Bambolina nisam ga ni pitala, samo sam naručila 🤣
Informaciju će dobit kad dostavljać dođe na vrata.
Snižen sa 600 na 350 pa računam da sam dobro prošla, ikeini su svi 8 ili 11cm visine. Ovaj Perfectin je 13cm pa nadam se da je to bolje, kad krene skakati i divljati nek je deblji i stabilniji 😂
Ja sam isto htjela pomičnu stranicu i kotačiće ali bi da je obični bijeli bez ikakvih medeka i uzoraka.
Takav sam našla u Kretexu jedino me muči što ga nigdje ne mogu pogledati prije kupovine, ne znam gdje ima u Zagrebu.
Ovaj mi je super:
https://www.kretex.hr/proizvod/krevetic-ana/
A Ikein Guliver mi je isto lijep. Njega idemo pogledati u subotu, samo nema ni kotacice ni pomicnu stranicu 🙄
Točno to i ja želim. Bez medvjedića, da se stranica miče i da ima kotačiće.. Odoh i ja vidjeti madrac 🙋🏼♀️😂
Moja sogi ima Bernarda madrac i jako ga hvali
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
A šta se tiče zuba meni je na početku trudnoće se okrhnula šestica i skupljam hrabrosti da odem to riješiti. Inače ne otvaram usta bez anestezije 😳.
Robica.Koje ste bodiće veličine najviše kupovale u početku? Vidim da za neke bebe bude i 56 malo kad se rode?
56 pa nadalje jer su mi svi rekli da ne kupujem 50 da ce mi to bit pretijesno i nece bit komotno ako je beba npr 52,54 duga. Pa sam onda od 56 nadalje da se nade za svaki slucaj od svake velicine par
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja sam naručila madrac za krevetić iako nemamo krevetić 😂
Ali dobro, ionako trebam standard 120x60, Perfecta Dreams vam ima još danas sve madrace na -40% pa smo mi sebi krevet i madrac i maloj madrac. Njen krevetić planiramo ovaj vikend ići tražiti. Sviđaju mi se ovi Ikeini jer su jednostavni i lijepi ali nema niti jednog na stanju.
Kako ste odabrali madrac, je li muž rekao bilo koji? 😂😂 Ja isto gledam Ikeine krevetiće, ali sam našla i u Lesnini za ok cijenu..
Stigli mi nalazi od jučer, glukoza je nakon 120min 4.9 što mi se čini ok.. Ali mi se mislim da s mokraćom nešto nije ok, piše kao bakterije u mokraći - dosta, također imam i nekoliko povišenih vrijednosti pa ako se itko razumije u nalaze da vam ubacim tu.. Inače, gin je popodne danas, ne mogu dočekati da ga nazovem.. 😐
Njemu je svejedno. Odma dobim paru na usi pa vecinom kupujem sve sama. Ne zamjeram jer smo u radovima u kuci i ima 1001 posao u glavi. Tolko sam se veslelila skupa s njim oko bebe a sad opce nemamo vremena oko toga svega skupa uzivat. On nema jer radi doma u kuci i na poslu od jutra do mraka. Tu nemam sta rec, dusu bi grijesila tako da nije da je hladan nego ne stigne. 😂Ali bolje je i da ja odaberem 😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
TiNa evo mene ne šalje na Ogtt. Mojih par frendica isto ga nije radilo 😄. Prije 4 mj glukoza 4.7,sad 4.4. Kaže da je to super i da nemam potrebe.
Super da te ne salje, mislim, dobro za tebe, i meni je bio 5,1 pa 4,5 Al opet me salje.kao to postepeno uvode pod normalnu pretragu od 25,do 28 tj u
Trudnoci. Kako god bilo obavit cu i nadam se da nemam dijabetes i da ce mi sve bit oke....
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Ja sam za sad uzela nesto malo broja 50 tek toliko da se nade. Doslovno 2bodica, 1 pidamicu i 2 para hlacica. Ostalo sam sve 56. Kad stignu svi paketici moram pobrojati pa vidjet sta mi fali. I onda sam mislila jos par stvarcica 62 kupit da se ima. Ostalo cu ovisno o tome kako beba bude rasla i vrijeme se mijenjalo. Kad budem rodila ce sigurno bit jos jako hladno a do 62 mozda stigne brzo a mozda bude vec zagrijalo.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro ☺Tina ma super sam sada,hvala ti ♡
Alena ja od covida imam uzasno niski tlak,nikada ga nemam inace,vec uvijek onaj tzv.skolski.
Dakle vec par veceri za redom ja imam probadanja u prsima,kad zatvorim oči mi se strašno vrti,bole me uši,kao neki pritisak.Da li je i tebi tako kad je nizak?
Ali svakako,svakako ne bi smjeli biti tako bas izjednaceni.
Mjeri si ako treba svaki sat vremena i kazi obavezno dr.ako te ne slusa idi na hitnu.
Meni je najblize nedavno bila razlika 10,ali 2 je bas ono🤔
Meni ti je tako vec 3puta sad u trudnoci bilo jer sam imala niski tlak inace imam skolski. Nakon dorucka i kave popijem 0,03onu malu casicu za rakiju nalijem aronije. A poslje rucka 3,4 gutljaja crnog vina. I tako odrzavam. Nece ti nista biti. Probaj. 3puta mi se vec zacrnilo cim vrijeme vani varira. I pij dosta tekucine da se "dizes" i da ti se krvne zile pune.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Alena ja od covida imam uzasno niski tlak,nikada ga nemam inace,vec uvijek onaj tzv.skolski.
Dakle vec par veceri za redom ja imam probadanja u prsima,kad zatvorim oči mi se strašno vrti,bole me uši,kao neki pritisak.Da li je i tebi tako kad je nizak?
Mjeri si ako treba svaki sat vremena i kazi obavezno dr.ako te ne slusa idi na hitnu.
Meni ti je tako vec 3puta sad u trudnoci bilo jer sam imala niski tlak inace imam skolski. Nakon dorucka i kave popijem 0,03onu malu casicu za rakiju nalijem aronije. A poslje rucka 3,4 gutljaja crnog vina. I tako odrzavam. Nece ti nista biti. Probaj. 3puta mi se vec zacrnilo cim vrijeme vani varira. I pij dosta tekucine da se "dizes" i da ti se krvne zile pune.
Tina,ja ti nikako ali nikako nemrem aroniju,u par navrata sam probala,dobila takve mucnine i povratila.To mi je zbog te moje neredovite stolice,tako mi je vecina opg-ovca rekla,previse toksicnosti u tijelu i zato imam mucnine🙆♀️💁♀️
Zar nije da crno vino znatno snizava krvni tlak 🤔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Samo da javim da je tlak bio skoro isti i kod doktrorice i da je vidjela i slike od tog prijasnjeg tlaka i da ona kaze da je to normalno u trudnoci da divlja tlak sad ne znam jel ja nisam normalna ili ovi doktori ovdje nisu normalni da je to njima uredu 😉 ja doktor nisam pa ne mogu nikom nista govoriti i da nesmiju mi nista dati za taj tlak samo slana juha i to je to 😊
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Sve isto kao sto si i opisala. Svaki doktor isto kaze da je to uredu... stvarno sam preumorna vec 2 doktrora pitam za isto i svaki kaze istoo da tlak divlja da sjednem da se odmorim itd sto vise tekucine ja sam i tako kao zaba neka uvjek bila problem je sto je skoooro isti takav tlak bio i kod doktorice i ona smatra da je to ok ja stvarno ne smatram da je to ok prva mi je trudnoca ne znam nista svega me je strah
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Alena nadam se da ti nece onda vise tako divljati 🥲
Sto se tice odjece ja cu imati od 50 sigurno,ne puno toga jer za cas prerastu. Moji su 56 nosili pa sigurno 3mjeseca tak da se ne mislim gomilati sa robicom.Svakako kad vidis kaj ti fali ili muz moze skociti ili netko,a na kraju krajeva dobar internet nas pa si narucis i za 2 dana na adresi 😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji