Mene je glava bolila do prije neki dan, sad mi se malo smirilo, ali jedva sam gledala koliko me glava bolila to je uzas bilo... sad je to proslo ali neki novi simptomi 😆
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Dobro jutro, da li koja od vas ima dvorogu maternicu, ako ste vec rodile, da li je bilo problema sa trudnocom?
Jucer sam malo citala o tome, ja je imam da mogu imat probleme a I ne noram....
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Ima li itko da jos nema nikakve simptome osim grcica kao ja? 😀
Meni svako toliko menstrualni bolovi, cjeli dan nista I onda me zna navecer I prode. Bolne grudi, I zasad je to to.
Ti samo grceve imas?
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Rano vam je još za simptome. Sad će to krenut sa 6,a možda i neće
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni je isto bilo tako do prije par dana, a sad su krenule lagane mučnine. Čak nisam imala ni grčiće do prije tri četiri dana. Dobila sam jednu jaku glavobolju i budila sam se u sedam u jutro svaki dan. To mi je bilo neobično jer inače volim dugo spavati.
Ja sam do 7tt pitala svakoga gdhe su moji simptomi, nista osim grčeva nisam imala, osjećala sam se prekrasno i zbunjeno, da li je sa trudnoćom sve uredu ker ja simptome nemam. Dok mi je mjerila tlak u poliklinici mog ginekologa, požalila sam se sestri, ona mi je rekla pa vi ste stretnica ako prolazite bez simtoma. Ok.
7tt užas, glavobolje, mučnine, cijeli dan u krevetu, više puta sam poželjela da me nema, bila sam kaos. Tek sam sada opet malo bolje, mada se povremeno znaju dogoditi mučnine i glavobolje. I opet se stresiram zasto nema mučnina 😅 i da li je sve uredu, jer mi rano da mi prođu, obično traju do 14-15tt
Tako da... svi smo različiti, nekome krenu prije , nekome kasnije, nekome nikako kao npr meni meni u prvoj trudnoći, niti jedne jedine mučnine, niti bilo kakvog simptoma, dobila prekrasnog sina ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Meni svako toliko menstrualni bolovi, cjeli dan nista I onda me zna navecer I prode. Bolne grudi, I zasad je to to.
Ti samo grceve imas?
Ma da, trenutno samo grceve, ma da je jos rano. U prosloj trudnoci sam bila na pocetku uzasno umorna i imala mucnine. Bas me zanima sta me ceka u ovoj 😅
Prikljucujem se proljetnim bebama🤞🙂
Sutra/preksutra bi trebala dobiti, danas imam jasan pozitivan test
Kada se naruciti za prvi pregled, je li mi rano vec sutra nazvati?
Prikljucujem se proljetnim bebama🤞🙂
Sutra/preksutra bi trebala dobiti, danas imam jasan pozitivan test
Kada se naruciti za prvi pregled, je li mi rano vec sutra nazvati?
Ja sam nazvala odmah drugi dan nakon pozitivnog testa. I onako će te vjerojatno naručiti oko sedmog tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji