ivančice,,
Moj se okrenuo od 32 tjedna već dva puta, sad je opet na glavu ali neznam hoće li tako
Ostati.
Meni od tad govore kako se može okrenuti bilo kada, nekima se i pred sam porod. Bila sam prošli tjedan i na pokušaju vanjskog okreta, ali se malac ne da. A budući da je sad već dosta velik mogućnost da se okrene je mala. Ali mislim da prije carskog isto provjere jel još uvijek na zadak ili se okrenuo.
Bebanomoje super za uredan nalaz 👏👏🥳 ja sam kolica ispricala sa Denk mit dezinfekcijskim sprejem iz DM-a, osuncala nisam jer nikako uhvatit sunca kak treba..al mislim da je i ovo sasvim okej, jer sve je bilo u najlonu zapakirano, a i luftala sam pod terasom par dana. Mada cu uvijek staviti preko tetricu ili nesto, tak da nece ici direkt na te navlake. Ja nisam htjela ubacivat u masinu jer na nekim dijelovima ima sky kozu pa nisam htjela riskirat da mi se unisti.
Ja te ogradice nemam, to ce moja mama uzeti, ali kasnije kad se cura krene bacakati po kreveticu i prat cu sve skroz normalno u masini na temp koja bude oznacena. Ne moze nista biti, frenica je prala oblacice iz Sweet stitchesa i nije se nista s njima desilo 👍
AnaAn ja bih prije rekla da su ti se crijeva ulijenila i usporila se probava od tog lezanja. Ja eto koristim Utrogestan 2mj, pa nikada nisam hvala Bogu dragom imala problema sa stolicom + jos pijem zeljezo, tak da mislim da nije do njih 🤔🤷♀️
Ridja super za uredne nalaze 👏🥰
Nea 💗
Ines, uskoro ćeš brojati 10, 9, 8, 7…sad će tooooo! Dolazi nam prva bebica i to uskoro.🥲
Daa, od sutra krece odbrojavanje 🙈🙈🙈🙈
Nea 💗
Meni došli nalazi brisa i urinokulture.Bris- aerobno- normalna florašto je okej.
Urinokultura - aerobno ali zatim ispod
Saprofiti < 10³ CFU/ml
I čitam da je to kao normalno i zbunjena sam jer mi je uk aerobna i prošli put nije ništa pisalo.
Baš me zanima kaj je to
Ja ti nemam jedan bubreg, znaci nefrologija mi ko doma 😁😁 nebudes nista dobila za to, pij vode, izbaci slatko i ponovit ces urinokulturu vjerojatno kroz 10-14 dana.. Jedanput sam i ja to imala i napravila kako sam napisala i sterilno bilo...
Ines, uskoro ćeš brojati 10, 9, 8, 7…sad će tooooo! Dolazi nam prva bebica i to uskoro.🥲
Drago mi je da je sve kod tebe kako ymtreba biti i, kako kažu cure, kreće odbrojavanje kod tebe👍🤗
Ja baš putujem na pregled kroz ovu gužvaru po gradu... Javim se, ali ne očekujem ništa spektakularno novo, samo neka je sve ok. 😌
Ja sam u soku sta se ananas ne smije! Ja sam se ubila u ananasu prva 3 mj. Sve mi je smrdilo, nisam povracala ali mi je smrdilo, samo ananas mi je mirisao kao nikad nist u zivotu, jela sam ga sirovog, kompot, sok.. shiiiiiiit
Ja sam u soku sta se ananas ne smije! Ja sam se ubila u ananasu prva 3 mj. Sve mi je smrdilo, nisam povracala ali mi je smrdilo, samo ananas mi je mirisao kao nikad nist u zivotu, jela sam ga sirovog, kompot, sok.. shiiiiiiit
Nemoj ni datulje 😂 ko ja, pojedem 4 kom i onda sestrična viče:neeeeeeeeee
Drago mi je da je sve kod tebe kako ymtreba biti i, kako kažu cure, kreće odbrojavanje kod tebe👍🤗
Ja baš putujem na pregled kroz ovu gužvaru po gradu… Javim se, ali ne očekujem ništa spektakularno novo, samo neka je sve ok. 😌
Sretno draga i javi kako je proslo 🥰
Nea 💗
NevaEva, pa sve je dobro prošlo! Meni dodje gušt popit soka tu i tamo ili staviti u smoothie... Mah, u drugoj trudnoći uopće nisam bila opterećena što se smije, što ne. Baš sam guštala čitavu trudnoću.
Napeto je, napeto... Koja beba će otvoriti sezonu!?!?!💪💪
anaAn, neš jušno i vlaknasto pa će se normalizirati.
Ma cure bez straha, moze potaknut otvaranje, ali nije da djeluje uvijek 100%
Ajme vec prva beba na forumu uskoro 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji