Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    09. Rujan 2023. 09:09

Marchy89

Ako ima netko tko koristi Utragestan.. U kojoj dozi vam je pripisan i kako ga uzimate? Vaginalno, oralno ili kombinacija?

Meni je gyn rekao da može vaginalno ili oralno. Pročitala sam nuspojave i za oralno ih ima puno više + imam mučnine i povraćanje pa ga uzimam vaginalno.
    U prvom tromjesečju je bilo 3x200mg, sad je 2x200mg

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Mrva1104
    09. Rujan 2023. 09:10

Jutro cure. Kako ste mi? 😊
    Vidim da ste prosli temu hrane i odnosa. 
    Hrana jedem sve osim prsuta, sirovog i sireva koji nisu iz ducana. Rekla sam MM da u 4.mjesecu dogodine ima nabavit najljepsi prsut 😂
    Odnosi, mi ih imamo normalno samo rjeđe. Gin nije nista napominjala i dobro se osjecam poslije, bez bolova ikakvih, tako da mislim da ne stvara neki problem. 

💙

sisy
    09. Rujan 2023. 10:02

Marchy89

Ako ima netko tko koristi Utragestan.. U kojoj dozi vam je pripisan i kako ga uzimate? Vaginalno, oralno ili kombinacija?

Marchy89

Pila sam u početku Duphaston 3×1, od njega sam imala jake glavobolje pa mi je dr dao Utrogestan 3×1 onda sam vidjela na jednom nalazu da mi je napisao 2×1, pa ga sada tako uzimam, ja ga pijem, ne stavljam ga vaginalno.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• April
    09. Rujan 2023. 10:09

Pozdrav svima! Mene nije bilo tjednima, a ponajviše zbog mučnine i umora od kojih nisam mogla ni pomisliti da čitam po netu jer mi se na sve dizao želudac.
    Prije koja 3-4 dana su mi mučnine prestale. Meni se čini da se to dogodilo dosta naglo. Kao da mi se odjednom više ne gasi sve živo. Vidim da se negdje navodi da u 9. tjednu simptomi dolaze do vrhunca, a negdje se smiruju.
    Mislite li da ima razloga za strah? 
    Ne želim biti pod stresom, a ovo me baš stresira.
    Sve drugo je ok i osjećam se dobro. Nisam imala ni kapi krvi. Čak mi je par ljudi reklo da mi se vidi trbuščić. 

MAD ROSE
    09. Rujan 2023. 10:31

April

Pozdrav svima! Mene nije bilo tjednima, a ponajviše zbog mučnine i umora od kojih nisam mogla ni pomisliti da čitam po netu jer mi se na sve dizao želudac.
    Prije koja 3-4 dana su mi mučnine prestale. Meni se čini da se to dogodilo dosta naglo. Kao da mi se odjednom više ne gasi sve živo. Vidim da se negdje navodi da u 9. tjednu simptomi dolaze do vrhunca, a negdje se smiruju.
    Mislite li da ima razloga za strah?
    Ne želim biti pod stresom, a ovo me baš stresira.
    Sve drugo je ok i osjećam se dobro. Nisam imala ni kapi krvi. Čak mi je par ljudi reklo da mi se vidi trbuščić.

Pa i meni se u 9mj poprilicno smanjio broj simptoma odnosno nekako bi 'nestajali' pa bi se opet pojavili nakon dan dva i sl.
    Samo cice su uvijek bile malo napete i bole pa mi je to uvijek davalo do znanja da je sve ok. Umor, ponekad se osjećam koma cijeli dan, a ponekad mi se cini da sam full odmorna i puna energije 
    Sada sam 13+5 pa jos povremeno u jutro imam slabinu ali to samo dok ne jedem i menistrualni bolovi mi se pojave ugl upravo u ovom periodu kad ulazim u novi tjedan, a ostale dane se osjećam bas super... Da nemam trbuscic i cice, ne bi ni mislila da sam trudna.
    Tako isto od 9.tjedna na dalje mi se pocelo sve smirivati a u 12.prakticki ful druga osoba.
    Nemoj se brinuti, dok nema krvi i bolova. A uvijek mozes na 'slucajnu' kontrolu ako si zabrinuta. Ja sam si bas u tom periodu platila jednu privatno jer sam isla na put, sa budem sigurna da je sve ok bas zato sto sam si bila cudna

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

MAD ROSE
    09. Rujan 2023. 10:34

U 9.tjednu ne 9.mj.....🤣
    A i ti si vec 9+ tj to je 10.tjedan. 😏

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• TeMamadius90
    09. Rujan 2023. 11:46

Mislim da je ok da se mucnine smire (ako imas srece :) ), ja sam zadnjih nekoliko tjedana imala mucnine po cijele dane. Zanimljivo je da ovaj tjedan imam mucnine negdje popodne na par sati samo. Ako se premorim onda sam cijeli dan nikakva, pa mi i mucnine dodju opet.

Btw ako nekoj od vas kao i meni trudnicki vitamini dizu zeludac, ja sam procitala lifehack koji mi vec 2 dana pomaze. Imam vitamine u prozirnoj kapsuli, i naravno imaju onaj neki fishy miris. Pustim ih van kutije sat-dva prije nego cu ih popiti, i to im donekle ishlapi miris. Kazu da na tako kratko vrijeme ne izgubi vitamine i slicno, tako da to i nije rizik. Puno puno lakse ih progutam onda :)

JagodicaBobica96
    09. Rujan 2023. 13:21

Ja sam se jutros probudila sa mucninama 🙄🙄🙄
    Ima li krajaa vise🤣
    Sto se tice odnosa procitah tamo da ste spominjale, od pocetka trudnoce je isto bilo do prije mozda mjesec dana onda su me hormoni uhvatili pa sam poludila 😂 jadan muz.. al u sustini nista ne pazimo negdje sam procitala da sperma moze dovesti do otvaranja?Jedino sto koristim nakon odnosa je irigator zbog infekcije itd..

WhiteOrchid
    09. Rujan 2023. 15:53

Vidim pišete o mučninama i odnosima, kod mene ni jednog ni drugog 😂
    Do odnosa mi uopće nije, jednostavno imam neku blokadu u glavi i do kraja prvog tromjesečja se ne usudim.
    Mučnine uopće nemam i zapravo uopće neznam kakav je osjećaj imati ih iako mi je treća trudnoća. Držim fige da vam što prije prođu jer vjerujem da je tlaka.

Lucy08
    09. Rujan 2023. 16:23

Evo ekipa stigao nam nalaz Niftya uredan, sve niski rizik i stize nam pišulinac 😄
    Jos sam u blagom šoku jer sam curku i sve u rozo ufilmala al eto glavno da je uredan nalaz 😊🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.