Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    12. Rujan 2023. 10:07

Maša🤰🏼

Bokić cure ❤️
    Pratim vas od stranice broj 1 😂 nisam mislila da cu se javljat jer imam staru grupu od prve trudnoce s kojom sam jos u kontaktu ALIIIII…. ČEKANJE PANORAMEEEEEE .
    Sisyradila sam ju 1 dan nakon tebe 5.9. I rekli su mi da moram cekat rezultate 10 dana sta bi bilo tek u petak 🙈
    Spolsve sam probala sta ste navele prsten kaze curica, mama se ŽARKO nada curici! Jer imamo vec bracu od 1 god i 8 mj … na ultrazvuku nisam jos vidila pisulin pa je to napredak 😂
    Hrana jedem sve sta mi dode 😂 od prsuta do tune
    Danas sam 13ttmucnine konacno malo prolaze ali ubijale su me. Imali smo sokova na pocetku od krvarenja do hematoma pa do nepravilnosti na mozgu SVASTA . Ali nadamo se low risk panorami 🤞
    Neznan sta ste jos pricale 🙈 uglavnom termin mi je 21.03.2023. 🥳🥳🥳 nadam se da ce Riječko novo rodiliste do onda bit dovršeno 👌
    Aaa pregledi … netko je bio zabrinut zbog puno pregleda . Pa samo da kazem da sam ih ja imala 8 u 13tt 😂🙈 tako da mislim da nije njenih ako se ne varam 6 puno 🙈

Uglavnom drzite mi fige za low risk i curicu 😂

Hej dobro nam došla. Što se tiče Panorame meni je stigla u nedjelju, a radila sam je u ponedjeljak. Radila sam u Splitu.
    Tu smo negdje sa terminima, pratimo se.
    Ja sam bila zabrinuta zbog puno pregleda, jer sam  uradila 6 uzv pregleda do 12tt. 
    Zasto si radila tako puno pregleda? 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Malena1122
    12. Rujan 2023. 10:09

Koliko vas je odradilo briseve sad u trudnoći? 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    12. Rujan 2023. 10:10

Maša🤰🏼

Bokić cure ❤️
    Pratim vas od stranice broj 1 😂 nisam mislila da cu se javljat jer imam staru grupu od prve trudnoce s kojom sam jos u kontaktu ALIIIII…. ČEKANJE PANORAMEEEEEE .
    Sisyradila sam ju 1 dan nakon tebe 5.9. I rekli su mi da moram cekat rezultate 10 dana sta bi bilo tek u petak 🙈
    Spolsve sam probala sta ste navele prsten kaze curica, mama se ŽARKO nada curici! Jer imamo vec bracu od 1 god i 8 mj … na ultrazvuku nisam jos vidila pisulin pa je to napredak 😂
    Hrana jedem sve sta mi dode 😂 od prsuta do tune
    Danas sam 13ttmucnine konacno malo prolaze ali ubijale su me. Imali smo sokova na pocetku od krvarenja do hematoma pa do nepravilnosti na mozgu SVASTA . Ali nadamo se low risk panorami 🤞
    Neznan sta ste jos pricale 🙈 uglavnom termin mi je 21.03.2023. 🥳🥳🥳 nadam se da ce Riječko novo rodiliste do onda bit dovršeno 👌
    Aaa pregledi … netko je bio zabrinut zbog puno pregleda . Pa samo da kazem da sam ih ja imala 8 u 13tt 😂🙈 tako da mislim da nije njenih ako se ne varam 6 puno 🙈

Uglavnom drzite mi fige za low risk i curicu 😂

Dobrodošla i sretno i držim fige 🤞🏻

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

WhiteOrchid
    12. Rujan 2023. 10:13

Malena1122

Ja sam napravila briseve taman 2 mjeseca prije trudnoće tako da sad neću više raditi. Ali da ih nisam napravila sad bi tražila da se naprave.

Tratinčica123
    12. Rujan 2023. 10:15

Malena1122

Ja sam radila briseve i papu u 11/22.
    Naručena sam 20.9 i doktor je rekao da ćemo raditi briseve. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Mrva1104
    12. Rujan 2023. 10:16

Sretno svima na pregledima danas 😊
    Nove curke dobrodošle 🥰

Žene moje, zadnjih dana su mi mucnine nestale i jedini simptom mi je umor. Trbuscic se vidi. 🙈 Al me brine nestanak mucnina, jel to okej da su stale sad? 

💙

Mary36
    12. Rujan 2023. 10:31

Mrva1104

Nove curke dobrodošle 🥰

Žene moje, zadnjih dana su mi mucnine nestale i jedini simptom mi je umor. Trbuscic se vidi. 🙈 Al me brine nestanak mucnina, jel to okej da su stale sad?

Budi sretna. Ja sam prije dva dana isto bila zabrinuta jer mi je bilo dobro cijeli dan. Zato sam danas već dva puta povraćala, nadoknađujem 

• lucijaa_
    12. Rujan 2023. 10:52

Mrva1104

Nove curke dobrodošle 🥰

Normalno je da ti mučnine dođu i odu što više trudnoća napreduje. Meni su prvo bile konstantno, pa svaka dva dana, pa se taj razmak između njih sve više povećavao i evo, sad sam ih zadnji put imala prije tjedan i pol-dva. I normalno je da te uhvati panika kad tako naglo nestanu, ali kad se vrate jače (barem su meni bile u jednom trenutku rijeđe, ali baš baš jake), smijat ćeš se samoj sebi. 

• Moje_More
    12. Rujan 2023. 10:52

Sandra sretno na pregledu danas

Sisy na neke stvari ne mozes utjecati na zalost. Ako bude nuzno, sto je tu je sad. Ja sam se isto pomirila s tim bila kako bude, bit ce. Al eto, proslo je sve ok na kraju 😁 ja vjerujem da ce i kod tebe biti sve ok 😊

WhiteOrchid sretno i tebi danas na pregledu

Malena ja cu nekad sad raditi vjerojatno. Zadnji su mi bili prosle godine 10. ili 11. mjesec, ne sjecam se vise.

Mrva tako ti je meni bilo otprl u isto vrijeme ko tebi. Toliki sam paniku digla da je muz reko da me vozi na hitnu 🤣 al sam se smirila jer kao, normalno je to sve i stvarno ne. Vratile su se mucnine ne brini 😉

Malena1122
    12. Rujan 2023. 11:25

E pitala sam baš gyna možemo li odraditi jer nisam to odavno pa je rekao da možemo samo mi treba D1 uputnica jer sam u bolnici tako da ću riješiti i to s grbače.

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.