Dubrovcanka i Nensy želim vam puno sreće sutra ❤️😘 🍀
Magy ja u svakom slučaju nosim oba broja, nikad ne možeš biti sigurna kolika će beba biti 🤷🏻♀️
Dubrovčanka samo sam ti brzinski došla zaželjeti sreću ❤️ ništa se nemoj bojati, sutra te čeka nešto najljepše na svijetu 😇❤️
---
Ja vas stalno čitam kad ulovim vremena, ali nikako da dovršim ni bilješku koju sam krenula pisati u bolnici još😶
Imam doslovno 2 sisobera, starija ne prestaje tražiti, jako ju pere beba navečer i ujutro tj. taj period kad smo u krevetu. Osjećam se kao one muzare iz filmova. Ona je cickala tipa 1x,2x dnevno.. Taj dan kad sam dobila trudove niti jednom nije, a onda po dolasku doma tj. kad je skužila da beba stalno sisa, promjena priče 🙃
Izašla sam iz bolnice s 12kg manje, kladim se da će i ovaj ostatak od 4kg otić kroz 10 dana ak ne i prije ovim tempom 💩💩
Vidim da ste me poslušale s rađanjem, čekate moj izvještaj, nema da bebe izlaze😂
Jbt jesmo komedija od teme, stvarno hrpa nas probila sve žive planove i datume
Idem sad spavat s nadom da ću vam sutra zakeljit kilometarski post 🙉
Sretno svima sutra…
Trebala bih savjet… Pripremila sam kompletic za izlazak iz bolnice za bebana. Broj 56… Smatrate li vi iskusniji da bih trebala za svaki slučaj uzeti i 50? Napominjem da je on od početka nešto manji, stalno nekih 10 dana manji od tjedna u kojemu je. U petak ako me ostave u bolnici rekli su ide par dana saniranje tlaka i onda indukcija. Znaci po mojoj procjeni napunio bi 38 i koji dan… I ne bih voljela da pliva u nečemu.
Moj savjet ti je da pripremiš jedan kompletić 50. Ja sam isto imala spreman jedan manji i jedan veci kompletić u torbi. Sara nije imala ni 3kg i plivala je u 56, ajd sto je estetski smijesno vec bi ona izvukla noge i uvukla obje u jednu nogavicu i sva se zapetljala. Pun ormarić robe a sve joj je bilo preveliko pa smo mi nakon izlaska kupili par kompletica 50 i evo jos ih nosi. 🙂
I to smo jedva nasli u C&A jer u dućanima nemaju baš puno tih malih veličina, čak smo joj uzeli i 2 kompletića za dečke u nedostatku boljega 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dobro jutro cure 😊
Sretno danas sa pregledima tko ima 🤞
A curama koje se spremaju na inducirani želim što brži i bezbolniji porod 💕🥳
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Dubrovcanka i Nensy sretno danas! ☺🎀
Arsencres drago mi je da si se javila i jedva cekam duzi izvjestaj. Ovo za sisanje ocekujem i kod sebe slicno uz sigurnu dramu starijeg dok vidi bebu da sisa. Bit ce veselo 😂. Jedva cekam. Iduci tjedan cu i ja dobiti svoju bebicu, sad ce bebe jedna za drugom 😍.
Ante 💙 Maro 💙
Sretno cure s indukcijama i pregledima danas 🥰
Arsancres kad budes pisala, napisi o oporavku iza poroda, znam sa ti je prosli oporavak bio tezak pa se nadam da je ovaj bolji i znatizeljna sam😀
Jutroo ♡
Dubrovcanka i Nensy sretno jos jednom 🥰🥰🥰🥰
Arsancres faliiiis ♡♡
Sunasce cestitke na ulasku u 40tt 😁🎉
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA💚👶🎀
Tonka341 - 17.03
Sunašce83 - 17.03
Meri97 - 18.03
Maya34 - 18.03
Margita1906 - 18.03
Magy107 - 18.03
Niki777 - 21.03
Katsy - 21.03
Demi30 - 22.03
Amelie - 22.03
Tejuska - 22.03
Boobamara - 22.03
Omerta - 23.03
Anchika - 24.03
Mrzlopoljka - 24.03
Dani30 - 24.03
Anchy_23 - 28.03
EvaKB - 30.03
Luck - 30.03
Plavo_nebo - 01.04
Lovely_ - 06.04
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres - super za kg! Ja se isto tome nadam 😅 bitno da si ti dobro, javi se kad mognes 😀
DANAS - sretno vam zene drage, danas je dan! 🤞🤞👶👶
Broj odjece - ja imam najmanje 56 broj..bas ako vidim da ce zatrebati 50 budem brze poslala nekog po par stvarcica u C&A/H&M..to nam je blizu
Ja isto nemam ništa 50, samo 56 i od toga nemam baš nešto previše 😂 A da netko će otići u trgovinu, nekak si mislim bolje tako nego da skladištim i onda ne koristim 🤔
Termin 26.03.
Sortiraj odgovore
Najstariji