti, kažem, nije ni meni nikad.
Ali ovo jučer me zabrinulo jer obično kad mi nije krenulo dobro i školski otpočetka, nije ni dobro završilo..
Ide malena u vrtić?
Nejde u vrtić, doma je. Meni ni prošla nije krenula školski, ali je dobro završila. Zasto si isla na uzv opet za 2 dana? Meni su rekli da se to ne radi jer se može dosta štete napraviti. Zato kad sam i zvala jučer dr je rekao da mi nema sad nesta posebno napraviti imam terapiju i mirovati..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Na listi nemam nikoga za pregled danas. Ako ima tko sretno!
Marta kod tebe je vjerovatno neki hematom kojeg ne vide još. Drži se i nadam se da će sve bit ok.
Baby.nb.3 ti nemaš trombofiliju? Svaka ti čast kako se nosiš sa svime time.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji