Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    07. Ožujak 2022. 08:18

Arsancres

…ovo je baš predivno iskustvo potpuno prirodnog poroda koji sam tako jako željela ❤️

Nema ništa ljepše nego roditi svoje dijete. Pusa velika i čestitam ti od srca. 🍀🍀🎉🎉🎉🥰 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Ožujak 2022. 08:21

Arsancres cestitam mamasita. Uzivaj u smotuljku srece i pisi nam kad stignes 🥰😘

Tweety88🐞
    07. Ožujak 2022. 08:21

Arsancres cestitaam! Bas si zena zmaj! Jako mi je drago da ti se zelja o prirodnom porodu ostvarila! Dobrodosla mala djevojcice ❤
    Cezar super da bebica napreduje, drzite se!
    Dubrovcanka cestitam na punih 40 🤩 ajmo Leoni!
    Sretno na pregledima danas 💪🏻
    -
    Jel nekog od vas bole leda kod trtice? Mene krenulo prije 2 dana pa ne znam sto bi to moglo znaciti 🙈

💛🧡

Omerta
    07. Ožujak 2022. 08:22

Arsancres

Samo da javim da sam rodila jednu bezimenu djevojčicu još uvijek od 4220g i 52cm 😇tek sad sam došla u sobu pa se dočepala stvari. Bila sam kući do nekih 11 i onda su već krenuli baš jaki trudovi, čak nisu bili ni neš na kratak razmak, tak 7-9 min, klikala i ja na aplikaciji, neki preskocim i tak u krug, ali su bas jako bili i vec sam se dovela u situaciju da ne mogu ni prodisati. Dosla u bolnicu, 8 cm 😇 sve se tako brzo odvijalo da sam mislila da muz nece stic unutra u boks, usla u boks malo iza ponoci, rodila u 2.03 ❤️
    Još nisam s glavom na TI, prebrzo se sve dogodilo, kad nadođem malo vam napišem više, ali iako je nenormalno bolno, ovo je baš predivno iskustvo potpuno prirodnog poroda koji sam tako jako željela ❤️

Nadam se da će do sutra neka nastavit niz, ide nam ekspresno 🤪🥰

Woohoooo!!! 🥳🥳🥳 Bravo ženske!! Čestitke na brzinskom porodu i malenoj bezimenoj!  Baš mi je drago da je sve bilo kako si i sama željela!
    Ako te išta tješi ni mi još nemamo ime, a mislim da nećemo ni do poroda.  Lako za ime, bitno da je sve drugo ok! Brz oporavak i uživajte u maženju! 💖

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    07. Ožujak 2022. 08:29

Sunašce83

Omertakako je malecka?

Ej pa dobro je ona otkad nije imala temp, a imala je samo onaj jedan dan u četvrtak i nismo ni skidali jer nije išla preko 38.5. Kašalj je još prisutan, al ne u tolikoj mjeri. Danas će nadam se u vrtić. 🤞

Omerta
    07. Ožujak 2022. 08:35

Dubrovčanka

Magy107 daaa. Idem za uru sam naručena 😄🤞🏻❤️.

Sretno na pregledu! Javljaj situaciju! 

zana89
    07. Ožujak 2022. 08:46

Sretno na pregledima danas i da vam sve prode super 💞
    Arsancres cestitam ti, zelim vam brz oporavak ❤

• katsy
    07. Ožujak 2022. 09:25

Arsancres- cestitke od srca! Uzivajte i brz oporavak zelim, bas je curica velika i neka je, bas mi je drago 😅 Porod mi se cini idealan..👍👍
    Sunasce- cini mi se da se pripremas 🤞🤞
    Dubrovcanka - sretno ti na pregledu! Jesi li ponila kofer sa sobom? 🤣 Ja evo cekam u TA..meni bris jos nije dosao,bas jutros provjerila na Portal zdravlja, valjda ce mi ga ovdje dati. 

• Hukica
    07. Ožujak 2022. 09:30

Arsancres čestitam na djevojčici, tebi brzi oporavak, super što je sve prošlo prirodno i brzo🥰🥰🥰
    Dubrovčanka sretno na pregledu i neka nas tvoja djevojčica iznenadi svojim dolaskom 🤞🤞

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

Maya34
    07. Ožujak 2022. 10:22

Arsancres čestitam na bome veeelikoj curici 🥳❤️🥰 Ti si žena zmaj s obzirom kako si sve to smireno odradila 😊 Sada se odmori i onda brzoo velikoj seki doma 😊❤️
    Dubrovcanka i Katsy sretno na pregledu 🤞😊
    Magy bravo za super stav ☺️ i sretno 🙂❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.