Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    07. Ožujak 2022. 18:08

_Katja_

Super mi je ovo kad je Arsancresjavila da je rodila kako su redom krenule pisati novopečene mame 🤣🤣 Nooha, Elle, Coksa… Plasite nas da se ne spava u pet ujutro 😅

Odlicno zapažanje 🤣🤣🤣 taman sam ga nahranila ...pa usput malo posurfam kad on zaspi...
    Dakle cure spavajte još dok možete 🙈🙃🙈
    CEZAR tako je ja sam rodila 33+ 5...
    Ako nešto želiš pitati daj neki kontakt gdje ti se mogu javiti! 

Margita1906
    07. Ožujak 2022. 21:00

Cure, meni počeo curiti kolostrum, to je normalno jel? Ne moram ništa raditi s tim? 😂

Termin 26.03.

• katsy
    07. Ožujak 2022. 21:18

Danasnji pregled super, sljedeci je 14.03. Tejuska kada stignes...🤗
    Ugodnu vecer vam svima zelim i lijep san (barem par sati u komadu prije nocnog pišanja) 🤣🤣
    Bris mi je negativan 👍👍 samo sam dobila canesten vaginalete jer kao uocena je gljivica koje ja opce ne osjetim..al nema veze
    Petrova - jel trebamo na kraju uputnicu za porod? Znam da smo pricali o tome al sam zaboravila
    Uhobolja - imam vec 4 dana uhobolju, najvise kad jedem i pomicem celjust..zovem dns 2 poliklinike i termin mogu dobiti tek za 2 tjedna (termin za rodit mi je tad hahah) ma uzas..idem u ljekarnu da mi daju nesto za ublaziti bol i nista ne smijem..doslovno je rekla zena da moram trpit i po potrebi lupocet..Krasno 😔 

Omerta
    07. Ožujak 2022. 21:22

CoKSa

_Katja_

Super mi je ovo kad je Arsancresjavila da je rodila kako su redom krenule pisati novopečene mame 🤣🤣 Nooha, Elle, Coksa… Plasite nas da se ne spava u pet ujutro 😅

Moja beba spava, ali ja tako tesko zaspim poslje dojenja. Uglavnom se po pola sata rostiljam na krevetu. I jedem slatko.

Zanimljivo, mene je to dojenje u početku znalo  uspavati, možda su tako hormoni djelovali na mene ili sam bila premorena. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    07. Ožujak 2022. 21:29

Katsy, jesi sigurna da je to uho.. Mene je znalo probadati u tom predjelu, ali zbog zubnog mesa i baš taj dio blizu uha di se spaja čeljust. Ne znam što bi ti preporučila. Možda neki oblog?? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• katsy
    07. Ožujak 2022. 21:40

Omerta

Katsy, jesi sigurna da je to uho.. Mene je znalo probadati u tom predjelu, ali zbog zubnog mesa i baš taj dio blizu uha di se spaja čeljust. Ne znam što bi ti preporučila. Možda neki oblog??

Omerta - pa sa ti budem iskrena nisam najsigurnija da je uho, al ono ne vidim i ne osjecam nikakvu bol na kuckanje zuba ili otecenost zubnog mesa. Boli onako do zivca mozga kad zagrizem na desnu stranu i bol bude bas unutra u uhu. Kad ne pomicem celjust ne boli nista. Ugrijala sam si termofor taman pa cu malo s tim,nezz ono..iritantno je i neugodno. Jbmti samo da se ne zakomplicira i da ne bude upala. Tog me strah samo.

seka_Frida
    07. Ožujak 2022. 22:14

Strpaj cesnjak u uho i zakelji flaster da ne ispadne 😉

katsy

Omerta

Omerta - pa sa ti budem iskrena nisam najsigurnija da je uho, al ono ne vidim i ne osjecam nikakvu bol na kuckanje zuba ili otecenost zubnog mesa. Boli onako do zivca mozga kad zagrizem na desnu stranu i bol bude bas unutra u uhu. Kad ne pomicem celjust ne boli nista. Ugrijala sam si termofor taman pa cu malo s tim,nezz ono..iritantno je i neugodno. Jbmti samo da se ne zakomplicira i da ne bude upala. Tog me strah samo.

Amelie
    07. Ožujak 2022. 22:20

Katsy mene ti kod uhobolje zna spasiti da zagrijem na pokožici luka malo ulja.. onako na tavi.. onda malo čekaš da se ohladi i to u uho uliješ i staviš vatu. Pomaže i pazikuća, ali ovo mi je bilo uvijek bolje.. iskreno mogla ti je dati sigurno nešto u ljekarni, onaj otosol bar. Ma idu mi na živce, najlakše je reći ne možete ništa. A ako je od zuba.. isto probaj s četkicom što više masirati da nije slučajno umnjak ili da ti se nije zavukao komadić hrane pa krene oticati od ispod.. i malo grgljaj s čajem od kadulje ako ispadne da je zub jer je ona dobar antiseptik, ali nemoj piti taj čaj. Nadam se da će proći!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    07. Ožujak 2022. 22:26

Margita1906 skupljaj😂😂 zezam se, normalno je😊
    Katsy ma smijes otosol, otogal kapi. One u sebi nemaju antibiotik, vec su samo anestetik za smanjenje boli. Njih se smije i za vrijeme dojenja. Ako ti prode u upalu dobit ces maxitrol ili tobrex kapi ili antibiotik u tabletama. Sve se to moze samo uz dozvolu ginekologa. Zato pise uvijek u uputstvima savjetujte se sa lijecnikom. Oni se svi ograde za trudnice.
    Ili rezanj cesnjaka u uho na sat vremena, zagrijano maslinovo ulje na gazicu i stavi u uho na sat do dva. 

• LucyLu95
    07. Ožujak 2022. 22:57

Pozdrav ,nova sam ovdje(općenito u koeišu foruma) ne snalazim se baš 😏😏,znam da nije direktno pitanje povezano s temom grupe ali može biti  ajmo reć podtema, paa dali mi možda netko može dati kratak odgovor(utjehu)ko ima prijašnjih iskustva čisto za razbibrigu  ,ako mozete dati koji savjet i koje iskustvo…u 32 tjednu su mi rekli da mi je cerviks 24mm,i preporučili mirovanje ,danas 34 tjedan nalaz glasi… uterus mekan bezbolan,primjereno plodne vode,posteljica u fundusu,cerviks  24mm,oblika Y i dali strogo mirovanje,pa me zanima koliko ste dogurali i dali ste rodile u terminu,prenjele,ili ste prijevremeno…dali je striktno da Ce porod biti prijevremeni?? Ako ima koja cura da se snalazi s tim njihovim nalazima…čekam 13.3.da odem kod dr koja mi prati trudnoću pa cu je ispitati…ove doktore u bolnici mi je bilo neugodno propitkivati….

Hvala vam puno od ♥️♥️🙏🌹 termin  mi je inače 18.04.
    ♥️😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.