Evo me cureee 😊 Ležim i jedem, odjednom metem sve pred sobom. Strah me stat na vagu 😂 Krvaruckanje je još prisutno pa sam bas oprezna. Baby watcher ce se vjerojatno pokvarit koliko ga koristim 🤦♀️🤦♀️ Jedva cekam taj pregled za 2 tjedna. Jutros sam se odjednom probudila s trudničkim trbuhom pa sam malo fascinirana sad 😂
Hejj😍 ma samo ti jedi,kako se kaze ako netko prigovara pojedi i njih🤣🤣🤣
Koliko ga puta dnevno palis? Priznaj 😁🤣😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska 2-3 dnevno 🤦♀️😂 Sram me i napisat. Ali bude mi lakše. Jedva čekam osjetit neke pokrete, pa ću vjerujem malo odahnut. Kad stane ovo krvarenje slavit ću 🙌
Dubrovčanka iskoristi lijepo put za sebe i uživaj 🥰 Kupuj sitnice, uživaj na adventu i iskoristi svekrvu 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuska 2-3 dnevno 🤦♀️😂 Sram me i napisat. Ali bude mi lakše. Jedva čekam osjetit neke pokrete, pa ću vjerujem malo odahnut. Kad stane ovo krvarenje slavit ću 🙌
Dubrovčanka iskoristi lijepo put za sebe i uživaj 🥰 Kupuj sitnice, uživaj na adventu i iskoristi svekrvu 😂
Hhaha ma bas te briga,bitno da je tebi lakse ♡ I mene je spasio od brige ♥️ A vjerujem da ces za 2tj osjetiti pomalo ☺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska hahahhaa ja sad ponosna kako ga ne palim Al sam ga zato silovala prije. Pa eto uspjela i bateriju već mijenjati 🤣🤣🤣. A nije da sam satima slušala svaki dan. Zato Demi samo ti slušaj bebicu. Najljepše nešto. Još sad kad krenu pokreti. Ma divota. ❤️ I poslušati ću te za sve šta si rekla za put 🤣
Ja ću danas bor da okitim🤣 svake godine sve ranije i ranije. Al volim taj božićni duh. Ko malo dijete sam. Ja još stavljam čizmicu na prozor za Sv.Nikolu pa jedni drugima kupujemo slatkiše 🤣🤣
Silovala 🤣🤣 hahaha
Jooj bas divno za bor ♡ I mi stavljamo cizmice 😅😅
Obozavam Bozic i to doba 🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Joj, i ja bi ga najradije okitila odmah, ali čekam nekoga da mi dođe pomoći otpakirat i raširit bor, počistit iza kuću itd. jer ne smijem sama ništa dizat niti radit nepotrebne pokrete. Muž mi je i za ovaj Božić na brodu 😩😩 Poludit cu dok se ne vrati (tek za 2.5 mjeseca). Ovisim o mojim starcima i svekrvi, svaka im čast jer nebi prezivila bez njih ali nas dvoje smo navikli na svoj mir. Sad mi njega nema, a oni stalno ulijeću sa tećicama, vrećicama, posudama, a ja ko kip ležim 😩
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Žene čitam vas, ali ne stižem ništa pisati, kod nas bauštela žestoka 😂😂 ali zalaufali se pa se ne žalim 😅
Šti se tiče putovanja, ako je sve ok ja bi uvijek išla svuda, naravno uz češća stajanja i to, da se baš ne nabija cerviks, ali nema razloga da si sad sve uskraćuje trudnica ako je stvarno ok.
Ja sam u prvoj trudnoći zadnji put odradila u 34. tjednu, išli na produženi vikend u Ljubljanu, još ja budaletina zaboravila pokupit papire sa stola, trudnički fascikl, jel haha
Ali sve bilo okej, a za ne daj Bože pa postoje bolnice posvuda, mislim šta možeš sad i ako neš bude. Može biti i kod kuće dok sjediš realno 🤷♀️
Vi koje ste imale dobre preglede čestitke ❤️❤️❤️ ja sad već čekam svoj, još malo 🤭🤭
Ja ću danas bor da okitim🤣 svake godine sve ranije i ranije. Al volim taj božićni duh. Ko malo dijete sam. Ja još stavljam čizmicu na prozor za Sv.Nikolu pa jedni drugima kupujemo slatkiše 🤣🤣
Blago tebi, moj muž "grinč" nam ne da. Prošle godine smo ga (mala i ja) jedva nagovorili dan prije Badnjaka da kitimo i to samo mali bor na katu. Za veliki nije htio ni čuti! Ako ima neka neki savjet ili tabletu za njega, slobodno javite 😋🤣🤣🤣
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Tejuska hahahhaa ja sad ponosna kako ga ne palim Al sam ga zato silovala prije. Pa eto uspjela i bateriju već mijenjati 🤣🤣🤣. A nije da sam satima slušala svaki dan. Zato Demi samo ti slušaj bebicu. Najljepše nešto. Još sad kad krenu pokreti. Ma divota. ❤️ I poslušati ću te za sve šta si rekla za put 🤣
Ma samo daj,ja sam ga okitila prije 3 dana 🌲I baš sam danas dragom kupila slatkiše i šibu za čizmicu a on je jadan bio u panici jer on meni ne smije slatkiše radi povišenog šećera pa sam si izabrala 2 knjige koje mi je naručio... 🤩
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dubrovcanka, narucila sam istu kadicu kao i ti s one stranice gdje je bio popust. Upravo je kadica stigla, zadovoljna sam, ali nema onih nogica kako je na slikama prikazano (ko stalak), jel tebi dosla kadica?
Trudna sam 19. tjedana… sinoć sam prilikom saginjanja osjetila bol mislim u mijevom jajniku koja je potrajala cca 10 minuta… trebam li biti zabrinuta? 🙁
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji