Dubrovcanka cestitaaaam 🤩🤩🤩🥰🥰💝💝💝
Ima li koja od vas ovdje skoliozu? Tko u tome slucaju odlucuje moze li se na prirodan porod?
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
U 11:00 stigla je naša Leoni💓
49 cm i 3360 g.
Bez induciranog poroda 😄
Čestitam 🎉🎉🎉🎉💕💕🥰
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ima li koja od vas ovdje skoliozu? Tko u tome slucaju odlucuje moze li se na prirodan porod?
Moja frendica ima skoliozu i to onak dosta, ali nije bilo uopće upitno hoće li prirodno, jedino što kad su joj htjeli dati epi, nisu mogli zbog skolioze. E sad za neke baš elstra jake skolioze ne znam kako ide
Termin 26.03.
U 11:00 stigla je naša Leoni💓
49 cm i 3360 g.
Bez induciranog poroda 😄
Cestitam 🥰🥰
Imam ti ja skoliozu i bila sam na pregledu kod ortopeda i rekao mi je da skolioza, pogotovo mojih stupnjeva iskrivljenja, nije prepreka za prirodan porod. Rekao mi je da su kukovi fleksibilni, zdjelica na mjestu i da sam drugorotkinja i da misli da će to ići bez problema.
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Dubrovcanka cestitam ti od srca. Leoni je taman ni prevelika ni premala 💓
Dubrovcanka čestitam 💕
Čestitke i svim ostalim mama koje su rodile dok nisam bila aktivna.🥰
Kod nas ništa.. I dalje samo jedan prst otvorena, trudova ima ali slabi i ništa ne pokreću.. Ne daju gel niti drip, kaže čekaju 18-24h nakon što pukne vodenjak 🤷🏻♀️
Uglavnom, ludim..
Ali hvala vam na čestitkama za rođendan 😊❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Maya dobro ako nije bolno jako pa da te ne iscrpe,drzi se♥️
I sretan rockas 🎉👑
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo me.
Oko 19 h dobila taj crb balon. Gdje ugrade te kuglice i napune ih fiziološkom. I onda u ponoć dobijem normabel za smirenje. U 6 h ujutro vade balončić, u 7 h dobijem čepić i pod tuš i u 8 h idem u rađaonu. To je plan ako se ne pokrene prije po noći. Za sad nemam trudove. Bila sam otvorena 1 cm.
A cimerica već ima trudove na 4 minute, njoj je isto balon stavljen.
Sortiraj odgovore
Najstariji