Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    19. Rujan 2023. 08:48

Zelena cestitkeee na dobroj Panorami i deckicu! 
    Sisy uzivajjj na putu, bila sam i preeeedivni su, raj na zemlji☺️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Palma2023
    19. Rujan 2023. 08:57

Heej, jel se tko susreo u trudnoći s time da grudi od bolnih i napuhnutih više gotovo paci nisu bolne i da su manje nego prije? Meni se promijenilo u roku dan-dva. Također, ne osjetim više zatezanje u maternici, imam osjećaj kao da nisam trudna. Bila sam na pregledu prošli tjedan gdje je srce kucalo u 6.tt. Ima li netko tko ima slično, a da je sve ok ispalo na kraju? Ne znam jel umišljam neke stvari i bezveze se stresiram ili se nešto događa. Hvala 

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
    18.dpiui beta: 1625.0
    6.tt ❤️

• Sandra25
    19. Rujan 2023. 08:59

Zelena cestitam na dobrim nalazima i na djecacicu❤️
    Sisy bas sam sretna zbog hematoma, to mi daje nadu da bi tako moglo biti i kod mene😀 jesi li ti mirovala zbog tog hematoma ili si se ponasala normalno?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123
    19. Rujan 2023. 09:08

Zelena, čestitam na dobrom nalazu 💙
    Sisy, odmorite i sretan put 😊
    .
    Dobro jutro svima 😋

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Mrva1104
    19. Rujan 2023. 09:14

Zelena čestitaaam 😍
    Sisy to su bas lipe vijesti. Uzivaj na putovanju 🥰 
    Palma nisam se susrela s tim. Ima dana kad simptome gotovo da i nemam pa se malo prepadnem ali me brzo nesto podsjeti da nisu nestali skroz nego samo smirili malo 😊

Mi gledamo gdje bi mogli ic, al nista jos ne bukiram jer cekam pregled i zeleno svjetlo od gin 🙈 
    Mislim da ce mi ovaj tjedan jaaaako sporo proc. U pon mi je Harmony i redovan pregled, tek u 18 i 30, ne mogu docekat 🙈

Sretno na pregledima danas ❤️

💙

• Moje_More
    19. Rujan 2023. 09:16

Sretno svim curama na pregledu danas 🥳

Zelena - pa cestitam na deckicu i super nalazu. Sad si me scimala, mozda i kod mene ipak bude deckic 🤣🤣

Sissy - odlican pregled. Sad uzivaj na odmoru, mozes se lijepo opustiti ☺️

Mrva - znam kako ti je. Doslovno odbrojavam sate do cetvrtka. Svaki dan mi je ko godina i ne mogu docekati 🤣 

Dobro nam dosle nove cure 🤗

Marijica1990
    19. Rujan 2023. 09:21

Drage mame, 
    imam sina od 4 godine i u prvoj trudnoći zbilja nisam imala nikakvih problema. Nedavno su mi se javili simptomi preskakanja srca i nakon 24-satnog holtera smo utvrdili da imam ventrikulske ekstrasistole i prolaps mitralnog zaliska (to dvoje često ide skupa - prolaps je uzročnik ekstrasistola). Trenutno sam na terapiji ByolCor od 3.75 mg i preskakanja su se smanjila. U ovom trenutku ne planiram nikakvu trudnoću ali me zanima iskustvo nekog od vas tko je imao možda slična stanja u svojoj trudnoći, kako je to prošlo, je li to kontraindikacija za trudnoću itd. 
    Moj kardiolog kaže da ovaj lijek svakako ne bih smjela piti u trudnoći, da bi bilo idealno tijekom trudnoće ne uzimati ništa i pretrpjeti simptome preskakanja srca, ali da ovo stanje nije kontraindikacija za trudnoću i da me on u ničemu ne bi sprječavao. 
    Evo, nadam se da će se javiti netko sa sličnim iskustvom :) 

marta96
    19. Rujan 2023. 09:53

Marijica1990

Drage mame,
    imam sina od 4 godine i u prvoj trudnoći zbilja nisam imala nikakvih problema. Nedavno su mi se javili simptomi preskakanja srca i nakon 24-satnog holtera smo utvrdili da imam ventrikulske ekstrasistole i prolaps mitralnog zaliska (to dvoje često ide skupa - prolaps je uzročnik ekstrasistola). Trenutno sam na terapiji ByolCor od 3.75 mg i preskakanja su se smanjila. U ovom trenutku ne planiram nikakvu trudnoću ali me zanima iskustvo nekog od vas tko je imao možda slična stanja u svojoj trudnoći, kako je to prošlo, je li to kontraindikacija za trudnoću itd.
    Moj kardiolog kaže da ovaj lijek svakako ne bih smjela piti u trudnoći, da bi bilo idealno tijekom trudnoće ne uzimati ništa i pretrpjeti simptome preskakanja srca, ali da ovo stanje nije kontraindikacija za trudnoću i da me on u ničemu ne bi sprječavao.
    Evo, nadam se da će se javiti netko sa sličnim iskustvom :)

Ja nisam na lijekovima, ali pred kraj trudnoće mi je počelo srce preskakati, a imala sam i povišen tlak, nakon poroda sam obavila uzv srca i holter ekg, bila su 4 preskoka u 24h i nekoliko tahikardija, ali su rekli da to nije za terapiju iako da pijem terapiju ona se ne koristi u trudnoći, ali sigurno ima nešto za prilagoditi trudnicama, jer sam negdje čitala već iskustva. Sad sam opet trudna i strah me svega toga, ne znam što očekivati, ali se nadam manjim tegobama nego prije 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Malena1122
    19. Rujan 2023. 10:00

Palma2023

Heej, jel se tko susreo u trudnoći s time da grudi od bolnih i napuhnutih više gotovo paci nisu bolne i da su manje nego prije? Meni se promijenilo u roku dan-dva. Također, ne osjetim više zatezanje u maternici, imam osjećaj kao da nisam trudna. Bila sam na pregledu prošli tjedan gdje je srce kucalo u 6.tt. Ima li netko tko ima slično, a da je sve ok ispalo na kraju? Ne znam jel umišljam neke stvari i bezveze se stresiram ili se nešto događa. Hvala

Simptomi dolaze i odlaze i to je skroz normalno. Sise me nisu boljele sad mjesec dana pa opet krenule. Ne stresiraj se 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    19. Rujan 2023. 10:34

Curke sretno danas na pregledima !
    Zelena cestitam na urednom nalazu i djecaku ! 🤗
    Sisy drago mi je da je sve super s bebom , sretno vam na putovanju da sve dobro prode i lipo se provedite 😊
    Palma ne znam kad ti je sljedeci pregled i mozes li to cekat, a za svoj dusevni mir najbolje nazovi ginekologa pa se s njim konzultiraj trebas li doci na raniji pregled. U pocetku su burni simptomi, a kako prolazi prvo tromjesjecje iscezavaju, a neki novi pocinju. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.