Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAD ROSE
    08. Rujan 2023. 17:01

Zelena123 tsh T3 3.510
    A FT4 (tiroxina slobodna) 9,43

Ne znam, ne kuzim se bas u to ali doktorica mi je ubrzala pregled pa sad cemo vidjeti sta ce reci... 

A i planiram ju pitati kako ovdje funkcioniraju komplikacije jer ja nisam sigurna dali cu moci na poslu izgurati jos 4 mj. Već sad me totalno sve boli kad dodem s posla i nitko me bas previse ne stedi po pitanju trcanja i stajanja na nogama, pa na kraju pocne pritisak u trbuhu i bolovi kao dole bas... Zabrinuta sam dali je to dobro tako

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• Palma2023
    08. Rujan 2023. 17:22

Pozdrav, 
    samo da pitam je li se netko susreo s ovime. Jučer sam imala blagu sukrvicu, a danas sam prokrvarila s ugrušcima. Plod je u redu, stoji, u 5.tt sam. Pijem duphastone, novalac prenatalne i magnezij. Od danas sam na bolovanju na strogom mirovanju i ne znam do kada. Ima li netko kome je bilo u redu nakon svježeg krvarenja? P.S. Ginekologinja ne zna otkuda krv, pregledala me uzduž i popreko... Malo sam u strahu. Sad ležim kod kuće jer ništa osim toga i odlaska do wca ne smijem. Hvala svima. 

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
    18.dpiui beta: 1625.0
    6.tt ❤️

Malena1122
    08. Rujan 2023. 17:30

Palma2023

Pozdrav,
    samo da pitam je li se netko susreo s ovime. Jučer sam imala blagu sukrvicu, a danas sam prokrvarila s ugrušcima. Plod je u redu, stoji, u 5.tt sam. Pijem duphastone, novalac prenatalne i magnezij. Od danas sam na bolovanju na strogom mirovanju i ne znam do kada. Ima li netko kome je bilo u redu nakon svježeg krvarenja? P.S. Ginekologinja ne zna otkuda krv, pregledala me uzduž i popreko… Malo sam u strahu. Sad ležim kod kuće jer ništa osim toga i odlaska do wca ne smijem. Hvala svima.

Moja frendica krvarila sam ogromnom ugruscima,a beba je bila ok. Al kod nje hematom. Moguće da je on Al ga ona ne vidi 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    08. Rujan 2023. 17:36

Palma2023

Pozdrav,
    samo da pitam je li se netko susreo s ovime. Jučer sam imala blagu sukrvicu, a danas sam prokrvarila s ugrušcima. Plod je u redu, stoji, u 5.tt sam. Pijem duphastone, novalac prenatalne i magnezij. Od danas sam na bolovanju na strogom mirovanju i ne znam do kada. Ima li netko kome je bilo u redu nakon svježeg krvarenja? P.S. Ginekologinja ne zna otkuda krv, pregledala me uzduž i popreko… Malo sam u strahu. Sad ležim kod kuće jer ništa osim toga i odlaska do wca ne smijem. Hvala svima.

Moja mama je u trudnoci sa mnom iskrvarila obilno, rekli joj da je sigurno izgubila bebu i evo mene zive i zdrave 😊
    Miruj i  nadaj se da ce bit sve dobro  ❤️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Palma2023
    08. Rujan 2023. 17:37

Malena1122

Palma2023

Pozdrav,

Moja frendica krvarila sam ogromnom ugruscima,a beba je bila ok. Al kod nje hematom. Moguće da je on Al ga ona ne vidi

Meni je rekla da nema ništa...ne znam, evo. Jučer sam otišla kod ginekologinje čisto da pogleda, vidjela je i žumanjčanu vrećicu i malu točkicu, moj mali zametak ❤️ ...prvi put sam vidjela jučer i sve je ok bilo, danas isto sve ok I u maternici i cerviks i sve živo. Ali krv svježa je bila za puni uložak i 4 manja krvna ugruška. Evo ni sama ne znam od čega. Nadam se da će biti sve ok.

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    6.tt ❤️

• Palma2023
    08. Rujan 2023. 17:37

Lucy08

Palma2023

Pozdrav,

Moja mama je u trudnoci sa mnom iskrvarila obilno, rekli joj da je sigurno izgubila bebu i evo mene zive i zdrave 😊
    Miruj i nadaj se da ce bit sve dobro ❤️

Hvala tiii, ovo me ohrabrilo 🥰🥰🥰

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    6.tt ❤️

Zelena123
    08. Rujan 2023. 17:43

MAD ROSE

Zelena123 tsh T3 3.510
    A FT4 (tiroxina slobodna) 9,43

Ne znam, ne kuzim se bas u to ali doktorica mi je ubrzala pregled pa sad cemo vidjeti sta ce reci…

A i planiram ju pitati kako ovdje funkcioniraju komplikacije jer ja nisam sigurna dali cu moci na poslu izgurati jos 4 mj. Već sad me totalno sve boli kad dodem s posla i nitko me bas previse ne stedi po pitanju trcanja i stajanja na nogama, pa na kraju pocne pritisak u trbuhu i bolovi kao dole bas… Zabrinuta sam dali je to dobro tako

Moj tsh je 3,59, nalaze dr poslala sad u ponedjeljak, rekla je samo da cemo malo popricat za stitnjacu. 11.9 mi ie novi pregled, pa cemo vidjet sta kaze, al nisam dobila neki dojam da je veliki problem, bit cemo ok 🙂

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Malena1122
    08. Rujan 2023. 18:32

Palma2023

Malena1122

Palma2023

Pozdrav,

Meni je rekla da nema ništa…ne znam, evo. Jučer sam otišla kod ginekologinje čisto da pogleda, vidjela je i žumanjčanu vrećicu i malu točkicu, moj mali zametak ❤️ …prvi put sam vidjela jučer i sve je ok bilo, danas isto sve ok I u maternici i cerviks i sve živo. Ali krv svježa je bila za puni uložak i 4 manja krvna ugruška. Evo ni sama ne znam od čega. Nadam se da će biti sve ok.

Bit će ok. Hematom je garant čim toliko krvariš. Samo miruj i nemoj da te više puno čačkaju. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

sisy
    08. Rujan 2023. 18:39

Cure kako vi sa odnosima.
    MM i ja smo se danas malo opustili i bilo je akcijanja, nismo bili previše grubi ali ono, bilo je žestoko 🤣
    Do sada sam stvarno pazila, nismo dugo imali sex.
    Doktor nam je odobrio odmah u početku ali eto mi smo ipak odgađali. Sada mi malo krivo, mislim da sam puno truskala bebu

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Martinaaa_
    08. Rujan 2023. 18:48

Palma2023

Lucy08

Palma2023

Pozdrav,

Miruj i nadaj se da ce bit sve dobro ❤️

Hvala tiii, ovo me ohrabrilo 🥰🥰🥰

Ja sam imala krvarenje sa ugruscima u 6tt, kod mene je bio hematom u pitanju
    Ali isto kao i kod tebe, mirovanje i duphaston i sve je uredu s bebicom.  Samo miruj, bit ce ok 

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.