Cure, meni danas lagani menga bolovi i donji dio leđa razvaljuje. Mislila sam da je sa tim gotovo, jel još nekome tako? Ludim do idućeg pregleda, a još malo imam. Čak idem u susjednu državu na taj pregled i Panoramu. Brojim dane i šizim polako.
I kada netko kaže da je trudnoća blaženo stanje, jeste za one koji su totalno needucirani, nemaju pojma o ničemu i što bi rekli orilo-gorilo. Za nas koji smo prostudirali sve u vezi oplodnje, začeća, razvoja bebe i slično, je stres na max!!!
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Mene je blighted obilježio za života. Te to čišćenje Itd. Isto tako svaku trudnoću nisam sebi dopuštala da se veselim duže vrijeme. Lakše mi je bilo tako za nedaj Bože.
Sisy sve je to normalno maternica i dalje raste.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav dame, i ja bi se pridružila☺️ 14.07. sam imala zadnju M, tako da mi je sada 6+3🤗 Imam 34 godine i ovo mi je druga trudnoća. Prva je, na žalost, završila spontanim prije 4 mjeseca u 6-tom tjednu. Vadila sam betu 17.08. i iznosila je 761, i 21.08. kada je iznosila 3071.
04.09. sam naručena za prvi pregled kojeg željno iscekujem🤗 U siječnju ove godine mi je dojagnosticirana prijevremena insufijencija jajnika sa prognozom da je prirodna trudnoca gotovo nemoguća kao i umjetna oplodnja tako da je tesko opisivo kroz kakav vrtuljak emocija prolazim ovu godinu😩 To je ukrato moj put , svima nam želim sretno i veselim se druženju sa vama u narednim mjesecima❤️
Dobro došla! Čestitam i sretno dalje da te prati uredna i dosadna trudnoca ! 🤞
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ja cu se malo odjavit danas I sutra dok mi ne dodje nalaz bete, pa se javim sa rezultatima, malo placem I tako….
Svima puno srece dalje.. 🤍🙏🏻
Zao mi je da moras prozivljavat ovako nesto 😔
Sretno sutra da te beta iznenadi s nekom lijepom brojkom i da ubuduce budu tekle samo suze radosnice 🤞🤞🤞🤞
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ja cu se malo odjavit danas I sutra dok mi ne dodje nalaz bete, pa se javim sa rezultatima, malo placem I tako….
Svima puno srece dalje.. 🤍🙏🏻
Imala sam biokemijsku i sve znam, ona je razlog što se ovoj trudnoći ni ne radujem kako Bog zapovjeda, niti sam opuštena, ni sretna, niti uživam u njoj.
Osluškujem svaki simptom i uvijek očekujem nesto loše.
Već sam u glavi spremila najgore scenarije.
Baš mi je žao što je tako, jako mi je žao.
Plus kod biokemijske sam odvrštala, isplakala se od sreće, ovaj plus ugledala, ništa, bez emocija ikakvih.
Ne da mi nije drago, naprotiv, presretna sam, ali se bojim sreće, jer imam to loše iskustvo.
Ti vec imas spontani jedan, vidim… ako ti ovo sada ne bude ok, odmah idući mjesec radite ba bebi, ne čekaj ništa. Piji Inofolic ili Ellovu, prije ćeš zatrudniti a i jajne stanice će ti biti kvalitetnije. Ja sam uz to zatrudnila.
Sretno i nema predaje ❤️
Hvala ti, samo vec sam malo mi je previse ako ni ovo ne bude ok. Onda bi stala I malo da se odmorim od svega toga...
😔
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Cure, meni danas lagani menga bolovi i donji dio leđa razvaljuje. Mislila sam da je sa tim gotovo, jel još nekome tako? Ludim do idućeg pregleda, a još malo imam. Čak idem u susjednu državu na taj pregled i Panoramu. Brojim dane i šizim polako.
I kada netko kaže da je trudnoća blaženo stanje, jeste za one koji su totalno needucirani, nemaju pojma o ničemu i što bi rekli orilo-gorilo. Za nas koji smo prostudirali sve u vezi oplodnje, začeća, razvoja bebe i slično, je stres na max!!!
Mislim da je to sve normalno i da ce nas stalno neke tegobe mucit do kraja trudnoce.
Meni par dana ne bude nista pa danas opet dolje osjecam nesto ne znam ni kako nazvat tu nelagodu. BW upalim i kad cujem taj najljepsi zvuk brige sve nestanu.
Meni su sad glavni simptomi mokrenje svako malo, po noci 2-3x se dizem, spavanje, glad , podrigivanje nakon jela pa od gladi, sise manje bole nego prije. Zna me iza rucka toliko oborit san jos za stolom da jedva dodem do kreveta 😅 Na dane vise vremena u danu spavam nego sto sam budna, a prosli tjedan ona sparina me umrtvila totalno.Tlak mi je nizi pa sam cila nikakva, umorim se i uspusem u cas.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Od previse brige i panike ionako nemas nista. Imam 2 uspjesne trudnoce iza sebe i sad sam trudna treci put. Osjecam se kao da mi je prva makar najmlađa beba nema ni 1,5god. U prvoj trudnoci nema sta mi nije bilo, od smeđeg iscjetka, vrtoglavice, nabijanje srca... gin mi je rekao da je sve to normalno jer tijelo prolazi kroz promjenu. Druga trudnoca mi je bila puuno laksa, ali jedan od prvih simptoma mi je bila jaaaaka bol u zelucu koja me probula usred noci i tu bol ne zelim nikome nikada. Opet mi je gin rekao da moguce da mi je tijelo na taj nacin reagiralo na promjenu. Sad ni neznam da sam trudna. Povremeni menstrualni bolovi, ali vecinu vremena nemam apsolutno nikakve simptome i necu vjerovati da sam trudna dok ne napravim prvi uzv makar imam 2 pozitivna testa 😅
Kod mene su bolovi u leđima bili prisutni vecinu trudnoce i sve dok nisu to probadajuci bolovi, nebi smjelo biti problema. Nerviranje moze samo nastetiti i tebi i bebi tako da se probaj umiriti, naci hobi/zanimaciju koja te opusta. Vrijeme ce ti brze proci, a neces toliko razmisljati o svemu.
Cure pitanje,da li je neka od vas koristila Reglan tablete za zgaravicu? Iskustva? Toliko me muci zeludac i zgaravica bukvalno kao da sam popila neku kiselinu eto..U kuci imam samo Reglan..
Cure pitanje,da li je neka od vas koristila Reglan tablete za zgaravicu? Iskustva? Toliko me muci zeludac i zgaravica bukvalno kao da sam popila neku kiselinu eto..U kuci imam samo Reglan..
Reglan je protiv mucnine i povracanja. Javi se sutra dr da ti nesto preporuci ili vidi u ljekarnoj sta mozes
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Soda bikarbona isto pomaze, a sigurna je u trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji