Sunasce op op znaci ti se bas pripremas 💪🏻🤩
Posvudusa ma to se sve promijeni za cas, budi sretna da ti je tako. Beba ce svakako izaci 😂
💛🧡
Sretno svima na pregledu.
Cure ja sam evo na (nadam se zadnjoj) kontroli kod dijabetologa. Radi ona doktorica koja mi je, ako se neka od vas sjeća, spominjala inzuline na savršene vrijednosti secera. Ona koja me nasekirala da nisam dva dana sebi dosla. Loš stav, ponižavanje i pretjerivanje. E ta radi danas. Aliiiii, spremna sam završiti s njima sa stilom! Neka kaže što hoće, moji nalazi pričaju za sebe
. Danas se ne dam.
Samo oštro ili kroz jedno uho unutra a kroz drugo van! 🍀🤞🙏 Sretno
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Arsancres čestitam na divnom porodu ❤️❤️ Kako si to dobro odradila 💪🏻 A mala je bas veeelika 😮 Ne sjećam se sta su tebi govorili za kilažu na procjeni pa sam se iznenadila 😊
Cezar bravo 👏🏻 Drago mi je da vam dobro ide 🥰
Magy sretno, to je stav 💪🏻
Dubrovcanka ne brini, to se u sekundi okrene. Ja sam malu rodila s 40+4, puno hodala taj dan, nije bilo nikakvih znakova, i onda legnem iza ponoći kad krenu trudovi 🤗 Držim fige da se Leoni sama pokrene 🥰
I ja čekam na pregled… Sretno ostalima tko ima!
Super mi je ovo kad je Arsancres javila da je rodila kako su redom krenule pisati novopečene mame 🤣🤣 Nooha, Elle, Coksa… Plasite nas da se ne spava u pet ujutro 😅
Cezar bas mi je drago da je beba dobro, to je mala hrabrica!
Magy cestitam na zavrsetku s tom doktoricom a ponasanje ljudi uocpe necu komentirati..
Dubrovcanka njoj je lijepo unutra, ona ce kao i coksina beba, sama odlucit kad ce van 😁😁
Arsan velike čestitke!! Mrva je pravi komad bebe.. 🤩🥰 Neka je sve ispalo kako si htjela, nadam se da će tako ostati i dalje u bolnici i da vam što brže prođe!;)
Čitam kako si rekla da je nenormalno boljelo.. pa si mislim ahh.. pitao me nedavno netko jel se bojim boli. Reko pa ne, ali mene u životu ništa nije nešto ekstra boljelo pa eto stvarno ne znam što očekivati 🙈 Ne znam kako ću reagirati.. baš je to Tricky.. stvarno se moras skroz prepustiti svome tijelu i ne biti kontrol frik😆 A kad je tako prirodan porod čovjek se uzda u te neke naše endorfine ali čini se da nisu baš tako jaki joooj🙈
I da, Tejuška mislim da je Vickivale rodila blizanke, javila je na drugoj temi;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka kužim da si nestrpljiva ali evo gledam iz svoje situacije sigurno bih bila i sretna da sam toliko dugo lijepo iznijela trudnoću tak da ne brini.. bude to!! Sad ako možeš ikako kreći se.. možda što potakne.. 🤞🤞 Imaš pilates loptu?
Cezar drago mi je da si se javila! Super da uspiješ hraniti malu sa svojim mlijekom 🥰🥰 To joj je sad najbolje što može dobiti da što brže ojača!! Kako je tebi krenuo porod? I jesi rodila carskim na kraju ili? Sori ako sam propustila..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Magy ljude danas nije briga stvarno za nikoga i za nista, empatija i altruizam postaju opasno ugrozena ponasanja koja ili se vise ne prenose ili se ne poticu u razvoju.. zaista zalosno, ali se nadam da ce nekolicina uspjeti promijeniti svijet 🥰🍀🌈
Arsancres cestitam na bebolini, pravoj curki, svaka ti cast kako ste vas dve brzo to odradile 😎💪 zelim ti brzi oporavak i odlazak domeka 💫🙏
Dubrovcanka malo lopte, malo stepenica, konzerva, dvije ananasa, imas sok u lidlu 100% ananas, kako je fini jedva cekam da ga cijelog maznem opet 🤪😅
I samo pozitivne mantre 💖😁
Demi 30 i Antonela93 za isijas u trudnoci - dozvoljeno je podrucje mazati gelom vrazje kandže ili tigrovom masti, osobno preporucam crvenu jer je intenzivnija 🙃
Sretno na pregledima danas, usput odma i sutra, ko zna ocu imat kaj pametno za rec 😅
Arsancres čestitam ti od srca ❤️❤️❤️❤️ jako mi je drago da ti je prošlo tako kako si i htjela, divno! Sad uživajte 🥳
Cezar super da je sve dobro ❤️ narasti će ona brzo, držite se!
Magy nek si se ti njih riješilaaaa, svaka čast! 💪😘 A ovo za ljude, zbilja ne znam kakvi ljudi postoje to više na ovom svijetu, u šta su se pretvorili...
Dubrovčanka još maloooooo, želi vas vaša ljepotica iznenaditi ❤️ drago mi je da je sve dobro na pregledu! I čestitam na 40!
Sunašce nekako smo sve bliže na listi 🙈
Evo mene boli vec treci dan onako kao menstrualno i ide prema doljnjem djelu trbuha. Cak mi i sluzni smrklji ispadaju u komadicima. Mislim da su nam to pripremna boluckanja.
Pripremna? Pa ti bi mogla i ranije možda?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji