Sunašce sve najbolje ti želim za rockas 🥰♥️🎉 da ga lijepo provedes ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, sad ja ovako nevezano ulijećem s pitanjem.
Znate li za neke dobre knjige koje prate recimo djetetovu prvu godinu života? Baš bi si nešto uzela ali u moru svega nisam shvatila šta bi bilo dobro.
Ako ima neka mama koja je već nešto čitala ili trenutno čita, bila bih zahvalna za preporuku :)

Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
I ja bi neku knjigu ovako trudnoća dojenje i beba za nas koji nemaju pojma o ničemu. Onako sa sličicama da je bogata
e to to... ni ja nemam pojma o icemu

Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
I ja bi neku knjigu ovako trudnoća dojenje i beba za nas koji nemaju pojma o ničemu. Onako sa sličicama da je bogata
Svakako preporučam roda.hr. odete na izbornik, pa dokumenti, pa Rodine brošure, letci, slikovnice. Mislim da je to super za početak i uvijek se možete vraćati i iznova čitati, a besplatno je. Ja sam vjerovala samo njihovim informacijama o dojenju!

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutro ♥️Omerta pa bas te sastavilo😪nisi bome ni ti dobro..
Nadam se da ce vise to sve otici k…i da budes bolje 🙏
Koliko si sad vec dana?
Hvala cure na savjetima i podršci..
Pa tamo negdje od 20.11. su krenuli blaži simptomi.. A od 24.11. temp preko 38. Sva sreća samo navečer.. Ostale simptome sam navela već par puta. Ovu noć temp nije bilo.. Ali sam loše spavala.. Mala budna od 6 ujutro jer si je jučer preskočila popodnevni spavanac pa je čorila već prije 20h. Ona se naspavala, a ja ko zombi. Malo sam se muvala po stanu, al baš sam si nikakva, umorna i bez energije.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure, sad ja ovako nevezano ulijećem s pitanjem.
Znate li za neke dobre knjige koje prate recimo djetetovu prvu godinu života? Baš bi si nešto uzela ali u moru svega nisam shvatila šta bi bilo dobro.
Ako ima neka mama koja je već nešto čitala ili trenutno čita, bila bih zahvalna za preporuku :)
Hej, od više mama sam dobila preporuku za knjigu dr. Jovančevića Godine prve zašto su važne. On je naš dosta cijenjeni pedijatar s godinama iskustva pa eto mislim da ta nije loša. Nisam se još toliko bavila time jer sam još na trudničkoj literaturi tako da zasad samo to;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
MarijanaMartinantivakseri su inače ljudi koji su apsolutno protiv ikakvih cjepiva, obveznih ili neobveznih, a to tvoja gin ne može biti i da hoće, za sestru također sumnjam da može pa nije okej s tvoje strane da ih tako oslovljavaš. … možete svi svoje stavove zadržati i za sebe 😑…
Zanimljivo razmišljanje. Onda ću se ispraviti ona je antikoronavakser,haha Ja s njom nisam dijelila svoje mišljenje, niti imam takve potrebe. Podijelila sam s vama baš sa ciljem "vas" koje drugačije mislite da čujete i medicinske informacije koje podupiru odluku ne cijepljenja. Netko je pitao za "identitet" sestre i nisam ga navela jer mi to nije cilja. Ja bi voljela da i ostale dijelite info od svojih dr na temu cijepljenja i korone, iako se možda ne slažete s njima, jer bi ja voljela čuti i drugu stranu "onu za cijepljenje" koju nažalost trenutačno nemam gdje čuti! Medije ne pratim jer mi je to previše ispiranja mozga i ne želim se trovati. Vjerujem kako niti jedna od vas ne ostvaruje profit od bilo koje info koju podjeli o koroni i zato vam vjerujem. Sorry ako sam tebe ili nekog uvrijedila! Ti ćeš mi biti cimerica u rađaoni 😜, zato "no hard feelings"!! 💕💕🥰🥰
Ja sam samo pitala di ženska radi (ne znam jesi mislila pod to za identitet) jer mi je zanimljivo gdje je ovu statistiku većeg broja pobačaja i deformiteta kod beba nakon cijepljenja mama izvukla, možda na placu?! Uopće me ne iznenađuje što zdravstveni djelatnik ima takvo mišljenje, nažalost nije uopće u manjini. Ali ajde ti si je pitala.. barem nije sama krenula s propovijedi.🤭
Nego da te pitam u kojem tjednu si se cijepila i kako si podnijela? Ja planiram idući tjedan otići po booster dozu, a druga doza me fino smlavila pa da se pripremim🙃🙈
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Katja, sunašce ako imate iskustva s aderma i trudi kozmetikom voljela bih čuti vaše mišljenje. Ja sam osobno počela koristiti adermin gel za tuširanje jer sam imala neke dermatitise blage i to uvijek zimi. Previše tuširanja vrućom vodom na osjetljivu kožu napravi svoje, sad sam pametnija🙈 Meni se aderma čini super pa bih ju samo nastavila koristiti i za dijete.. a za trudi sam čula da je isto super. Tnx😘
Meni je adrema bila odlična. Koristila sam je za klince.
👍 tnx;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Bokic curee! 🌸
Hvala na lijepim zeljama za pregled 😊! Idem u 16h pa cete dobiti izvjestaj poslije!😉
Omerta bas mi je jako zao sto te je sastavilo tako 😏 bem ti koronu i sve vise... Drzim fige da je sad ovo bio vrhunac kod tebe i da krece na bolje.🍀🤞
---
Netko je pitao za knjige. Ja citam od dr Jovancevica Godine prve i zasto su vazne. Ima super savijeta od dojenja, izdajanja, njege bebe, sto kada je beba bilesna u kojem trenutku ici na hitnu ili kod dr. Pa sve do prehrane itd. Imam ih jos par pa kad procitam javim dal su dobre. 😉
Anchy Imaš li šta od toga u pdfu?
Kada u google upišeš Godine prve i zašto su važne pdf izbaci odmah da se skine knjiga, probaj 🙂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji