Ja sam se kupala od početka ove trudnoće. Gyn mo nije ništa rekao. Ne odem u bazene i mjesta gdje je previše ljudi i to je to.
Dobrodošle nove trudnice želim vam sreću do kraja!
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Dobro dosle nove trudnice! Zelim svima opustene i uredne trudnoce.
Lucy08 i mene zadnjih par dana bolucka glava, ali nije toliko jako da moram pit tablete. Nadam se da si danas bolje.
Moje “krvarenje” ili “smedarenje” sto god to vise bilo se za sad nije ponavljalo i stvarno se trudim lezati i odmarati maksimalno do iduceg poroda, ali u ponedjeljak cu morat otpratiti svoje malo cudo u prvi razred. Vec vidim da cu dusu isplakati jer su hormoni poceli raditi svoje🤣
Jucer sam osjecala neka zatezanja, kao neku tezinu u stomaku. Ne znam vise jel probava ili trudnoca🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja danas imam migrenu stoljeca, probudila se u 9 nisam mogla ustat prije 15h. Lijeva strana glave mi otpada. Nikad u zivotu me glava nije ovako bolila, ali znam da je jos jedan od prekrasnih simptoma trudnoce…. Samo da prodje
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Danas mi je bolje sta se tice glavobolje. Jucer mi je bilo grozno , bol pola glave ali u prednjem dijelu. Ovo mi je 3. ovakva glavobolja u trudnoci, inace nisam sklona glavoboljama.
Emotivna sam i ja , sve me raznjezi, lako zaplacem. U pocetku sam bila opasnija sta se tice napada na ukucane kad zasluze 😅, a sad sam dobra skroz, mirna i bez ispada. 🤣 Daj mi jest i dobro je 😄
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Mene isto hvataju migrene, barem 1 mjesečno i onda me glava boli 3 dana bez prestanka jer mi je paracetamol preslab, a drugo nista ne smijemo
Mene je nekih tjedan dana nakon što sam zatrudnjela oprala takva migrena da se ne sjećam kada sam takvu imala. Baš je bila paralizirajuća i to od jutra.
Što se tiče kupanja u moru kupala sam se do četvrtog tjedan jer nisam ni znala da sam trudna. Čak sam jednom otišla s kćeri skakati po onim napuhancima na plaži
Ja sam imala strašne glavobolje na početku trudnoće, onda mi je dr zamijenio Duphaston sa Utrogestanom,malo mi je bilo lakše, ali i dalje su bile prisutne. Prošle su, sada me rijetko zaboli glava
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Ma meni nije problem pretrpiti nikakvu bol, nije to ništa prestrašno, samo mi je bitno da znam da je to sve normalno i da ne trebam brinuti 😁
A što se tiče spola, iskreno, ja priželjkujem curicu, ali svi pokazatelji su rekli da je dečko 😁 iako, prva mi je beba tak da nije problem naravno niti da je dečko, samo da sretno stigne i bude sve okej. 🥰
Ja sam išla čak probati i onu bapsku teoriju (koja se svimaaa u mojoj okolini pokazala točnom), dakle uzmete zlatni prsten i objesite ga onako na vlas kose ili konac i stavite iznad trbuha. Ako se ljulja u krug je curica, ako ide gore/dolje je dečko 😁 meni je pokazalo da je dečko, sljedeći tjedan dolaze rezultati panorame, pa ću baš vidjeti jel i meni pogođeno. Ako probate, javite jel vam pogodilo 😊
Ja sam stavljala iznad ruke na lančić.
Probali smo i to, tu navodno vidiš koliko ćeš imati djece i spolove. Meni se vrtilo prvo gore dolje pa u krug, kao dečko pa curica. Znam da su bapske priče, al mene to baš zabavlja 😂 pola dana se moja familija zabavljala s tim i svima koji imaju djecu je pogodilo, čak sam i frendicama slala, njima je isto 😂🤷🏻♀️
Meni je isto za sad pogodilo. A sad cemo vidjeti 😅
Dobro dosle nove trudnice. Zelim vam cim mirniju trudnocu 🥰
Sto se glavobolje tice, mene je isto neki dan toliko boljela glava da sam morala popiti lupocet jer nebi mogla funkcionirati na poslu.
Sortiraj odgovore
Najstariji